Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Bratek
|
|
Bratek |
Přidané 11.07.2012 21:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 2559
Založený: 05.06.11
|
Začátky GTA San Andreas jako takové jsem začal hrát přibližně v roce 2007. Koupil jsem ho v obchodě za 500Kč, 2 roky hrál a hru dokončil asi 150 krát. Nakonec jsem na stránce gta.cz narazil na záložku Multiplayer. Chodíval jsem na náhodné servery, některé jedou do dnes. To mi bylo asi 10. Jednoho dne jsem narazil na nějaký server, podobný SP, který také měl paliva, domy a další věci. Jenže po odpojení jsem ho už nemohli najít. Na lide.cz jsem se v diskuzi o SAMP zeptal jestli někdo nezná nějaký dobrý server, kde jsou paliva, domy a hodně hráčů. Nějaká dobrá duše mi tam napsala IP Superpařby. To jsem začínal s nickem Bartacek. Po čase mě to přestalo bavit, dal jsem si pauzu. Znovu jsem začínal již pod nickem BratekCz zhruba v půlce roku 2011. Po pár hodinách hraní jsem se začínal zviditelňovat a kamarádit s ostatními. Potkal jsem za ty roky na SP mraky lidí, s některýma se bavím do teď a považuji je za jedny z nejlepších lidí v mým životě. Střídavě jsem působil na postu Administrátora od konce roku 2011 do poloviny roku 2013. Myslím že mezi prvními byli asi GiNny a Petoo. S GiNny jsem si tak nějak rozuměl a Petoo se za mě tehdy zaručil v gangu WHE. Naučil mě základy Sawnů a jiné věci. Seznámil mě i s nějakými módy, které jsem ještě neznal. Postupně se to rozvíjelo a Petoo odešel i s kodym/enzim založit vlastní gang. Nakonec mě přemluvil a šel jsem za nima. Gangu se moc nedařilo a jednoho dne se Petoo rozhodl jít do ACAB. Já jsem nechtěl kodyho opustit, ale po 2 týdnech přemlouvání jsem šel do ACAB. ACAB se stala mojí rodinou na SP a já jsem rád že jsem se mohl stát jejím členem, kde to i po rozpadu ACAB pokračovalo prakticky ve stejném složení v IB. Jak tak šel čas potkával jsem hodně tváří. Shaki, Petoo, Mamba, lofastek, FlexKillah, Provocateur, Xena a mnoho dalších nejen z ACAB/IB. Od lidí jako Flex a Provocateur jsem se toho tehdy hodně naučil, myslím že i díky nim jsem takový jaký jsem. Věrnost v srdci, ACAB v krvi! & Jednou bastard, navždy bastard! Vylejvám panáky na zem za Flexe, navždy v paměti. https://youtube.com/watch?v=ULcRh2NrF0A Server & Web Jak bylo řečeno v úvodu, na serveru a webu dlouhodobě vystupuji pod nickem Bratek. Vlna změn nicknamu ob týden mě nikdy nezachytila. Účet se mi na serveru sice několikrát obnovoval, ale vždy se povedlo obnovit i hodiny, tudíž nahráno mám teď zhruba 2500 hodin. Když bych měl zabrouzdat do vod mých oblíbených věcí na serveru, začnu příkazem na všechno zlo aka /report. Jednoduše nemám rád bordel na serveru. Směrem k oblíbeným vozidlům, Savanna je moje dlouhodobá láska. Rovnou se k tomu hodí i můj oblíbený job, Mechanik, který má skvělou pasivní vlastnost, můj další oblíbený příkaz, /oprav. Nemám rád jednoduchý akce aka XXX smrti. Moje oblíbená admin akce je OG Vyřazovák, který jsem již na serveru dlouho neviděl. K webovým statistikám napíšu ve zkratce jen to, že pokud nejsi opravdová opice, tak se zvládneš přes můj nick prokliknout na profil a já to tu nemusím po každém příspěvku upravovat. Dále vás zvu na vizitku mého oblíbeného internetového kamaráda. Mlaskulliny. Závěrem chci všechny tvrdé a namakané superpařba frajírky odkázat na článek od Flexe, který vám snad otevře oči k lepšímu chování. Navíc nálož jeho beatu na soundcloudu. Osobní stránka Mimo herní svět jsem v roce '98 dostal jméno Jirka. Když to správně spočítáme, tak je mi teď 27 let. Už pár let zpět jsem dokončil střední s maturitou v oboru Informačních Technologií. Bydlím v menším okresním městě, kde mám u rodičů na baráku zařízený svůj byt v patře. Od roku 2021 funguji jako Ajťák na OSVČ. Přirozeně jsem schopný komunikovat v českém jazyce a plynule funguji také v angličtině. Jako každý zde mám rád videohry, jak na PC, tak PS5. Rád cestuji a i v rámci své práce toho dost nacestují po střední Evropě. V zimě si rád zajedu na snowboard. Povaha Povahově jsem klidná osoba, nevyhledávám konflikty. Těžká flegma s optimistickým pohledem na svět, nasadím růžové brýle a všechno je barevné. Přístup k životu mám dost pohodlný a nemá pro mě cenu řešit zbytečnosti. Zároveň ale moc nemám rád lidi, takže jsem spíše introvert a stačí mi mých pár přátel, kterým věřím. Postava Podle mých norem dost normální s výškou kolem 180cm a váhou kolem 75kg. Modrý oči, hnědý