Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitkooo RoozeN_
|
|
| RoozeN_ |
Přidané 14.06.2014 21:36
|
![]() Příspěvků: 49
Založený: 07.06.14
|
Vizitka RoozeN_ Váš nick na serveru:RoozeN_ Odehrané hodiny na serveru:120 Váš bankovní obnos: 9mg + 5 mg v aute Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: Teraz nič šetrím. Vlastním hotel číslo: Vrock izba 12. Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Grove Můj oblíbený administrátor:Jedine RedGinger najlepší admin.. Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/flip /info /kill Můj nejoblíbenější event serveru/drag lv Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec smrti Mé oblíbené vozidloBullet Má oblíbená práce na serveru: Vojak srdcom aj dušou. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 3 WEB INFO Váš nick na webu:RoozeN_ Vloženo komentářů 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru 3 OSOBNE INFO Jméno: Robert Příjmení: Brie****ský Datum narození: 2.7. 1998 Věk: 15 Kraj Trenčianský Kolik mám zhruba kámarádů Tých neskutočných málo ![]() Stav Slobodný Zaměstnání Brigády v okolí Vzdělání Stredoškolské Jazyky: Slovanské zvládam + Angličtina,Nemčina Děti: Mám psa S kým bydlím S rodičmi Sexuální orientace Hetero Poznámka Niesom homosexuál???!!! Moja Povaha INFO Povaha: Keby som vedel čo je melancholik tak vám aj poviem. ![]() Pohled na svět: Skôr pesimista Moje povaha: Diplomatická,Priatelská,Nervozna,Starostlivá Moja Postava INFO Výška: 185 cca Hmotnost: 80 kg Postava: Vyšportovaná Barva očí: Zelené Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nemám, slnečné nosím Na těle mám: Nemám tetovanie ani nechcem Vousy: Ked mám dole stým ![]() Závislosti Kouření: Nie, hnus Alkohol: S mirerou Sex: Samozrejme Závislosti: Autá,šport,PC,hry, SP. Moje záujmy čo mám doma? Zájmy: Babranie sa z bicyklom Sport: Závodná cestná cyklistika Hudba PoP,Metal atd.. Okrem kktského Rapu recitovať pieseň viem aj ja.. Zvíře: Rotwailer mám doma hafana Môj štýl Moje motto: "Čo oči nevidia, to srdce nebolí." Životní cíl: Závodiť na Giro d"talia. Mať rodinu. Mať šťastný život. Co nesnáším: Falošných ludí (katolíci) ![]() Co miluji: úprimných ludí ktorý neohovárajú Oblíbená muzika: https://youtube.com/watch?v=JkQCX9jn-aM Oblíbené jídlo: Kuracia pečienka s knedlou. Oblíbené pití: čistá voda,Kofola,Sprite,jontové nápoje Oblíbený film: Forest Gump,Dobrý ročník, Gladiator Oblíbená kniha: No ty vole.. Oblíbené oblečení: Mikina,tričko,kratasi,tepláky ![]() Oblíbená barva: Oranžová |
|
|
|
| RoozeN_ |
Přidané 14.06.2014 22:18
|
|
Citace Zawy_ napsal: To hej treba znova zažiť
|
|
|
|
| Vikush |
Přidané 15.06.2014 18:41
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, s tým fajčením s tebou súhlasím pár krát som ťa videla, tak nech sa ti darí *Dobrá práce*
|
|
|
|
| HrBeeeC |
Přidané 24.06.2014 08:27
|
![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka není špatná, ale myslím si, že se dá ještě zlepšit. Třeba časem, je pěkná. No ve hře tě potkávám docela často. Máme totiž povolání, které se samy sobě nevyhnou. I když tě na bojišti zrovna rád nevidím, myslím si, že jsi zatím slušnej hráč
|
|
|
|
| RoozeN_ |
Přidané 26.06.2014 12:40
|
|
Citace HrBeeeC napsal: Díký moc Vizitku ešte zlepším časom. A tiež ťa na bojisku moc rád nevídavam pretože si velmi dobrý strelec A väčšinu súbojov s tebou prehrám
|
|
|
|
| DenisWeisz |
Přidané 24.07.2014 01:25
|
![]() Příspěvků: 160
Založený: 17.06.14
|
Hrozeeen Joo je to frajer, ale dlouho jsem tě tam neviděl na SP koukej se vrátit a kašli na realný život, to je pro chudáky *PIZZAMNAM*
|
|
|
|
| eS_ |
Přidané 15.09.2015 22:35
|
![]() Příspěvků: 438
Založený: 18.07.15
|
ach jo rožko aspon si tu vizitku aktualizuj..
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů