Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - Bratek
Bratek
Začátky
GTA San Andreas jako takové jsem začal hrát přibližně v roce 2007. Koupil jsem ho v obchodě za 500Kč, 2 roky hrál a hru dokončil asi 150 krát. Nakonec jsem na stránce gta.cz narazil na záložku Multiplayer. Chodíval jsem na náhodné servery, některé jedou do dnes. To mi bylo asi 10. Jednoho dne jsem narazil na nějaký server, podobný SP, který také měl paliva, domy a další věci. Jenže po odpojení jsem ho už nemohli najít. Na lide.cz jsem se v diskuzi o SAMP zeptal jestli někdo nezná nějaký dobrý server, kde jsou paliva, domy a hodně hráčů. Nějaká dobrá duše mi tam napsala IP Superpařby. To jsem začínal s nickem Bartacek. Po čase mě to přestalo bavit, dal jsem si pauzu. Znovu jsem začínal již pod nickem BratekCz zhruba v půlce roku 2011. Po pár hodinách hraní jsem se začínal zviditelňovat a kamarádit s ostatními. Potkal jsem za ty roky na SP mraky lidí, s některýma se bavím do teď a považuji je za jedny z nejlepších lidí v mým životě. Střídavě jsem působil na postu Administrátora od konce roku 2011 do poloviny roku 2013. Myslím že mezi prvními byli asi GiNny a Petoo. S GiNny jsem si tak nějak rozuměl a Petoo se za mě tehdy zaručil v gangu WHE. Naučil mě základy Sawnů a jiné věci. Seznámil mě i s nějakými módy, které jsem ještě neznal. Postupně se to rozvíjelo a Petoo odešel i s kodym/enzim založit vlastní gang. Nakonec mě přemluvil a šel jsem za nima. Gangu se moc nedařilo a jednoho dne se Petoo rozhodl jít do ACAB. Já jsem nechtěl kodyho opustit, ale po 2 týdnech přemlouvání jsem šel do ACAB. ACAB se stala mojí rodinou na SP a já jsem rád že jsem se mohl stát jejím členem, kde to i po rozpadu ACAB pokračovalo prakticky ve stejném složení v IB. Jak tak šel čas potkával jsem hodně tváří. Shaki, Petoo, Mamba, lofastek, FlexKillah, Provocateur, Xena a mnoho dalších nejen z ACAB/IB. Od lidí jako Flex a Provocateur jsem se toho tehdy hodně naučil, myslím že i díky nim jsem takový jaký jsem.

Server & Web
Jak bylo řečeno v úvodu, na serveru a webu dlouhodobě vystupuji pod nickem Bratek. Vlna změn nicknamu ob týden mě nikdy nezachytila. Účet se mi na serveru sice několikrát obnovoval, ale vždy se povedlo obnovit i hodiny, tudíž nahráno mám teď zhruba 2500 hodin. Když bych měl zabrouzdat do vod mých oblíbených věcí na serveru, začnu příkazem na všechno zlo aka /report. Jednoduše nemám rád bordel na serveru. Směrem k oblíbeným vozidlům, Savanna je moje dlouhodobá láska. Rovnou se k tomu hodí i můj oblíbený job, Mechanik, který má skvělou pasivní vlastnost, můj další oblíbený příkaz, /oprav. Nemám rád jednoduchý akce aka XXX smrti. Moje oblíbená admin akce je OG Vyřazovák, který jsem již na serveru dlouho neviděl. K webovým statistikám napíšu ve zkratce jen to, že pokud nejsi opravdová opice, tak se zvládneš přes můj nick prokliknout na profil a já to tu nemusím po každém příspěvku upravovat. Dále vás zvu na vizitku mého oblíbeného internetového kamaráda. Mlaskulliny. Závěrem chci všechny tvrdé a namakané superpařba frajírky odkázat na článek od Flexe, který vám snad otevře oči k lepšímu chování. Navíc nálož jeho beatu na soundcloudu.

Osobní stránka
Mimo herní svět jsem v roce '98 dostal jméno Jirka. Když to správně spočítáme, tak je mi teď 27 let. Už pár let zpět jsem dokončil střední s maturitou v oboru Informačních Technologií. Bydlím v menším okresním městě, kde mám u rodičů na baráku zařízený svůj byt v patře. Od roku 2021 funguji jako Ajťák na OSVČ. Přirozeně jsem schopný komunikovat v českém jazyce a plynule funguji také v angličtině. Jako každý zde mám rád videohry, jak na PC, tak PS5. Rád cestuji a i v rámci své práce toho dost nacestují po střední Evropě. V zimě si rád zajedu na snowboard.

