Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
AK47
Bobino se vrátil, a zavraždili jste se navzájem, kopec je můj
Panzer
AK47 se zavraždil taky když viděl mě a Rocketa s rocketkou. Utekl jak baba a nechal nám to *COOOOL* Skull
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Bobo_Bobino
Sakra, samé vraždy. Ja som proste povedal že kopec je môj! :D
Panzer
Postavil jsem si svůj kopec, daleko od toho bojiště, které tu založil adminek. Je tam klid a jen já. FOREVER ALONE. Jinak adresu kopce vám nedám. A ten starý kopec jsem koupil levně od BObina kterého jsem zlil methanolem a řekl mu že ta 100$ je 1000000000$ Smile
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Loukas
Bohůžel , já tě našel a shodil z kopce. KOPEC JE ZASE MŮJ!
AK47
Hodil jsem na tvůj kopec ten kopec z bitvou a všechno se rozbilo, postavil jsem nový, kopec je můj :D
Panzer
Pořád mám 1 svůj záložní, a ten původní odkupuji za směšnou cenu od předešlého majitele, tedy ode mě, protože jak jsi mě shodil tak jsem se seknul o strom a vyšplhal zpět. Smile kopec je můůůůůůůůůůůůůůj
Loukas
Ty ses sice zachytnul a vylezl nahoru , ale já už nahoře byl dávno , letíš dolů znovu :D. KOPEC JE MŮŮŮJ!!!
Panzer
[img]http://procproto.cz/wp-content/uploads/atomovka.jpg[/img]Kopec jsem ti zdemoloval z Ruska a potom jsem si vzbudoval další. jazyk Gameover bastarde!
tomnet
Ramzic vzalo torando kopec je muj :D mas smulu
Loukas
tomnet se rozbrečel a podřízl se. Já přišel , zhodil jeho mrtvolu dolů a čí je kopec? MŮJ!
Bratek
Baksis si všiml že mu zvoní telefon. Zvedl ho tedy. Z telefonu se ozval desný randál. Byla to jeho máma a povídala Baksisi ať už si doma ! Baksis začal řvát ''Mami, mami nebij mě už jedu'' a odjel z kopce. Já jsem na něj jen vyšel a kopec je můj ! jazyk

(Neber to jako urážku ;) Je to jen smyšlený příběh)
Joseph_CZ
Bratek si všiml že mu zvoní telefon. Zvedl ho tedy. Z telefonu se ozval desný randál. Byl to jeho táta a povídala Bratku ať už si doma ! Bratek začal řvát Mami mami nebij mě už jedu a odjel z kopcce a já sem jenom vyšel kopec a je muj ! :D
Loukas
Joseph_CZ si všiml že mu zvoní telefon. Zvedl ho tedy. Z telefonu se ozval desný randál. Byl to jeho táta a povídala Josephe ať už si doma ! Bratek začal řvát Dobré more tato nebij mě už jedu a odjel z kopcce a se jen vrátil a kopec je můj ;).
GaNNz
Baksis dostal infarkt a kopec je muj
_PrOKill_
Keď sa GaNNz pozeral na baksisov infarkt po čase odpadol a zakopal som ho pod kopec. The hill is my! Ratatata
Loukas
Probudil jsem se a nad mou hlavou stál _PrOKill_.. Začla rvačka! Po chvilce mně nakonec skopl z kopce a kopec je pořád od _PrOKilla_ :D..
Bobo_Bobino
Dostal som UB, kopec je môjj :D
Loukas
Nahlásil jsem tě za krádež. PBan. Kopec je můj.
Smadny
Prichytil som baksisa ako kradol z bobinom a mal PBan . Kopec jo moj!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%