Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Lukin
Czech_
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_lukin1.png
Citace
Kdo je ve skutečnosti Lukin? Jak se ocitl na serveru? Co říká na to, že je od některých hráčů nenáviděn?
To vše se dozvíte v dnešním rozhovoru. Přeji příjemné čtení.


Vítám tě u rozhovoru Lukine, jsem rád, že jsi mé pozvání přijal. Mnoho hráčů tě příliš nezná, mohl bys nám tedy na začátek říct, jak a případně kdy jsi se ocitl poprvé na serveru?

Taky tě zdravím, zdravím i všechny čtenáře tohoto rozhovoru. Já děkuji za pozvání. Smile
Na server jsem se dostal díky svému spolužákovi na tehdejší střední, psal se rok 2016, tuším, že to byl červenec a napsal mi, ať s ním zkusím SA:MP. Přišel jsem na server, pár věcí mně on ukázal a pak už jsem hrál sám. On už nyní aktivně nehraje. Jinak jsem byl vždy spíše firmičkář a bavil jsem se jen s kamarády, proto mě asi tolik lidí nezná. :D


To už je celkem dlouhý čas. Hrál si celý tento čas jen na serveru SuperPařba nebo jsi zkoušel i něco jiné?

Je to celkem dlouho. Hele nezkoušel, jsem spíše stereotypní člověk, takže když se na něco zaměřím nebo s něčím začnu, těžko pak snáším změny, tudíž jsem věrný SP.


Jak hodnotíš aktuální stav firem? Přijdou ti v ideálním stavu nebo bys něco pozměnil?

Já myslím, že firmy by se měly nějak oživit. Jsou firmy, které mají hráče a plný stav pořád a například firma pizzařů nejede a není vůbec. Proč? Myslím, že je to hlavně tím, že v jiným jobu dostanou hráči více peněz za kratší dobu. A co si budem, hráči jdou hlavně po penězích za co nejkratší čas. Jinak mně se systém firem hodně líbí.


Mohla by reforma serveru tomuto pomoci?

Já myslím, že pomůže hodně, ale znám i pár hráčů, kteří mi napsali, že po reformě skončí úplně. Ale já osobně se těším na nízké ceny všeho. Myslím, že to serveru prospěje. Až na pár věcí, který se mi nelíbí např. smazání questů, ale nevadí, beru to.


Myslíš si, že návrat na verzi 0.3.7 zvýší počet aktivních hráčů?

Hele to nevím, já osobně se těším hlavně kvůli reformě. Ale jelikož hráči chtěli sami reformu, doufám, že jich tam bude mnohem víc, něco jako když bylo období koronaviru v Dubnu.
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_lukin2.png

Takže SP dobře poznáš nebo jsou i nějaké věci, jenž tě i po těch letech překvapí a třeba je ani neznáš?

Určitě jsou věci, které neznám tak dobře, jako ostatní, ale to asi každý. Poslední dobou se moc neorientuju v gang systému, protože mě to jednoduše nebaví, takže nový gang update tolik neznám, jako dřívější systém gangů.


Dělal jsi v minulosti více gangy než teď?

Ano, dřív mě to hodně bavilo, ale pak nějak z toho sešlo a jak jsem psal, spíše se věnuji firmám. Dříve jsem hodně vlastnil firmu autobusáků, dnes již není tolik času, takže jsem spíš jen člen firem nebo spíš firmy u MaiLa v SATu už od Prosince. :D


Působil jsi v nějakém známějším gangu? Případně na co jsi se nejvíce soustředil (gr,sawny...)?

Hele známý nebyl, většinou jsem byl u kamaráda, který už taky aktivně nehraje, takže ten gang nebyl zase tak známý. Nejvíc jsem jezdil dofku a GR. Sawny neumím, nikdy jsem neuměl a nikdy asi umět nebudu. :D:D:D


Proč si tě starší členové GS nepamatují? Byl jsi nevýrazný jako teď při firmičkaření?

