Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOLIX-Tam a zase zpátky
WOLIX
Citácia
@ngel napsal:

Opravdu je pro Tebe tato cesta správná? Je škoda Tvého odchodu, tady jsi byl vždy jako doma. Na SuperPařbě jsi poznal mnoho přátel, kteří drželi při Tobě i v těch nejhorších chvílích Tvého života.
Pamatuješ na ten den, kdy jsi mi zanechal soukromou zprávu o Tvém zdravotním problému? Já Ti odepsala, že vždy budu stát při Tobě, ať se děje cokoliv. I teď stojím při Tobě a přeji si, aby jsi neodcházel a zůstal tady.
Jsem Tvůj strážný anděl a nedovolím, aby jsi odešel kvůli potyčce, která nastala mezi Tebou a Krissem. Kvůli nedorozumění se zničil kolektiv v Admin-Teamu, Kriss byl vyhozen a Ty chceš skončit. Není to zbytečné?
Prober si to v hlavě, prosím. Tvůj odchod kvůli nedorozumění mezi Tebou a Krissem za ten smutek nestojí. Zbytečně jste si zničili přátelství mezi sebou.

A mimochodem - stále Ti dlužím tu slíbenou projížďku po celé mapě.

Ano andílku,momentálně si jedna ztech co video neshledli uplně cele ;) Ty jsi mě tu dostala,ty jsi mě držela ;) pamatuju si na uplně vše Smile projiždku jsem do videa nedaval nebo já myslel že jsi zapoměla ;) a máš pravdu jsi muj Strážny anděl ;) nezapomenu na tebe andílku ;)
Mamba
Wolix je super člověk mi 2 sme se poznali hlavně ve WHE a sem rád že jsem tohodle typa POZNAL Smile
MaoS
Plačem na tej vizitke :D
WOLIX
mamba sorry že tam chybiš a diky jse mtaky rád ty víš Smile
maos : si zabil :D
Mamba
Do králíka já už mam druhej balík kapesníků !!! a on si napíše že ZŮSTÁVÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je dobře chlapee!!
Thall
wolix super slovek a kamos mi 2 zme sa spoznaly a skamaratili vdaka fyremnemu systemu a aj som vdaka tebe na myzine :D ale nevadi aj tak si super kamos
Bratek
Paráda to jsem rád že zůstáváš Smile Hulala
wlcacek
Wolixíku Smile Jsem rád že sis to nakonec rozmyslel Smile
Můžu Ti říct že video se Ti extrémě povedlo Smile Jsi jeden z mála do kterých vkládám další budoucnost SP. Je to tady fajn komunita a Ty by si to jednou mohl vést Smilealespon v to doufám Smile
Každýmu se krátí čas na SP. i mě :D.Ale Tobě určitě ne tedSmile
WOLIX
Jo diky lidi věk je ve vizitce :D, a wlku diky tobě fakt za tu podporu a že mi veřiš ;) ! ;)
Upravil WOLIX dňa 26.07.2012 23:09
err0rk0
K videu 0:37 - Nepovedlo se ? Já myslím, že povedlo a mise se tím stala za kompletní.

Díky, nepřipadám si jako známý. :D A k té akci, mě to nevadilo. :D

Komemtuju to až teď, protože jsem věděl, že si to rozmyslíš. Není jednoduché to vše tady hodit za hlavu. Jsem rád, že jsi si to rozmyslel.

Ať tady do té 18-tky vydržíš, pane.
WOLIX
MAMBA : xDDDDD
erorko : nikdo nemohl tušit co bude na konci sám jsem to jestě nevědel uvažoval jsem noc a den a až v to rano jsem si řekl zustanu ! ;) ale si znamy Smile a stim rozmyšlením sem si nebyl moc jisty ale máš dobrý odhad ;) Snad to pujde vydržet ;) když já odejdu tak to bude jen jednou ;)
Mikull
Citácia
když já odejdu tak to bude jen jednou

To říkaj všichni... :D
KeepSmilling
Řekni.. Že ty si jenom chtěl jen být důležitej a mít hodně komentů u vizitky viď ? :D :D:D
WOLIX
jo mikukl řikali všichni ale ja za ty 3 roky nikdy neodešel na stalo :D
a keepe : Myslim si že to si zabil :D :D myslim že většina si myslela že to zabalim :D i počas toho videa :D
RocketLauncherSs
WOLIXi, Ty jsi jeden z těch, kteří tu se mnou hraje už od samého začátku. Jsi profík tělem i duší, hlavně nás takhle nestraš. :D
ZEROZERO
fotka by nebyla ?
HeWhoMustNotBeNamed
Tak tvá suspendace končí :D A už jsi zase zpět :D Správně
WOLIX
Citácia
RocketLauncherSs napsal:

WOLIXi, Ty jsi jeden z těch, kteří tu se mnou hraje už od samého začátku. Jsi profík tělem i duší, hlavně nás takhle nestraš. :D

Jo jo snad bych tě neopustil :D :D :D Dokud ty stojiš ja nepodlehnu :D ! :D

zerozero,chtěl jsem dát,a jestě poděkovat dalščim hráčum ale bohužel nechtělo se mi dávát dalši pisničku viš co :D snad přiště :D
Pixel: tak aby ne :D přece mě znáš :D jestě že jsem měl dost práce přez ten tyden jinak nevim nevim :D :D
LuKi_
WOLIX ten konec to Nemá chybu :D To si napsal do Gang Chatu:Dívejte stejně mě tu nikdo nezná a pak ti asi pulka serveru napsala Ahoooj Wolixi :DD Na toto nezapomenu :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
MartiN
Wlolix dobrý šéf a hlavne admin Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%