Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Fugi
Foxisek
[DRiFT]Foxi$_: Zdar Fugi, na dnešní rozhovor jsem si vybral právě Tebe. Jaké máš na to názory a jak se cítíš?

Fugi: Ahoj Foxi,tak jsem příjemně překvapen že jsi vybral zrovna mě na další tvoje bezvádné rozhovory.Pocit jaky z toho mam ? Docela dobrej,už dřív sem dělal rozhovor z jedným administrátorem takže vím co a jak.

[DRiFT]Foxi$_: Takže víš "o co go"? Dobře. Mohl by jsi se nám představit?

Fugi: Dobře,Jmenuju se Pavel Kučera a je mi 16let .
Pocházím z Ústeckého kraje,bydlím ve městě Chomutov.
Chodim na Střední školu do 2 ročníku obor Automechanik.Rád hraju basketbal různé hry na počítači ale tak nejvíc asi samp-superpařba a taky fotbal.Rád se poflakuju venku s kamarády,hlavně asi po večerech..Moje oblíbené jídlo a píti je Kuřecí řízek a hranolky/krokety a k pití asi Sprite,Top topic,Cola.Moje nálada je taková jak změna počasí,někdy mam fakt skvělou náladu úplně nabitej energii a někdy zase úplně skleslej a bez nálady prostě vám nedoporučuju mě poznat v této náladě.Moje povaha je taková že rád pomáhám lidem co jsi to opravdu zaslouži a rád taky bavim lidi.Rozhodně nemam rád lidi co pomlouvaj za zády a dělaj strašně velké kamarády určitě to znáte samy.Moje oblibené hry na pc jsou asi Csko,Samp,Cod a různé blbosti na netu.Ve škole mi to celkem jde,známky docela v pohodě ale docela často chodim za školu.

[DRiFT]Foxi$_: Jsi se nám do toho dal. :D Přesuneme se k části SP. Kdy a kde jsi SP vůbec objevil?

Fugi: Tak dřív sem s kamarádem hrál plno serverů ale jen tak pro legraci bez budoucnosti.Rádi sme jezdili tankem po městě a stříleli hráči ale hlavně policajty.Když jsem hrál samp po 1 vůbec sem prostě nevěděl co u této hry si můžu slibovat.Hráli sme dost serveru až nás jeden kamarád dovedl právě na tak zvanou Superpařbu.Myslím že jsme začali někdy kdy byla jeste verze 0.3B nebo někdy tak no.. Ze začátku sem trošku porušoval pravidla,například bordel na akcích,slovnik atd prostě jsem se nezajmal o pravidla a hrál jsem to jen tak.Na serveru sem nikooh neznal až na 2 kámoše co po pár měsící skončili ale já hrál dál a dál.Mezi prvníma kamarádama byl hráč a taky bejvalej administrátor Provocateur.Nejlepší období bylo když začal gang systém tam sem poznal hodně dobrých lidí a kamarádu s kterejma hraju ještě ted a to jsou třeba::Wolfi,Fria,Flexkillah,Ramo,Laraques,Err0rk0, Samec,Radical,Crymat,****erko,Niko :D, Henke,BLondak,Vtec,Petoo.

[DRiFT]Foxi$_: Nika nám tu nezmiňuj. :D Jak jsi začal svojí kariéru na pozici administrátora?

Fugi:Takže poté co byl vyhozen bejvalej administrátor cagaj a někteří administrátoři co odešli lofastek vybírál hráče co by se na tuhle pozici hodily.Administrátoři vybírali mezi hodněma hráčema ale i tak sem byl vybranej zrovna já a vlcacek.Zaučoval mě bejvalej administrátor Iker kterýmu za to velmi děkuju,nebylo to až tak těžké se naučit jen mi trval trošku déle se naučit harmonogram.Poté co sem se naučil všechno sem musel napsat Lofastkovi aby mi poslal administrační test kterej měl cca 80otázek a všechno sem musel vyplnit.Test mi trval vyplnit asi cca 1-2hodiny,tak poté sem test odeslal a po týdnu sem dostal administrační práva na webu a na serveru.Můj první příkaz na serveru a co sem hned přišel byl /cmdoff protože takovej spam sem v životě neviděl co se to na mě vrhlo.Hodně administrátoru mě přivítalo a popřálo mi hodně štěstí.Můj první ban sem dal hráči co se příhlásil na id co se právě odhlásilo takže sem hned zmatkoval,sakra co mam dělat jak ho mam odbanovat trošku sem měl strach banovat abych neco nepokakal :D Taky bylo jasné že na pár věcí sem se ještě ptal administrátoru,moje první akce byla asi pařba v jizzy která dopadla celkem fajn.Dřív se začínalo hned že jsi měl všechny příkazy takze to bylo trošku horší no.Do 7-10 dnech sem už to všechno uměl na jedničku,harmonogram,příkazy a další věci sem ovládal na pohodu.Tak sem adminoval měsíc dva měsíce a dále dále až pak Lofastek udělal tu blbost kterou tu už zminovat nebudu bylo mi toho docela líto.


[DRiFT]Foxi$_: Fíha, pěkně sepsané.Mohl by jsi nám zmínit, proč jsi si kdysi necahl dat pban? A co si dělal, když jsi nehrál zrovna na SP?

