Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Smadny
Vstal som z mrtvych a vystrasil som ta na smrt - Kopec je moj
Fugi.
Smadny si nevšiml že na kopci byla schovaná mina,smadny na ní šlápl a úplně ho to roztrhlo na kusy.Poté sem kopec pořádně opancéřoval 10metrovéma zděma které nerozbije nic na světe a také pár vychytávek kdyby ste se chtěli na kopec dostat a může vás to zabít ! Kopec je ale furt muj ! :D
pisi123
Sedl jsem do buldozeru a zbořil kopec i s Fugim.Fugi umřel v troskách.Postavil jsem nový ještě větší kopec a na něm jsem AFK.Kopec je navždy jen můj.
Smadny
pisi si zabudol podopriet niecim to co dostaval ku kopcu a kopec sa nanho zrutil ked isiel do obchodu - Kopec je moj!
pisi123
Smadny stoji u jineho kopce :D.
Ja mam kopec pevny a je muj :D
Bratek
pisi si dal příkaz /piss ale neotevřel si poklopec. Utíkal se převléct. Zabral jsem kopec, kopec je můj !
Fugi.
Bratek narazil na moje pasti co sem nechal na kopci když byl můj kopec zničen,tak první narazil na past na medvědy a tu mu pěkně ufiklo nohu.Po pár minutách se domlazil k bungru ale ten byl celej plnej C4 a Bratek vybouchl i z kopcem.Postavil sem novej a jako ochranku sem tam dal Chucka Norrise.Kopec je můj !
Tomek
Chuck umrel stařim a prisel sem obsadit kopec kopec je muj ;)
Bratek
Tomek šel na oběd. Já kopec zabral. Kopec je můj.
DjShOckis
Rozsekal sem Bratka na maděru.. Kopec je můj!
AK47
Trucker šel truckovat na SP a kopec je můj :D
Ghost8971
ak47 padol mu hlavu šuter zdochol a je moj a celej je omynovanej a ja mam v strede villu :D
Bratek
Zase jsme byl nemrtvý. Tak jsem se postupně jako Puzzle složil spět a hráče AK47 zase zbavil kopce. Kopec je můj.

Ok tak specaze
AK47
Citace
Bratek napsal:

Zase jsme byl nemrtvý. Tak jsem se postupně jako Puzzle složil spět a hráče AK47 zase zbavil kopce. Kopec je můj.

Ok tak specaze

napiš to normálně, budu odpovídat na specaze
jelikož jsem byl na kopci a šutr mě nezabil tak jsem tě hodil do min a všechno kromě mě a kopce vybouchlo
Ghost8971
potom akacku padol o5 na hlavu šuter o priemere 999999999..... km 2 a postavil som novy kopec a kopec je moj :D
Fuska
kopec ti vzal sociální uřád + tě zavřery benga za vraždu / napadnutí kope je muj! FU
Ghost8971
prepustily ma kazdemu zvas buchly pc a kopec je môj :DD
AK47
ten šutr byl plastovej :D odhodil jsem ho a vzal ti kopec, je můj!
Ghost8971
akacko sa nadcenil a nezodvihol palstovi balvan :D :D kopec je môj :D
AK47
přišel jsem převlečený za poldu a jménem práva jsem ti kopec zabavil, kopec je můj :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%