Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
ROZHOVOR- Mamba
Teczka83
Pro svůj další rozhovor jsem si vybral dlouho hrajícího hráče a administrátora Mambu. Jmenuje se Ignác Netáhlo, ale říkají mu Pavel, takže mu tak budu říkat i v rozhovoru :D...


Teczka83: Tak Tě vítám v mém rozhovoru. Byl jsi trošku překvapený, když jsem Ti v SZ psal o rozhovor, pročpak?

Mamba: Ahoj,nečekal jsem, že mě někdy někdo bude chtít k rozhovoru, proto také ta reakce.

Teczka83: No tak hraješ tu už dost dlouho, adminuješ tu, tak si myslím, že by bylo fajn, kdyby Tě hráči mohli trošku víc poznat. Napiš nám něco o sobě. Kolik Ti je, kde bydlíš a tak...

Mamba: Jmenuji se Pavel, bydlím kousek od Kladna je mi 15 let a chodím na ZŠ do devátého ročníku.Mezi mé záliby patří hlavně sport,kamarádi a rodina.

Teczka83: Aha, ještě základka. A už víš, co by jsi chtěl v budoucnu dělat? Nebo máš nějakou představu? Nebo necháš volnou ruku osudu?

Mamba: Spíš to vypadá na volnou ruku osudu, ale ještě mám zhruba půl roku, tak uvidím co se ještě přihodí.

Teczka83: Takže ještě ani nemáš plány do budoucna. A je aspoň něco, co by Tě bavilo? Máš nějakého koníčka kromě sportu?

Mamba: Ono to je spíš o tom,abych si vybral dobře.Nápadů je hodně napříkladjazykolicejní škola,sportovní manegement,práva atd.

Teczka83: Dobře...a kdyby jsi měl možnost odcestovat do ciziny za prací. Kam by jsi chtěl a proč?

Mamba: Třeba Anglie,Amerika,Německo, protože si myslím, že tam člověk najde větší uplatnění a více zkušeností, než zde.

Teczka83: A proto se Tě ptám, protože už dneska to tu stojí velký kulový...
Přejděme k Superpařbě. Proč ses přihlásil do administračního týmu? Baví Tě to? A jak jsi se dostal k SP jako takové?


Mamba: Jelikož znám singl jako své boty a mám ho x krát dohraný, tak jsem se začal zajímat o MP od kamarádů jsem se dozvěděl, že je tam spoustu povolání a jiných věcí (Mám podezření, že tehdá byla řeč o SP) tak jsem si ho stáhl a nainstaloval.Ale bohužel mi to nešlo na internetu jsem se dozvěděl, že to byl častý problém.(Po zapnutí se mi zobrazoval jen Vinewood a nic jiného a občas mě to hodilo do singlu.) Dále jsem to tedy neřešil, až jednoho dne mě napadlo udělat reinstall a světě div se fungovalo to!Prakticky jsem mohl být na SP o půl roku dřív :D.K ip serveru jsem se dostal na gta.cz, kde v sekci MP byla ip SP a W..., zkopíroval jsem si ip SP a začal hrát.Bylo to někdy mezi Vánocemi a Silvestrem 2011.Xmas párty jsem bohužel nezastihl, ale dodnes si pamatuju Silvestr 2011 :D. Co se týče AT, tak mi Pixel napsal na konci srpna na Skype, jestli mám zájem o AT a já to přijmul.Chtěl jsem si vyzkoušet jaké to je být adminem na nejhranějším Cz/Sk samp serveru a zatím mě to baví.

Teczka83: No vidíš, já na tom byl obdobně. Mě k tomu tenkrát donutila kámoška, abych reinstaloval. A fungovalo to. Jak dlouho u nás hraješ?

Mamba: Konec roku 2011.Takže letos o Vánocích to budou 2 roky.

Teczka83: A stále Tě to baví....máš představu jak dlouho by jsi tu chtěl zůstat? Určitě víš jako většina, že vyšla GTA V. A k tomu má vyjít GTA: MP. Dokážeš si představit, že by jednou SP portovala na GTA: MP? Hrál by jsi i nadále?

Mamba: Je jasný, že už se po těch hodinách musel dostavit stereotyp, ale ještě mě to baví.Jeden z důvodů proč tu ještě jsem je gang a pár dalších rozumných lidích zde jako jsi ty.A už se třesu na GTA V na PC :D Kdyby se SP měla portovat na GTA V :MP Tak bych samozřejmě hrál nadále a myslím si, že by to přítáhlo obrovskou masu nových hráčů.

