Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
ROZHOVOR- Volant
Teczka83
Pro další rozhovor jsem si vybral hráče a administrátora Volanta. Reálným jménem Richard Volín. Neznám toho kluka osobně. Ale na serveru je to bezvadný hráč a skvělý kolega.


Teczka83: První na co se hned v úvodu zeptám! Proč nick Volant? Celou dobu mě to zajímá a asi nejen mě Smile

Volant: K tomu se váže moc krásná historka, takže jednou asi v 6 třídě byl od nás jeden kluk ostříhanej podle hrnce.. tzv "na helmuta" no a tam dostal přezdívku helmut.. a očividně se mu moc nelíbila.. jednou sem ho takto oslovil a on na mě a co ty TY TY !! volante ! .. nevim jak na to přišel ale domnívám se že z mého Příjmení.. no týden na to sem zakládal první ICQ a lámal sem si hlavu nad nickem.. no nakonec sem sáhnul po této "Nadávce" :D

Teczka83: Heh, takže každá nadávka je nakonec k něčemu dobrá :D. Jak ses poprvé dostal SP? Nemyslím k multiplayeru, ale k Superpařbě jako takové?

Volant: Nuda.. jednou o prázdninách sem se dočetl o SAMPu tak sem to zkusil.. nešlo to.. o týden na to sem se do toho hrabal a ejhle spustilo se to.. no napsal sem do vyhledávače "CZ" vyběhlo hafec serveru nějakej 20-30 na jeden sem kliknul a hrál tam přes večer.. druhej den mě to tak nadchlo že od rána sem chtěl hrát ale co se nepovedlo.. neuložil sem si ten servr.. tak sem hledal 2 hodiny Server mezi dalšíma prolezl sem polovinu českejch servru až najednou sem se lognul do uštu dke bylo něco nahráno .. a ano ten server byl SP později sem se domákl o webu..

Teczka83: Takže jsi tu vlastně náhodou...super Smile. No chtěl bych se zeptat na Tvého koníčka. Když jsem tenkrát byl za Fastym a Laurenem v Plzni, tak mě vzali na místa, kde airsoft hráváte Smile, takže o místech mám přibližnou představu. Ale Tebe se chci zeptat, jak se k takovému koníčku člověk dostane? Jak je to finančně náročné?

Volant: Tak s kamaráda jsme hráli Battlefield 2 a pak jednou byla pouť.. no samozřejmě že jsme veškeré peníze utratily za "kuličkovky" a po třech dnech střílení do terčů jsme začel střílet do sebe :D no kuličkovky z poutě se rozsypaly po klasických 14ti dnech.. ale nás to nepustilo a začalo klacické "formovaní" softaka napřed manualní pistole /kvalitní/ potom brokovnice.. a pak elektrické pušky.. potom už to není jen koníček ale vášeň životní styl.. je tolik možností a variací co napodobovat... a finančně náročné ? :D možná by si měl radši udělat rozhovor s mou peněženkou :D za poslední 3 roky sem nekoupil nic jiného krom věci na soft /military :D Už v tom mam kolem takových 60 000 :D

Teczka83: Jooouuuu!!!! Za šedesát tisíc by bylo skoro 2500 litrů Krušovický dvanáctky!!!čumím Teď dáme stranou ten airsoft. Vzhledem k Tvému vyjadřování, oblékání a tak, tuším že Tě to všeobecně táhne k armádě, nebo se mýlím?

Volant: Ano.. líbí se mi na tom snad skoro vše a hlavně to že nepřipadá v úvahu nechat kamaráda ve štychu, krýt si navzájem záda... váš přítel tam pod palbou je v tu chvíli skoro víc než rodina.. a já sem takový skoro furt.. což je je pro tento svět špatné lidé toho zneužívají nechají si pomoct ale když potřebuju naopak já kašle se na mě.. to je bohužel i na SP předtím než sem prvně skončil sem měl na SP snad 150 přátel který mi mohli na odepsané PMko utrhnout ruce potom co sem požádal o odebraní LVLu po mě neštěkl pes. a to zamrzí. Zustaly pouze věrní přátele kterých si do dnes vážím. ale v Armádě sobectví prostě nemá místo.. a na softu je to velice podobné proto to tak miluji.

