Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[ RADA ] upgrade
Twixo38
Zdravím,
po dlhšej dobe som sa rozhodol na upgrade mobilu, ale bohužiaľ v tejto sfére sa moc neorentujem, nezaujímam sa o to. Preto píšem na rôzne fóra z ktorých je i superpařba, kde mi môžu viac znalí uživatelia poradiť s výberom.

Začne z jasna, môj budget je 250€ (6,667.56CZK), na phone sa moc nehrám, občas si zahrám z nudy dáky pinball, ale primárne messanger, ig, discord, spotify a podobne, čiže nič extra. Ide mi viac menej o výdrž batérie, výkon je až druhoradý. Tažko sa tu rozpisovať, keď moc neviem o čom, takže aby som to tu nejako zhrnul, dosť som teraz pozeral nad Xiaomi Mi 9 SE 128GB, ale neviem či by som náhodou nenašiel niečo lepšie a pod. Jo a ešte wannabe znalci si môžu odpustiť komentáre pod týmto príspevkom.

Budem rád za každý poznatok a prípadný tip Smile
Upravil/a Twixo38 dne 12.07.2020 23:56
Bratek
Ahoj,
v té cenové kategorii jsi si vybral asi nejvýkonnější co jsi mohl. Osobně mi ale Xiaomi moc nevyhovuje, i když mám kámoše, kteří na něj nedají dopustit. Mě se tam moc nezdá ten jejich integrovaný systém, kde jsem se s tím občas pral, když jsem ještě dělal na prodejně, ale ze stránky funkčnosti ten telefon funguje skvěle. Měl jsem v ruce Xiaomi Redmi Note 8 Pro, které bych se v tvém případě taky nebál, i když je to teda za 260€. Na můj vkus je sice trošku větší, ale to je na každém. Ty jsi koukal po tom menším, který má 5,9", takže pokud by jsi chtěl koukat po něčem menším, tak bych se vůbec nebál sáhnout po Samsung Galaxy A40. Osobně se mi vždy líbil, jak byl kompaktní a nikdy se mi nestalo, že by se mi na prodejně vrátil. Jinak pokud koukáš po těch klasických značkách, tak jsou si ty telefony v téhle cenové kategorii dost podobné, už jde spíš o to, kterou značku preferuješ.
Arbys
xiaomi je pro me fajn, ale zalezi na tvych preferencich - ja treba uz bych jiny android jak xiaomi nechtel... asi 2 mesice zpet jsem kupoval Xiaomi Mi 9 Lite, coz je podobny telefon jak ten co jsi posilal - ma trosku lepsi baterii, o chlup horsi procesor a interni pamet (ale ma slot na SD kartu), o trochu vetsi displej... muzes na nej taky kouknout, jsou si dost podobne, ale ten co pisu ja by ti mohl vyhovovat vic (kvuli baterii)
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Twixo38
Lock!, dk Arbys a Bratek za rady.
Bratek
Beru za vyřešené - Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
47%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 48