Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Maty25
Ne už je můj
Tom14
Hodil jsem ti kudlu dozad, a svištěl si dolu z kopce, kopec je můj.
RavenSK
Bum, a je môj.
Quackkk
Citace
Přepadl sem kopec z druhé strany, je můj
Tom14
Skočil jsem z letadla s padákem, skočil na Drahoslava namířil s AK-47 a Drahoslav radši utekl. Kopec je můj !
RavenSK
Prešiel som Ťa autom a kopec je môj.
Tom14
Jsem tu zas, vyletěl jsem na kopec zavolal na tebe policii ta tě odvedla a je můj
RavenSK
Kúpil som si nový v zlave a je môj
Quackkk
Přijel sem na kopec tankem a obsadil ho, je můj
RavenSK
Zvalcoval som Ťa a kopec je môj.
Tom14
Hodil jsem na kopec plynový granát, RavenSK hledal kde jsem, až na konec spadnul z kopce, kopec je můj !
fifa_cze
Přejel jsem TomCZe Monster truckem a on se ve svém Autě slisoval,schodil jsem ho a kopec je můj!
Sanicekhere
Monster trucku jsem propíchal gumy a začal smykovat , spadl dolů i s fifou.. Kopec je můj
Tom14
Zatím co si Sanicek propichoval gumy monster trucku, tak já jsem mu dal na nohy pružiny, když zařval kopec je můj, vylétnul do výšky a přímo z kopce dolů, KOPEC JE MŮJ !
OcoNneR
Citace
vzal jsem si snipku z dálky jsem tě odstranil prijel jsem svím sandem a kopec je můj :D

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Tom14
Respawn :O Jel si na výlet se svým sandem, ale z kopce si sletěl, kopec je můj !
Rosta
[quote]Moje kocka ma ostré drápky , a ty si ještě alergicky na kocky , utekl si a kopec je muj :D[quote]
OcoNneR
Citace
Zabil jsem ti kočku a ty ses na to nemohl dívat tak si spáchal sebevraždu. A kopec je můj

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Rosta
Sebevrazda byla jen laciny podfuk , vratil jsem se a ty si mi ze strachu vydal kopec dobrovolne , kopec je muj
Tom14
Přepadl jsem ti Rosto benzínku, a nabízel ti jí za kopec, radši si přijmul, kopec je můj !
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%