vlasy, vousy. Na oči používám popelníky s 1,25 dioptriemi na dálku. Můj styl Jak už jsem psal nahoře, nemám rád konflikty. Klid je můj přirozený stav a nerad to měním. Styl oblečení můžu asi přirovnat k nějakému street stylu, ale moc to nehrotím, rád se schovám do černý kapuce a jsem spoko. I když je můj metabolismus proti tomu, aby to tak vypadalo, tak si rád dopřeju dobrý chálky. Streetfood a dovoz jídla je můj denní chleba. Den se mi nejlíp startuje dávkou kofeinu v kávě. Jako správný občan Česka si samozřejmě rád namočím nos do piva, ale nepohrdnu ani klidným vínem před spaním. Rád se vychilluju u filmu nebo seriálů, ať hraným nebo animovaným, ale přímo oblíbený asi nemám. Na konci vizitky přidávám odkaz na můj čsfd profil a animelist. Do čtení moc snahy nedávám, ale když už se k tomu dostanu, tak mám rád scifi - fantasy literaturu. Série Zaklínač patří jednoznačně na první místo, ale četl jsem i věci jako Narnie, Metro nebo Pán prstenů. Momentálně mám rozečtenou i sérii Harry Potter v originální angličtině. Odkazy Rozhovor Steam ČSFD Animelist Quotes ,,Lesser, greater, middling, it's all the same. Proportions are negotiated, boundaries blurred. I'm not a pious hermit, I haven't done only good in my life. But if I'm to choose between one evil and another, then I prefer not to choose at all." ~Andrzej Sapkowski, The Last Wish ,,Není čas, ztrácet čas." ,,Kdo nepadá, nejezdí." "Life's tough when ur a lazy perfectionist who also doesn’t give a shieet about anything but at the same time cares too much about everything." Bars Veľa ľudí nechápe, že rap neni len pre mládež (hej?), takisto, že samplovanie hudby neni krádež, rap rozoberá častejšie témy dosť vážne, ne jak väčšina popových sračiek o láske, už ma nebaví jak majú ľudia zaslepený sluch, preto hovorím to narovinu, serem na ten hnus, v rádiách rotuje desaťkrát denne to isté, preto sa ľudia namotajú, o tom je celý systém, rap vám neni dobrý, lebo povie ľuďom jak to je, neschováva žiadne karty, všetky sú vždy na stole, keď nechceš vedieť pravdu, tak to vypni, skartuj toto CD. ~Dame - Poslanie Tlak na hrudi, zrýchlený tep, flash, zrýchlený svet, je to fakt zlé, ťažko sa mi dýcha, môže to byť infarkt, nechcem opustiť tento svet, je skoro na to aby ma odniesli z domu nohami vpred, premieta sa mi celý život pred očami, asi mi praskol v žalúdku vred, volám pohotovosť domov, okamžite potrebujem prvú pomoc, nie som v poho, kto z koho, je to vojna, medzi diablom a bohom, spravili mi CT, EKG, že všetko v pohode mám, asi mi len **** na hlavu, som hypochonder, jak pán. ~Matej Straka - Panická porucha Jó, některý lidi maj za to, že se vyznaj, díky tomu, že uměj dát like, nebo dislike. Vyzbrojený klávesnicí se do boje chystaj, a myslej si, že mě ty kecy potopí jak Bismarck. Jestli mi chceš mermomocí něco vysvětlit, možná že by bodlo, kdybys nebyl dyslektik. A jestli si tu vážně chcete hrát na hrdiny, tak je dobrý vědět kde je měkký a kde tvrdý y. Ber to jako návod na to, jak nebejt stádo a zkus jednou uplatnit právo na svůj názor, nepiš stále fráze, který jsou známý dávno a začni přemejšlet svojí vlastní hlavou, kámo. ~Rest - Nepiš Klop, klop, klop dopaduju kvapky na moj blok 31 vchod som tu doma aj ked nie som doma Pepíkovi vedla vadí že som Slovák boha, ... ... ľudia su často xenofóbna banda jak moj fašistický sused Daniel Landa ... ... na proti bydlí ****, takže Čech co by spálil Slováky a řezal gumy na autech, ... ... jsou to **** imigranti, já vím ale když vám v 9 večer prodá flašku, tak jste rádi espresso italiano grande lungo grazzia pořád jste zhrzený jak vaše stará Fabie narvi si gyros do držky a hajluj ****e, ... ... vidím lidi obhajovat genocidu v zemi která měla celá skončit v plynu začínám plivat ... ... pokud chceš hajlovat vem obloukem můj blok ... ~Ty Nikdy - Soused Loajalita v mý krvi, nikdy na svý lidi nezapomenout Beast mode, Pablo mood, Johnny Depp - Blow Jediný o co jde - vydělat cash, pak zmiznout pryč Nikoho nikdy už nevidět znova, jen ganja, kouř a klid Pláže a palmy jak Angels Každej, kdo držel se mnou, se má teď dobře Každej, kdo se mnou byl a už neni, je koště Nemluvim jinak, než rovně ~Yzomandias - Rich Porter Každej se tváří jako dobrej kámoš Za rohem ti bodne kudlu do zad jak podlej vágoš Schopnej za groš si nechat provrtat koleno Bezpáteřní potkani je to nebolelo Stále sem dole no Se svýma, vím komu věřit (Reprezent) ****i jsou všude kolem jak fejkoví