Teczka83: Děkuju že mě řadíš mezi "rozumné" hráče :D. A ano, máš pravdu že by ta pětka přitáhla mnoho hráčů. AAAAARGHHHHH!!!! Když jsem viděl ta videa!!!!Jooo ....ale to jsem se nechal unést :D. Jinak co říkáš na naší komunitu? Hráče a vztahy mezi nimi?

Mamba: Teď to možná bude vypadat, že si protiřečím, ale je to hnus.Většině jde jen o $ jako kdyby snad něco znamenaly.Neváží si ničeho a nikoho.Uděláš akci-dělaj tam bordel, dáš odměnu a ještě si přečteš jakej si škrt, že si dal jen jeden mega.Co to jako má bejt? Místo toho, aby jsme byli jedna komunita, která drží při sobě se to vyvíjí takhle, ale to bych chtěl moc.Jaké vedení taková komunita.(Teď nemyslím Pixela a Wlka)

Teczka83: S tím souhlasím. Jak nevypíšeš odměnu 20 mega, tak jsi škrt. A pokud jí vypíšeš jen jednou, tak jsi ještě větší škrt a admin na nic :D. Ale já osobně už jsem si zvyknul. Poslední otázka na Tebe. Teď jsem se dočetl, že Islamisté rekrutují a hledají členy z celého světa. Šel by jsi do toho? Vtrhnul by jsi do toho obchoďáku v Africe a házel by jsi granáty hlava nehlava?

Mamba: Za Islámisty? Nikdy.Jsem Čech tak nevidím důvod, proč se nechat rekrutovat a jak totální psychopat zabíjet nevinné civilisty.

Teczka83: Taktak. Chtěl by jsi někoho pozdravit, případně něco vzkázat hráčům? Smile

Mamba: Ahoj mami. :D Život není jenom o SP.

Teczka83: Super! I tady myslí na rodinu :D. Děkuju za rozhovor Smile

Mamba: Tak ještě, aby ne moje máma tu teď stojí a diktuje mi co ti mám psát.Já děkuji Tobě Tečko Smile

Pohodář jak má být. Super se s ním povídá a výborný hráč. Samozřejmě administrátor na svém místě Smile Přeji příjemné čtení a těšte se na další rozhovor Smile
LatrinaCZ
Nádherný rozhovor. Mamba se vyjádřil v suprovým stylu. Tečko, jen tak dál. Smile
Teczka83
Děkujeme Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Najs, najs. GJ.
LeGacy
Pekný rozhovor, s Mambo-m sa poznám už dlhšiu dobu. Len mi niečo vadí. Je to to, že sa rozhovory stále točia len v okolí administrátorov. Podla mňa by vôbec nebolo od veci keby sa raz za čas pokúsiš spraviť rozhovor s nejakým dlhodobejším hráčom.
PaTreS_
Fajnový rozhovor so super hráčom :D Mambátko Peckaaaa
A Tečko, klobúk dole. Ide ti to Palec nahoru Smile
Patazz
Mamba patří mezi moje nejoblíbenější hráče, dovolil bych si říct i uplně nejoblíbenější, strašnej pohodář, jsem rád že je v ATSmile My se známe myslím od uplnyho začatku, takže vim co je zač. Jinak rozhovor je suprovej, dobrá práce.

Doufám že tady mamba ještě dlouho vydrží.
Teczka83
Legacy- Například Hetka není v AT. Právě beru hráče, kteří tu hrají dlouhodobě. A to jestli je administrátor, nebo ne, to u mě nehraje roli Smile. Jinak díky Blinka a ostatní :D:D A máš pravdu, Mambátko jsme mu říkali :D

Díky 150cmx80kg
Bratek
Opět pěkný rozhovor Teczko Smile
Ruda
Super rozhovor, Mamba strašně v pohodě týpek a fajn člověk.
Teczka83
Děkujeme Smile
ViktoreK
Čekal jsem na rozhovor s Mambou, protože ho v podstatě vůbec neznám. No, jsem potěšen :D Rozhovor se moc povedl Smile
Teczka83
Děkujeme Smile A já si vážím chvály i kritiky. Ale Mamba se sem stále ne a ne vyjádřit :D Asi se mu rozhovor nelíbí To jsem nechtěl
Upravil/a Teczka83 dne 24.09.2013 17:44
Mamba
Děkujeme všem! Kytka pro tebe
Teczka83
HAH!!!!!! Konečně jsi se vyjádřil jako!!! Milostpane!! :D
Mamba
Tady je to mrtvý, nikdo mě nemá rád To jsem nechtělPláču
HatchBack
gůt gůt ! =D
StiggCZ
Pěkný rozhovor dobrých hráčů*Dobrá práce*
Teczka83
Děkujeme Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 12