Teczka83: Tak tohle byla odpověď! Máš pravdu, ale "kamarádů" bude vždy hodně. Těch pravých a věrných je opravdu málo...
Co praktická věc armády? Uvedu příklad za sebe. Já byl na vojně. První den jsem poslal velitele roty tam kam slunce nesvítí, protože nás ráno ve čtyři vzbudily na poplach. S ledovým klidem mě stáhnul s palandy a byl jsem hned vzhůru :D. Byl jsem sice u řidičů, ale první tři měsíce jsem jako každý záklaďák absolvoval, pro mě, celkem tvrdý výcvik. Završený byl 14-ti denním pobytem na Šumavě. Pozor, v dobu kdy jsme tam byly tak tam měly výcvik britští SAS. Pozvali nás na jejich výcvik. Účastnily jsme se a já toho potom ještě měsíc litoval :D. No nic méně výcvik byl zakončen 30-ti kilometrovým pochodem s plnou polní. Tebe se chci zeptat, jestli si uvědomuješ, že i takovou dřinu armáda obnáší? A to byl jen základní výcvik, nedokážu si představit výcvik třeba SEALs...


Volant: Já si výcvik Navy SELAs dokážu představit protože jsem ho několikrát viděl :D i jejich specializacích. A je jasný že to zvládne pouze nejlepší z nejlepších. Ano jsem si toho všeho vědom a byl sem na dobrý cestě jenže pak mi do života přišla jedna strašlivá věc zvaná epilepsie... a po neustálém braní prášků se metabolismus zpomalil tělo osláblo do toho já přibral.. (dřív sem žral jak prokopnutý kamna a nikdo nechápal jak můžu mít při 177cm 60kg s tim že mam spotřebu jídla jako malá brigáda) ale můj kouzelný metablizmus byl prič a dopadlo to jak to dopadlo.. tet na rovinu říkam že bych voj. výcvik nedal protože sem prvních pár měsíců po nemoci boj proti dopadům naprosto vzdal a nic sem sám pro sebe nedělal potom jsem šel na airsoftovou akci a málem to se mnou seklo ve výstroji jsem nemohl vůbec jíst lapal sem po dechu.. nakonec můj Gear převzal kolega z jednotky a až potom sem začal s nemocí bojovat.. ale už bylo pozdě teď mám velice chabou fyzičku a moje vůle je značně pochroumaná.

Teczka83: Nechci a nebudu tu chytračit. Ale starší bratr je BÝVALÝ epileptik. Bral 3x denně 5 prášků a záchvaty měl pravidelně, takže vím co to je Smile. Nic méně bojoval s tím a neztrácel naději. A dnes? Je vyléčený, má řidičák bez omezení a narodila se jim zdravá holčička. Takže si myslím že ani Ty by jsi nad sebou neměl lámat hůl Smile. No nechme tohle téma a armádu stranou. Máš někoho na SP, kdo Ti přirostl k srdci? Někoho, koho sis uchoval v paměti a proč?

Volant: Já bych dost nerad jmenoval protože bych na někoho zapoměl což bych nechtěl jsou to lidé co jse se mnou bavili i mimo SP a ne jen o SP lidé se ktrerýma sem prochatoval desítky ba i stovky hodin a vubec toho nehodlám litovat.. ale když naražíš na to "srdce" měl bych asi napsat hráčku _Milu_ se kterou sem si toho napsal a nachatoval i navolal bezkonkurenčně nejvíc Smile

Teczka83: A moje poslední otázka Smile. Kdyby ses ocitl v roce 1964 v Americe. A zazvonil by u Vás nábor do armády a hned potom by jsi musel odcestovat do Vietnamu a bojovat tam. Věděl by jsi co Tě čeká...šel by jsi do toho?