manažeři (OZP) Znám typy co pro****y půjčky na matech (Kajot) Zkoksovaný kundy v klubu a slučky na vratech Zažil jsem jakože fanoušky za free vstupy Plácání na rameno jenže nejseš z mý tlupy Nedáš kilo za lupen no na baru máš flašku Každej ví jak na tom seš ****anej šašku Vim o ****ovi co prcal kámošovu starou (Skap) Díval se mu do očí, nikdy neuhnul stranou Bitchka co chodila **** za pár gramů párna (****) Doma měla manžela, no drogy měla zdarma Potkal jsem nespočet lidí co žije bez fotra Co žije bez matky pak se potápí jak kotva Dítě potřebuje tátu víc jak alimenty (Love) Nevidím ty hrdý chlapy Jenom malý lemply ****i co týraj čokly zaslouží skapat Oko za oko, však počkej jednou budeš plakat Zub za zub karma funguje Amores perros Pošlapat ti hlavu pak tě odhodit na perón ****e ~ Michajlov - Hypnóza Screens ![]() Videos Aktivní hraní Odvozeno od příspěvků na webu 14.06.2011 - 09.09.2014 11.05.2015 - 30.05.2015 14.12.2015 - 14.03.2016 03.01.2017 - 20.02.2017 20.04.2020 - x.x.2021 |
|
|
PaTreS_ |
Přidané 24.07.2012 20:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 820
Založený: 19.02.11
|
Krásna vizitka Bratek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Raiden |
Přidané 01.08.2012 12:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1001
Založený: 25.03.11
|
Dobrý hráč. Oblíbený film máme společný Transformers ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fuska |
Přidané 23.09.2012 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 616
Založený: 30.08.12
|
Super vizitka , a dobrý hráč ![]() |
|
|
Ragnar |
Přidané 28.09.2012 09:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 987
Založený: 03.05.12
|
Super týpek ! ![]() |
|
|
RockeR |
Přidané 28.09.2012 09:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 377
Založený: 17.07.12
|
Skvělý kámoš i hráč, máme stejnej styl ![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 28.09.2012 10:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Hezká vizitka a suprovej kolega v gangu, jen tak dal. |
|
|
BadBoy |
Přidané 28.09.2012 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 181
Založený: 28.05.12
|
Bratek, dobrej hráč. Až moc dobrej na to, abys byl jen hráč. ![]() |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 28.09.2012 20:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Bratek, Bratek, my sme prežili toho dosť, že? ![]() Či už ako kolegovia alebo len hráči. ![]() Vizitka super, je dobré že si sa vrátil a časom Ťa chcem vidieť v AT! ![]() |
|
|
ajo33766 |
Přidané 28.09.2012 20:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 80
Založený: 09.11.11
|
Jeden z tých normálnych.Kebyže tu nedá fotku,tak mu ani neverím,že má 14. |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 28.09.2012 20:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Bratek, to hej, tuším si tomu nechápal. :-D |
|
|
Mamba |
Přidané 28.09.2012 21:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 421
Založený: 20.02.12
|
brátenica je to super hráč tož to si tě pamatuju když si adminoval ![]() ![]() ![]() |
|
|
Xena |
Přidané 29.09.2012 11:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 2016
Založený: 21.07.11
|
Brateek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wellar |
Přidané 29.09.2012 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 1326
Založený: 06.06.12
|
pěkná vizitka |
|
|
GTAHellsing |
Přidané 29.09.2012 18:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 450
Založený: 10.04.12
|
kámo jak treba + pekná vizitka .. Umňa RS ty kks ![]() ![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 28.10.2012 11:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Nevím jestli sem komentoval, ale ![]() |
|
|
Radikal |
Přidané 29.10.2012 21:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 29.10.12
|
Dobrej hráč, bývalej admin. Sem rád že ses na mě nevykašlal a pomohl mi. ![]() |
|
|
horkac81 |
Přidané 31.10.2012 22:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 27.06.12
|
pěkná vizitka ![]() |
|
|
Ashok |
Přidané 01.11.2012 14:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 1423
Založený: 20.02.11
|
Krásná vizitka a také super hráč! |
|
|
DoMiNo |
Přidané 11.12.2012 22:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Super hráč a nový admin.Dá se s tebou pokecat úplně na pohodu.Jen tak dál ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
2 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!