Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Partner:
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Mine
Kombajn si ukradol dealerom z misie, teraz ťa nahánajú, kopec bol volný, a je moj
destiny-
mas velke lagy nevidel si ma a ja som ta podrezal nozikom ! kopec je moj
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
KoLoB
Přijel jsem sandem, dal ti čelo a ty jsi z kopce odletěl i se svým autíčkem. Kopec je můj :D
Mine
Kolobovi dali ban za TankMode, kopec je moj
Wain_old
MinecraftSK šel prosit mámu o originální majnkraft.. Já mezitím postavil hradby, bránu, obranný systém a 5metrovou díru kolem kopce. Kopec je můj !
Mine
Od putina došla podpora, MIGmi rozstrielal hradby, hlina čo odletúvala zasypala jamu, kopec je moj
KoLoB
Ale nemáš žádnou obranu, zajel jsem tě opět kombajnem, kopec je můj.
Mine
V kombajne dosel benzin, nemaš vbody, mechanici nesu online, rozstrielal som sawnami kombajn aj teba, Kopec je moj a momentalne tam hliadkuju vojaci z tankami
KoLoB
Podplatil jsem teroristy, vojaci utok neprezili a tebe jsme podrizly, kopec je muj.
Gameluner
A já podplatil SWAT, všichni jste byli postřílení >> Kopec ist můj
img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif
KoLoB
FBI te zatklo za podplaceni policistu, kopec mi byl po rozhodnuti soudu navracen.
Kopec je muj :D
Mine
Zfalšoval som rozhodnutie súdu, po Gamelunerovej smrti som právoplatný dedič kopca, kopec je moj
Gameluner
Gameluner je nesmrtelný, tudíž tě přišel zastřelit svým kulometem >> Kopeček ist forever moj.
img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif
KoLoB
Gamelunera zase zatklo FBI, tentokrat za utek z vezeni. Kopec jsem si koupil v drazbe, kopec je muj :D
Majky_
KoLoBa sežral můj jezevčík, kopec je můj
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
KoLoB
Majkyho jezevcik nesnedl me ale figurinu naplnenou jedem na pejsky, majky s jezevcikem utikali rychle na veterinu kde pejska zachranili, doufam ze pejsek bude zit jeste dlouho ale kopec je muj.
Majky_
Mýho Jezevčíka uzdravili a geneticky upravili, takže jsme zase vylezli na kopec a KoLaBa slupnul jako jednohubku. Kopec je můj!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
KoLoB
Po mem respawnu jsem svolal vsechny sve pratele a tveho jezevcikodinosaura jsme znicily, nadale jsme te zabily, kopec je muj :D
Fantasy
Jeden z tvých kamarádů chtěl kopec pro sebe a tak vás všechny zlikvidoval, potom sem přišel já, sejmul sem ho a kopec si vzal pro sebe. Kopec je můj. Hi Hi
KoLoB
Porouchalo se ti auto a jelikož jako mechanik nemáš až tolik zkušeností tak jsi volal své kolegy z Doherty Servisu, jasný že první se ukázal KoLo[B], už z dálky mě vítáš tak jsem tě radši zajel. Kopec je můj
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
14 Hlasov
28%
Budu s rodinou.
9 Hlasov
18%
Velikonoce neslavím.
14 Hlasov
28%