Já nikdy neměl potřebu se ke všemu vyjadřovat, takže když mě někdo pozdravil, tak jsem odpověděl, ale to bylo vše. Rozhodně jsem nebyl typ hráče, který se hádal a dával najevo svoje emoce po GR.


Když už se bavíme o tom GS, tak neměl bys jako člen AT znát i tuto část SP? Jaký na to máš názor ze svého pohledu?

Samozřejmě, že by měl. Neříkám, že nevím nic, ale když opravdu nevím, tak tam jsou i jiní admini, který odpoví. Takže to neberu tak, že nevím nic o gangu a jsem tím mimo hru. Ostatní zase nevědí třeba tolik o firmách. Nevím, je to věc názoru. :D


Plánuješ tyto znalosti si postupně doplnit nebo to necháš být?

Člověk se učí neustále, celý život a nemyslím tím jen SP, ale i reálný život. Když mám čas a nebo nemám co dělat, čtu si ohledně gang systému apod. Takže se snažím si vše zjistit nebo doplnit.
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_lukin3.png

Hodně hráčů z GS tě nemá moc rádo, čím je to způsobeno? Udělal si jim snad něco?

To sám nevím. :D Nejhorší je, že mě nemají rádi ty hráči, který ani neznám nebo spíš se s nimi nebavím a nikdy nebavil. Ale tak každému se člověk nemusí líbit. Každopádně se snažím vyjít všem vstříc, i když to občas bohužel nejde. :/


Narážky na tvou osobu se dějí až po přijetí na móda, může to s tím tedy souviset?

Já myslím, že ano. Hlavně si myslím, že je to tím, že mě nikdo nezná a myslí si, že neznám SP. Ale někdo mi to přeje, jiný bohužel ne. Já se z toho nesložím, ale každopádně lepší je, když je člověk na postu podporován a chtěn. Smile


Na móda se z náboru zatím dostali jen 2 lidi a z toho si byl jeden z nich právě ty sám. Čekal jsi, že i přes tvoji anonymitu bys mohl být vybrán? Za jakým účelem ses tam vůbec hlásil?

Upřímně jsem to nečekal, čekal jsem, že mě smetou ze stolu, jen co uvidí mé jméno, ale vyšlo to. Hlásil jsem se tam z důvodu něčeho nového, pomoc serveru apod. - rád pomáhám celkově, ať už je to na SP nebo v mé reálné práci.
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_lukin4.png

Mohu se tě zeptat, co děláš za práci v reálu?

Hele dělám "sestru" - ano, bratr není, na dětském oddělení.


To je na muže velice neobvyklé, co tě k této práci dovedlo?

Těžko říct, sám si to neumím vysvětlit, jelikož v rodině nikdo ve zdravotnictví nedělá. Každopádně ta práce mě hrozně moc naplňuje, vždy se tam těším, i když některé služby stojí fakt za velký ho....A je pravda, že jsem jediný muž na celým oddělení.


Jaká je tvá pracovní náplň? Co přesněji jako zdravotní sestra musíš denně obstarávat a udělat?

Děláme 12hodinové služby, od 6 do 18 a nebo od 18 do 6. Ráno přijdu na oddělení, předáme si služby, noční parta jde domů. Děláme po 2 "sestrách", takže vždy já a někdo. Pak do půl 8 máme volno, takže si povídáme, kafe apod. Potom jdeme vzbudit děti, změří se teplota všem, dají se snídaně. Po snídani podáme všem léky. Máme volnější režim, jelikož tohle oddělení je fakt specifický. Do oběda mají volno, pokud ovšem nemají nějaké vyšetření atd. Dá se oběd, po obědě opět léky a jsou návštěvy. Kolem 17hod se napíšou papíry, rozdá večeře, předá služba a po 18 jdeme domů. V noci je to jiný, tam i "spíme", když se to dá.


Je to dle tebe náročná práce nebo se to dá v pohodě zvládnout?