Povaha
Povahově jsem klidná osoba, nevyhledávám konflikty. Těžká flegma s optimistickým pohledem na svět, nasadím růžové brýle a všechno je barevné. Přístup k životu mám dost pohodlný a nemá pro mě cenu řešit zbytečnosti. Zároveň ale moc nemám rád lidi, takže jsem spíše introvert a stačí mi mých pár přátel, kterým věřím.

Postava
Podle mých norem dost normální s výškou kolem 180cm a váhou kolem 75kg. Modrý oči, hnědý vlasy, vousy. Na oči používám popelníky s 1,25 dioptriemi na dálku.

Můj styl
Jak už jsem psal nahoře, nemám rád konflikty. Klid je můj přirozený stav a nerad to měním. Styl oblečení můžu asi přirovnat k nějakému street stylu, ale moc to nehrotím, rád se schovám do černý kapuce a jsem spoko. I když je můj metabolismus proti tomu, aby to tak vypadalo, tak si rád dopřeju dobrý chálky. Streetfood a dovoz jídla je můj denní chleba. Den se mi nejlíp startuje dávkou kofeinu v kávě. Jako správný občan Česka si samozřejmě rád namočím nos do piva, ale nepohrdnu ani klidným vínem před spaním. Rád se vychilluju u filmu nebo seriálů, ať hraným nebo animovaným, ale přímo oblíbený asi nemám. Na konci vizitky přidávám odkaz na můj čsfd profil a animelist. Do čtení moc snahy nedávám, ale když už se k tomu dostanu, tak mám rád scifi - fantasy literaturu. Série Zaklínač patří jednoznačně na první místo, ale četl jsem i věci jako Narnie, Metro nebo Pán prstenů. Momentálně mám rozečtenou i sérii Harry Potter v originální angličtině.

Odkazy
Rozhovor
Steam
Instagram
ČSFD
Animelist

Quotes
,,Lesser, greater, middling, it's all the same. Proportions are negotiated, boundaries blurred. I'm not a pious hermit, I haven't done only good in my life. But if I'm to choose between one evil and another, then I prefer not to choose at all."
~Andrzej Sapkowski, The Last Wish

,,Není čas, ztrácet čas."

,,Kdo nepadá, nejezdí."

"Life's tough when ur a lazy perfectionist
who also doesn’t give a shieet about anything
but at the same time cares too much about everything."

Bars
Veľa ľudí nechápe, že rap neni len pre mládež (hej?),
takisto, že samplovanie hudby neni krádež,
rap rozoberá častejšie témy dosť vážne,
ne jak väčšina popových sračiek o láske,
už ma nebaví jak majú ľudia zaslepený sluch,
preto hovorím to narovinu, serem na ten hnus,
v rádiách rotuje desaťkrát denne to isté,
preto sa ľudia namotajú, o tom je celý systém,
rap vám neni dobrý, lebo povie ľuďom jak to je,
neschováva žiadne karty, všetky sú vždy na stole,
keď nechceš vedieť pravdu, tak to vypni, skartuj toto CD.
~Dame - Poslanie

Tlak na hrudi, zrýchlený tep,
flash, zrýchlený svet, je to fakt zlé,
ťažko sa mi dýcha, môže to byť infarkt,
nechcem opustiť tento svet,
je skoro na to aby ma odniesli z domu nohami vpred, premieta sa mi celý život pred očami,
asi mi praskol v žalúdku vred,
volám pohotovosť domov,
okamžite potrebujem prvú pomoc,
nie som v poho, kto z koho,
je to vojna, medzi diablom a bohom,
spravili mi CT, EKG, že všetko v pohode mám,
asi mi len **** na hlavu,
som hypochonder, jak pán.
~Matej Straka - Panická porucha

Jó, některý lidi maj za to, že se vyznaj,
díky tomu, že uměj dát like, nebo dislike.
Vyzbrojený klávesnicí se do boje chystaj,
a myslej si, že mě ty kecy potopí jak Bismarck.
Jestli mi chceš mermomocí něco vysvětlit,
možná že by bodlo, kdybys nebyl dyslektik.
A jestli si tu vážně chcete hrát na hrdiny,
tak je dobrý vědět kde je měkký a kde tvrdý y.
Ber to jako návod na to, jak nebejt stádo
a zkus jednou uplatnit právo na svůj názor,
nepiš stále fráze, který jsou známý dávno
a začni přemejšlet svojí vlastní hlavou, kámo.
~Rest - Nepiš

Klop, klop, klop dopaduju kvapky na moj blok
31 vchod som tu doma aj ked nie som doma
Pepíkovi vedla vadí že som Slovák boha, ...
... ľudia su často xenofóbna banda
jak moj fašistický sused Daniel Landa ...