Volant: Tak za prvé
kdybych byl v tom roce šel bych si koupit Mustanga :D nejlépe Shelby GT500 :D

A teď k hlavní otázce. Záleželo by na tom kdo bych byl já.. jestli bych byl já stále já neměl bych potřebu položit život za vlast co není má kde nemam přátele ani rodinu.. ovšem pokud bych byl Rodilý američan a mí přátele by do toho šli samozřejmě bych jim šel krýt záda klidne do posledního dechu. i když vím o té válce dost na to abych si uvědomoval, že v tu samou chvíli jsem šlápnul do vosího hnízda.


Teczka83: A kvůli tomu jsem se Tě ptal. Chtěl jsem vědět, jestli víš, že válka ve Vietnamu byl jen velký omyl, kvůli kterému přišlo o život spousta lidí...
A nakonec, nechceš něco vzkázat hráčům ze Superpařby?


Volant: Především ať hru tolik nehltají a nezapomínají na podstatu slova hra.. řešit neustále podvody, hádky, urážky mě kolikrát unaví natolik že se prostě sbalím a odejdu. Ať se baví povídají si nacházejí nové přátele to jde zde krásně.. a neničí zbytečně naší suprovou komunitu.

Teczka83: Já myslím že poslední odpověď je na místě Smile. Díky moc za rozhovor a přeji jen to nejlepší v životě Smile

Volant: Děkuju napodobně Smile Mnoho najetých kilometrů bez nehody :D


Pro mě jeden z nejzajímavějších rozhovorů, co jsem tu psal...
Upravil Teczka83 dňa 24.08.2013 00:20
pavol5231
Krátke :D Nuž ale pekný rozhovor konečne niekto, kto tie rozhovori robí Smile
Koldy
Krátké jazyk
pavol5231
Prečo mám pocit, že to iba zle skopíroval :D a je pokračovanie
NYPD_ONDAJEE
jj je to nejaké len zle useknuté Smile ale je to dlhšie
Fantasy
Pěkný rozohovor ale na tu poslední otázku od Teczky nebylo odpovězeno ? nebo jak ? :D
HeWhoMustNotBeNamed
Tak tak.
V0LANT
Teczka to omilem postnul.. rozhovor stále probíhá :D
Fantasy
Těším se! :D
Teczka83
Omlouvám se, omylem jsem to postnul :D Rozhovor je hotov :D
Sh1TeRkO
ďalší super rozhovor.

Super počteníčko.

V0lante už musíme zahrať to BFko! Nemůžu
HeWhoMustNotBeNamed
Pěkný rozhovor, akorát tam je moc smajlíků a to se tam moc nehodí.:D Ale pěkné.
Bratek
Pěkný rozhovor Smile Musím říct že jsem rozhovory nikdy nečetl ale ty tvoje Tecko mě baví ;) Jen tak dál!
Chicago_Girl
Hezký rozhovor Smile Volant super chlap Smile Jaffa ! :D Věděla jsem že tam napíšeš Milku Smile ;)
Load
Moc pěkný rozhovor,souhlasím s Bratkem tvé rozhovory jsou super ! Smile
LuKi_
Pěkný rozhovor. Smile Tečko jen tak dále. Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Teczka83
Děkuju/me. A můžu Vám říct, že tohle byl jeden z nejzajímavějších rozhovorů Smile.
V0LANT
Díky.. a děkuju i Teczkovi že si myslí že sem zajímavej :D ..

jinak Pixeli ! jak moc smajlíku jdi si přečíst rozhovor s hetkou tam je smajlíku že by si z toho postavil regiment :D

Hetka je mi jasný že si to veděla protože si taky u "všeho" byla :D
Smile
Teczka83
Děkujeme. A myslím že s Hetkou, @ngel, Heluš jste byla dobrá parta, ne Volante?
V0LANT
Jo to bych řek že byla asi nejlepší parta a celkově v tý době i nej SP.. potom to šlo dolů..
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10