Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Tablet
NISSAN_350_Z
Zdravím, chcel by som si kúpiť tablet a zároveň potrebujem pomoc od Vás. Keďže ja sa do tabletov nevyznám tak vás prosím o nejaké navrhnutie dobrých TABletov do 240€. Díky
A jeden ma už zaujal:
http://shark.sk/tablety/asus-memo-pad...2-modry-0/
Dobrý, či? :D
RYSY
Ja by som odporučil tento má ho kamarát a je super http://tablety.heureka.sk/asus-nexus-7-ii-16gb-wifi/
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
jeduakopan
si kup od applu
NISSAN_350_Z
Poraďte mi niekto moreee :D
jeduakopan
http://alza.cz/ipad-mini-16gb-wifi-space-gray-d504019.htm
ViNceNzoSvK
Skus napisat Hrochovi ten urcite bude vediet.
f86
odpovedal si si sam, 1gb ram, na internet budeš čakať tolko času že si stihneš uvariť aj čaj.
RYSY
More daj si love na dobrý úrok a kúp si neskôr IPad 2 jazyk
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
NeXus
Na rovinu, Apple nemusim a specializuju se na Android a vlastně všechny produkty od Google. Používám aktuální kurz České národní banky, tedy 1€ = 27,450CZK, do kterého se vejde i Nexus 7 II 16GB. Ne, fakt to neni jenom kvůli mému nicku, můj nick je kvůli tomuhle zařízení a taky protože mně žádnej jinej nenapadnul. Takže k věci. Vzhledem k tomu, že má Android tak můžeš očekávat plnou podporu všech služeb od Google, který investuje do svých služeb několik miliard $ ročně. Můžeš to srovnávat třeba s první generací, tedy Nexus 7 I. I těmto přístrojům pořád dodává nejnovější software a služby. To se ti u jiného přístroje nestane. Pokud bych chtěl srovnávat ten Asus a Nexus, tak Nexus je 2x tak výkonnější, má vyšší rozlišení, 3G síť (dnes standart), revoluční NFC, a pak jsou to jen zbytečnosti a podle tvýho příspěvku by jsi to už moc nevyužil. Nexus je prostě produkt gigantický společnosti, která do toho vkládá dost nadějí. Kdyžtak se ptej.
ViNceNzoSvK
Pripajam sa k NeXuSovi ,ked tak len android bud sony ,samsung alebo tie typy co odporuca nexus.
f86
vas problem chapci je v tom ze ste skusili ipad a wp8 tablety mozno tak 15 minut ak ste ich vobec drzali v ruke a moralizujete tu o tom ze android je najlepsi.

nechcem vas nejako urazit alebo nieco, sam mam android telefon takze pohoda ale to co tu pisete je uplna rozpravka. O ipade pisat ani nebudem lebo to je cisty grc vo vseobecnosti ako cely apple ale prave figel je v tom ze prave apple a wp8 nemaju taku narocnost na procesor a ram ako android.

vo vseobecnosti ktora je preukazana je android tazky a kmitoctovo narocny soft na procak a ramku, mozno vzhladovo je dobry ale na ipad a wp8 ako lumia 2520 sa nehrabe ani jump cheatom.

sracky typu nexus a asus s operacnou pamatou 1gb ram su dobre mozno tak ako podlozka pod horucu polievku alebo ako rezacia doska na maso a xperia tablet z je dobry mozno tak ak si chcete vyhonit v sprche na nejakom videu. Podla mna je trend rychlost, nie operacny system a prave preto by som siel do wp8 alebo apple ktory je o 25% rychlejsi a nenarocnejsi ako android. Ano nemaju tolko aplikacii na store ako google play ale povedzme si pravdu, same somariny a paky typu fcp, youtube, sky boxy atp su tam z kazdeho po 100 000 krat, semafory, vodovahy, rozbitie obrazovky, prd zvudky a vselijake zbytocnosti tak sa necudujme ze google play ma 5 mega apiek.

