Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Respy - vizitka
Tomboss
Respy si byl super hráč a dobrý obchodník ať se máš dobřeeeeeeeeee čuuussss
Respy
Orange má aj trochu pravdu vtedy čo som dostal ban za srandu že som povedal Patazzovi:**** :D a on napísal ja viem :D .... a ban 50 hod...tomu som fakt nepochopil Smile
Zrušený účet
Cagaj ... ako 2 kamaratom si dal ban a toto je 3 .. obchazeni banu oMG ....
Respy
balkon ale je to porušenie pravidla ... to musím uznať
Respy
ja by som kludne moho lzačať od znova s new nick atd mám učty s 250 megami ale nebudem...lebo niektorý majú velké ego Smile
Zrušený účet
Raspy né *Pláču**Pláču**Pláču*
Byl si super hráč aj kámoš Sad *Pláču*
A GL v realu ;) Dám ti pusu
Respy
díky :**
Nick
Citace
OrAnGe napsal:
Respy ale taky je pravda že je nespravedlivý dává banán za 1 lehkou sprosté slovo a ani ho neupozorní,dává banán když je někdo /afk.A další věci prostě neřešme to bylo to taky z důvodu Cagaje proč sem odešel ale to je vedlejší.

Dává sice kruté a přísné bany ale aspoň je slušý narozdíl od ostatních adminů co si tam vylejvají nervy... ale to nebudu rozebírat nechci zas sečtení všech varů kicků a mute xD
Respy
Nick asi nevieš o čom hovoríš ... nehaj tak radšek ;) ... a dík @ngel moc sme sa nepoznali ale si podla mna dobrá hráčka,adminka a bola by si možno aj kamoška Smile ok idem spať brú noc thanx for all
Blondak
Respy teba bude fakt škoda ! Super hráč nieje nič iné čo k tomu dodať !
Respy
dakujem blondak Smile aj ty si bol super ;)
Respy
Vrátil som sa s UNBANOM Smile
Respy
END
posledný coment napísaný v 2011 takže dúfam že to nebude ban Smile
Bratek
Respy. Byl si Super hráč, kámoš a závodník. Měj se, někdy se zase ukaž a hodně štěstí v životě ;)
Respy
Díkes :D
Sh1TeRkO
Hm, 9 dní si vydržal..haha. Smile
Tiež nehrám, vela šťastia. Smile
Patazz
Škoda tě, vím že jsme byly super kámoši, pak jsme se přece nějak pohádali jak jsme se stříleli rpgečkama u bonusu a zabanovali tě. Ale tak to už je za náma, měj se. Jednou půjdu v tvých stopách Smile
err0rk0
Těšilo mě.
Ať se Ti darí, slom vaz!
Respy
Proste SP nemá už ten šmrnc (môj názor).Ale na webe sa ma nezbavíte jazyk. A díky Smile.
Xena
Respýk aj ťa chápe Sad škoda,že končíš,ale dufam,že nás niekedy prídeš navštíviť na SP :D Rada ťa tam uvítam Smile Na SP sme si zažili spolu svoje.Bol si super kamarát a hráč Smile.Prajem vela šťastia v reáli. Smile *Pláču*
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%