Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

Drop FPS
Brendy
Ahojte,

už neviem kde by mohla byť chyba. Hra mi bežala pred nedávnom stabilne 55-60 FPS. Po týždni som znovu pustil hru a nedalo sa to hrať. FPS skáču hore dole v rozmedzí 20-80 FPS.

Skúsil som toto:
- Aktualizovať hru
- Aktualizovať ovládač grafickej karty
- Aktualizovať operačný systém
- Premazať cache FiveM
- Znížiť nastavenia hry takmer o polovicu

Touto zmenou som si k niečomu pomohol, no furt mám FPS dropy no nie v takom rozmezí. Povedal by som, že sa teraz hýbem na číslach medzi 35-70 FPS. Za každú radu budem vďačný.
Bratek
Nezměnilo se ti nastavení grafiky po nějaké aktualizaci hry? Advanced možnosti žerou dost výkonu, zkusil bych tam vše vypnout.
Makaveli42O
Čau, nemáš 2 grafiky? Myslím tím integrovanou a dedikovanou. Třeba se ti to pouští na té integrované a proto ty propady fps.
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png
imgtpx.cz/uploads/c1x.png
Brendy
Čau, nemáš 2 grafiky? Myslím tím integrovanou a dedikovanou. Třeba se ti to pouští na té integrované a proto ty propady fps.

Tento problém som už kedysi riešil. Robilo mi to pri RDR 2, no už mi automaticky prepína grafiku pri hrách.

Zlúčené 17.06.2023 21:46:
Nezměnilo se ti nastavení grafiky po nějaké aktualizaci hry? Advanced možnosti žerou dost výkonu, zkusil bych tam vše vypnout.

Skúsim sa s tým nejako zajtra pohrať je fakt, že sa hra aktualizovala tak uvidíme.
Upravil/a Brendy dne 17.06.2023 21:46
SLaKe
Zkus si stahnout nějaky fps pack na FiveM. Dost to pomáhá.
Majky_
Zkus tohle, jelo mi to plynule, ale občas drop na 20 fps ne-li méně. tohle to vyřešilo.

img.tpx.cz/uploads/obrázek_2023-06-22_085435482.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Bratek
Dlouhodobě neaktivní téma.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Už si byl/a letos na dovolené?
Chci jít na dovolenou, ale ještě uvidím kam
1 Hlas
3%
Už jsem byl/a