... na proti bydlí ****, takže Čech
co by spálil Slováky a řezal gumy na autech, ...
... jsou to **** imigranti, já vím
ale když vám v 9 večer prodá flašku, tak jste rádi
espresso italiano grande lungo grazzia
pořád jste zhrzený jak vaše stará Fabie
narvi si gyros do držky a hajluj ****e, ...

... vidím lidi obhajovat genocidu
v zemi která měla celá skončit v plynu
začínám plivat ...

... pokud chceš hajlovat vem obloukem můj blok ...
~Ty Nikdy - Soused

Loajalita v mý krvi, nikdy na svý lidi nezapomenout
Beast mode, Pablo mood, Johnny Depp - Blow
Jediný o co jde - vydělat cash, pak zmiznout pryč
Nikoho nikdy už nevidět znova, jen ganja, kouř a klid
Pláže a palmy jak Angels
Každej, kdo držel se mnou, se má teď dobře
Každej, kdo se mnou byl a už neni, je koště
Nemluvim jinak, než rovně
~Yzomandias - Rich Porter

Každej se tváří jako dobrej kámoš
Za rohem ti bodne kudlu do zad jak podlej vágoš
Schopnej za groš si nechat provrtat koleno
Bezpáteřní potkani je to nebolelo
Stále sem dole no
Se svýma, vím komu věřit (Reprezent)
****i jsou všude kolem jak fejkoví manažeři (OZP)
Znám typy co pro****y půjčky na matech (Kajot)
Zkoksovaný kundy v klubu a slučky na vratech
Zažil jsem jakože fanoušky za free vstupy
Plácání na rameno jenže nejseš z mý tlupy
Nedáš kilo za lupen no na baru máš flašku
Každej ví jak na tom seš ****anej šašku
Vim o ****ovi co prcal kámošovu starou (Skap)
Díval se mu do očí, nikdy neuhnul stranou
Bitchka co chodila **** za pár gramů párna (****)
Doma měla manžela, no drogy měla zdarma
Potkal jsem nespočet lidí co žije bez fotra
Co žije bez matky pak se potápí jak kotva
Dítě potřebuje tátu víc jak alimenty (Love)
Nevidím ty hrdý chlapy
Jenom malý lemply
****i co týraj čokly zaslouží skapat
Oko za oko, však počkej jednou budeš plakat
Zub za zub karma funguje Amores perros
Pošlapat ti hlavu pak tě odhodit na perón ****e
~ Michajlov - Hypnóza

Screens
img.tpx.cz/uploads/hodnekrowkymalodrog.png

Videos

Aktivní hraní
Odvozeno od příspěvků na webu
14.06.2011 - 09.09.2014
11.05.2015 - 30.05.2015
14.12.2015 - 14.03.2016
03.01.2017 - 20.02.2017
20.04.2020 - x.x.2021

PaTreS_
Krásna vizitka Bratek Smile. Držím palce, aby si sa dostal do AT ;). a To Fight a blá blá ednitni na moj nový nick! :D Toho blá blá nechcem vidieť :D
Raiden
Dobrý hráč. Oblíbený film máme společný Transformers :D :D . A dík za ten skin jazyk :D
Fuska
Super vizitka , a dobrý hráč Smile
Ragnar
Super týpek ! :D
RockeR
Skvělý kámoš i hráč, máme stejnej styl Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Patazz
Hezká vizitka a suprovej kolega v gangu, jen tak dal.
BadBoy
Bratek, dobrej hráč. Až moc dobrej na to, abys byl jen hráč. ;)
Sh1TeRkO
Bratek, Bratek, my sme prežili toho dosť, že? Smile
Či už ako kolegovia alebo len hráči. Smile
Vizitka super, je dobré že si sa vrátil a časom Ťa chcem vidieť v AT! Smile
ajo33766
Jeden z tých normálnych.Kebyže tu nedá fotku,tak mu ani neverím,že má 14.
Sh1TeRkO
Bratek, to hej, tuším si tomu nechápal. :-D
Mamba
brátenica je to super hráč tož to si tě pamatuju když si adminoval :D :D jsi super hráč ;)
Xena
Brateek Smile ty si na SP už mojim kamarátom dlho Smile.Som rada že ťa tu mám Smile Pekná vizitka! :D
Wellar
pěkná vizitka
GTAHellsing
kámo jak treba + pekná vizitka .. Umňa RS ty kks Smile:DDDDDDD
Patazz
Nevím jestli sem komentoval, ale :D Moc hezká vizitka, kámoš jak má být !
Radikal
Dobrej hráč, bývalej admin. Sem rád že ses na mě nevykašlal a pomohl mi. Smile
horkac81
pěkná vizitka Smile
Ashok
Krásná vizitka a také super hráč!
DoMiNo
Super hráč a nový admin.Dá se s tebou pokecat úplně na pohodu.Jen tak dál SmileAť ti to v tom AT dlouho vydrží.Hi
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasů
9%