Fugi: Tohle byla ta největší blbost co sem udělal,důvod proč sem to udělal byl lehkej,udělal sem to proto že jsem nechtěl celé dny jen sedět u samp a také mi už z některých hráču rupli nervi tak sem si nechal odebrat práva na webu a serveru.Udělal sem pak rozlučku semnou a myslel sem si fakt že už se sem nikdy nevrátím.Takže sem přišel jednoho dne na server a udělal sem reklamu na jednu údajnou stránku kterou tu psát nebudu.Myslel sem když budu mít přístup na server odepřen tak se snad nebudu nutit vrátit ale i tak sem si prázdniny bez samp parádně užil.Co skončily prázdniny neměl sem co dělat hrál sem různé kraviny na netu ale nebylo to ono,chyběli mi kamarády které sem rád poznal a hrával snima celej den.Takže sem si požádal o ub na serveru a hodně administrátoru bylo pro abych ten ub dostal.

[DRiFT]Foxi$_: Teď to již někteří aspoň ví. Přesuneme se k reálu. Čemu se ve svém volném času věnuješ?

Fugi: Tak asi ted nejvíc se věnuju škole a kamarádum na kterých mi opravdu záleží.Nestíhám skoro vůbec nic a nákej ten sport už vůbec ne,hlavně když máme praxi od 07:00 do 14:30 to přijdu domu lehnu si vykoupu se a jdu si na chvili zahrat samp.Pak připravovat zase věci do školy učit se na testy znáte to no.Tak když je konečně víkend tak určitě někam vyrazim,třeba s kamarádama se pořádně odreagovat asi víte jak :D.

[DRiFT]Foxi$_: Ano, víme jak. :D Co plánuješ do budoucnosti?

Fugi: Tak to fakt ještě netuším,hlavně chci dodělat školu najít si hezkej byt a práci.Poté nákou tu ženu abych byl dobře finančně zajištěnej.U sampu budoucnost ? To fakt nevidím možná tak na odreagování to vidim jinak asi ne,každej si uvědomí že už jsou důležítější věci.

[DRiFT]Foxi$_: Ať Ti vše výjde! Pro dnešek tu máme takovou novvinku nebo jak to nazvat. :D Ta novinka jsou "otázky od hráčů".[/i]

Fugi: Tak to sem velice zvědavej co ty pacholci na mě připravili.


[DRiFT]Foxi$_: A já zvědavý na odpovědi. :D

1. otázka: Který admin ti v AT nesedí a řekni proč? (Otázka od Adriana, přeložena do CZ.)


Odpověď: Tak tohle je velmi težká otázka,nejvíc mi asi nesedí v administračním teamu shaki.Nevim proč ale nevidim u něj snahu,nevidim že by svojí práci vykonával dobře.


2. otázka: Kde si přišel na nick Fugi? (Otázka od Wellara)


Odpověď: Tak tuhle přezdívku sem dostal už asi v mojich 8-10 letech od jednoho kluka,říkal že mu strašně připomínám herce Lui De funes.

Poslední otázka:

Si gay ?

Orál či anál z obamom .

Rocket či Geroid, Kapo? (Otázky Od Shellbyho). :D


Odpověď:

Ne nejsem :D

Análek :* :D :D

Tak to fakt nevim.Z Rocketem,Kapem,Geroidem sem toho zažil hodně.Fakt ti na tohle nemůžu odpovědět kdo víc.

[DRiFT]Foxi$_: Fugi, díky, že jsi si na mě udělal čas a sepsal jsi semnou tento bezva rozhovor, měj se! Smile

Fugi: Já děkuju tobě.

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 11:28
Wellar
pěkný btw kdy budu já? :D
Mikull
Foxi příště já heheheee
Wellar
Citace
Mikulliny napsal:

Foxi příště já heheheee
nene :D
Ashok
Pěkný rozhovor *Dobrá práce*

Přestaňte se hádat kdo půjde příště na rozhovor. Všichni přece víte, že to budu já :D
Wellar
Citace
Ashok28 napsal:

Pěkný rozhovor *Dobrá práce*

Přestaňte se hádat kdo půjde příště na rozhovor. Všichni přece víte, že to budu já :D
Nebudeš já ho podplatil 5ti eury heheheee
Upravil/a Wellar dne 26.10.2012 19:10
Blondak
Pekný rozhovor dal si si na ňom záležať. Fugi a ja som ti neporadil keď si začínal? :D
EKG
Citace
Mikulliny napsal:

Foxi příště já heheheee


Pekný rozhovor. Rád by som ťa spoznal Mikulliny : Smile
Lojzo
Pekný rozhovor ;) Len tak ďalej *Dobrá práce*
Zimbabwe
A semnou si se nebavil když si začínal? :D
Foxisek
Díky Všem, na další rozhovor si vyberu já.heheheee
Fugi.
Citace
MladyRebel napsal:

A semnou si se nebavil když si začínal? :D


Tohle byli první hráči co sem poznal. Smile
Bouc3K
Čítal som to celé Fugiho poznám už dlhoi Gút džob Foxi heheheee
Fuska
Super rozhovor! *Dobrá práce*
Monkkey
Pěkně povedený rozhovor +1 *Dobrá práce*
Bratek
Pěkný rozhovor Smile Fugi se trošku rozepsal :D
Foxisek
Citace
Bratek napsal:

Pěkný rozhovor Smile Fugi se trošku rozepsal :D


Díky, to víš, někdo to umí. :D
Mamba
pěknej rozhovor otázky od hráčů jsou dobré oživení Smile
Provocateur
Ty vaše rozhodovry:D
Fugi.
Díky všem Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 15