Mimo to co nexus napisal o sluzbe google by som pomenoval asi tak ze to je dobra somarina pretoze ano, google je android ale povedzme si uprimne, co je google ?

google je:
google + aka konto a disk google
vyhladavac
prehliadac chrome
you tube
gmail
mapy /navigacia / street view
prekladac

...a pokial sa nemylim a to viem ze sa nemylim tak toto vsetko sa da stiahnut ci na wp8 alebo apple tak o akej plnej podpore tu diskutujeme ? Mimochodom zmenu nazvu z gingerbread na ice cream sandwich zmeneny na kitkat s tym ze sa menia len farby vytacanej obrazovky, ikony a mozno tak horan lista kde sa prida nejake to ovladanie nastaveni telefonu ako aktualizacie a pokrok ja osobne nepovazujem, to iste sa da povedat o ios a prave preto by som si nastudoval aktualizacnu strukturu, moznosti, narocnost na system a intuitivnost systemu windosw tablet / phone. Potom tu mozeme o niecom diskutovat ci je android najlepsi alebo nie. Mozno tak pre vas lebo ste windosw v tablete a phone videli tak akurat na videu z youtube...
ViNceNzoSvK
Ja som mal Win 8 ako nevadil mi ale ohladom toho co som chcel za programi do mobilu som skor nasiel do androidu. Ked budem mat mobil co ma dve jadra a dve giga ramky tak neni aka apka co by spomalovala OS tym nevidim rozdiel samozrejme ze to uz stoji nieco viac ,ale kedze WinP robi microsoft je jasne ze zaklad a programovanie OS je kvalitnejsie a tym aj rychlejsie to iste aj u iOS. Android by som odporucal pre mladsie generacie ,tych co sa chcu hrat alebo len tak a ostane skor pretych ktory vedia co tie zvisne OS vedia a nepotrebuju sa hrat kadjake ****oviny z google play
f86
a prave v tom je problem, ze hovoris v minulom case//

pozri sa na lumia store teraz

vsetky aplikacie co vyuzije rozumny vyspely clovek ako je google+, fcb, mesenger, youtube, skybox, dropbox, instagram, viber, skype, whatsapp, shazam, chrome, mozilla, twitter, badoo, rozne bublicisticke ako je cas, sme, topky, bankovne ako su internetbanking, a kopec kopec inych aplikacii si aktualne aj teraz stiahnes na windows store.

Prave koli tomu ze blokovanie googlu aplikaciam na wp8 odzvonilo a aplikacie sa programuju aj na wp8 a na podobnej baze je aj ios tak by som povedal ze android uz nieje taky silny ako bol v minulosti.

A na trh ide nova znacka jolla ktora pojde na baze meego od ktorej ustupila nokia tak sa zas rozsiri sortiment. Android je len obycajna sra*ka, ludia sa boja prechadzat na ine os a maju klapky na ociach... preto je android na prvom mieste v pouzivatelnosti ale nepletme si dojmy a pojmy. Android je daleko za wp8 a ios, to ze je oblubeny, neznamena ze je najlepsi. A to si vsetci myslia co je chyba...
Froostx
Ten Asus Memo pad HD 7 by som odporučil, aj ja chcem taký kupit teraz ale čakaám kím bude v obchode s zeleným kritom...
NeXus
Hádat se tu s nikym nebudu, nadávat nikomu jako to udělal f86 taky ne, to by akorát skončilo pozastavenim. To co jsem psal jsem myslel trošku jinak, ale když si efko myslí, že je to, co jsem napsal sračka, tak ok.

Citácia
Android je len obycajna sra*ka, ludia sa boja prechadzat na ine os a maju klapky na ociach...

A proč lidi přešli z iOS na Android?

Jinak se k tomu co napsal efko nebudu vyjadřovat. Někdo raději iOS, někdo Android a někdo Windowsový OS. Já nebudu psát že je něco z toho sračka, mně se nejvíce zamlouvá Android. A neboj, nemám "klapky na očích" jak ty píšeš, sledoval jsem i ostatní (a pořád sleduju) OS. Stejně se mi zdá, že bez Jobse Apple moc novinek nepředstavil.

Napsat o něčem naprosto jednostranně, že je to sračka a pak napsat, že nemá klapky na očích, wtf?

Citácia
Froostx napsal:

Ten Asus Memo pad HD 7 by som odporučil, aj ja chcem taký kupit teraz ale čakaám kím bude v obchode s zeleným kritom...


Jak ho můžeš doporučit když ho nemáš?
ViNceNzoSvK
Pokial má niekto niaké navrhy na tablet tak píšte.
DjShOckis
Ja letos beru Ipad mini na 100%
NISSAN_350_Z
Dík :D ... lock.
wlcacek
Osobně bych volil tento. Je to opravdu HI-Tech
NISSAN_350_Z

Dík Wlk, budem o tom isto uvažovať ;) :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
20 Hlasov
42%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasov
21%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
15%
Ne
6 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
5 Hlasov
10%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 22