Náročné to je jen když se fakt sejde všechno dokupy, takže svým způsobem ano, ale ne každý den. Je to spíš o velký zodpovědnosti, protože všechno, co se s těmi dětmi stane, jde za mými zády. Tudíž si fakt musíme dávat velký bacha, abychom na něco nezapomněli a nepodcenili. Zvlášť u těch dětí je problém v tom, že jsou hodně malý kolikrát, takže člověk si fakt dává bacha i z osobního hlediska. Kolikrát si beru problémy dětí i domů a přemýšlím nad tím několik dní..


Z tvých slov je cítit, že jsi opravdu dobrý člověk. Přesně o takových věcech hráči SP nemají ani tušení, a proto si myslí o tobě jen špatné věci, jenž třeba zaznamenali na serveru...Vypadá to, že moc volného času nemáš, jak trávíš volný čas? Máš nějaké záliby?

Přesně to mě mrzí, že hráči mě ani neznají a už mě hodnotí. Každopádně když se mě zeptají na moji práci a já řeknu, co dělám, slyším odpovědi: pedofil...jžš ty chceš mladý holky apod.. To mě nepřijde jako normální chování, proto nechci, aby mě tak hráči po tomhle rozhovoru brali. Volný čas trávím hodně na kole, na zahradě a nebo i ta SP. Hodně se odreaguju jízdou autem.


Občas si lidé neuvědomují, že i tyto práce je potřeba dělat... a to pomáhat druhým lidem, a tak to zbytečně a hloupě odsuzují. Stalo se ti to i někdy v tvém okolí nebo spíše jen virtuálně?

To se mi nestalo, spíš se mi stává, že na té SP to hráči odsoudí. Každopádně mě to neodradilo. Stala se jen jedna událost u který jsem přemýšlel, že z práce odjedu, nakonec jsem ale zůstal.


Sdělil bys nám o jakou událost se jednalo? Nebo je to pro tebe až moc soukromé?

V únoru se mi stalo, že mi pod rukama, když jsem resuscitoval umřela 8-letá holčička, která tam byla dost dlouho. Já si s ní udělal hrozně hezký vztah, až bych řekl skoro jako brácha a ségra...a pak tohle. Kolikrát si to dávám za vinu sobě, i když vím, že jsem to neudělal já a nezpůsobil. Po tomhle jsem přemýšlel, jestli neodejdu, nakonec jsem zůstal. Ale není jediný den, kdy bych si na ni nevzpomněl...Několik měsíců po tý události jsem nechtěl chodit do práce a kolik večerů doma probrečel. Ano, opravdu probrečel.


To mě velice mrzí, že máš takovou nešťastnou zkušenost. Máš někoho blízkého, jenž by tě v takových chvílích podpořil např. partnerku, kamarády...?

Mám hodně takových lidí, ale v tu dobu jsem chtěl být jenom sám. Přemýšlet o tom a nemít u toho vůbec nikoho. Nakonec to pomohlo, nebo pomohlo, spíš je to lepší, na tohle se nedá zapomenout.


Děkuji ti za rozhovor. Přeji příjemný zbytek dne.

Já ti děkuji za pozvání a chci jen vzkázat hráčům, že je to jen hra, která je živit nebude, takže hádky o peníze fakt nejsou důležitý. Smile

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-03.10.36.png
Dark/Light Mode.
//Graphics and Design by Czech

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Quaid
Hráč nezajímavej a rozhovor rovněž. Dokážeš udělat lepší. Zkus příště udělat otázky jinou barvou, ja si z rozhovorů vždycky vypíchnu jen ty otazky, který mě zajímají a takhle jsem to musel hledat a to mě nebaví, to se na ten rozhovor radši vykašlu :D
Bratek
Naopak podle mě velice zajímavý rozhovor, který má hlavu a patu. Zase jsem se dozvěděl něco nového a celkově je to super na čtení. Jsem rád že se tu v komunitě najdou i takovýhle lidi, jen tak dál.Peckaaaa
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14