Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
| Vizitka Nosferatu | Edit: [1.11.22]
SmouKy_
Celkem šéf, jestli se bude snažit tak jednou bude takovej týpek jako já ale nevím no king
Vizitka najSS, gratulace ke všem dosaženým postům, jen tak dál
Nosferatu
Děkuji pánové. Smile
Smoukysu na tebe nemám :D Ty si tu Král :D :D
I kill people and I like it
Reggie_
Ahoj Nosfe, předem chci poděkovat, že mě máš mezi 'Nezapomenutelnýma', strašně si toho vážím. Smile Něco k tobě, seš fajn hráč, který má v hlavě rozum, dá se s tebou popovídat, skvělý capo firem, nezapomenu na Doherty Servis. *LOVELINUX* Myslím si, že svoji práci jako admin vykonáváš dobře, tak ať Ti to tam dlouho vydrží. ;)
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Galleon
Super hráč ale i super administrátor, dobře se stebou hraje a máš i dobrou firmu a mněl si i dobrou doherty firmu takže jsi prostě super :D
Nosferatu
Děkují Vám kluci. Smile I když na firmu teď moc času nemám + jsem jí musel přepsat na Prasátka, ale stále je to naše firma a vždy tam budete vítání. Smile
Ještě jednou děkuji. .)
I kill people and I like it
Baseball
Vizitka hezká, pochodový hráč. Prostě dobrá kombinace Good job!rofl
Děkuji za zmínění ve vizitce Smile

Hodně štěstí s všemi funkcemi co máš :D
Nosferatu
Děkuji ti Baseballe a nápodobně. Smile
I kill people and I like it
Dreamys
Ahoj Nosfe Smile
Vizitka povedená, si jeden z nejlepších adminů co znám, vždy skvěle poradíš a umíš zvednout náladu Smile
Tvoje firmy jsou naprosto luxusní a vždy ti vydrží dlouho superparba.eu/static/img/s/jn.gif
A to nejhlavnější, dá se s tebou skvěle pokecat superparba.eu/static/img/s/26.gif
Tak ať se daří jak na super-pařbě tak v reálném životě Smile
S pozdravem danik0306 superparba.eu/static/img/s/ei.gif
Nosferatu
Ahoj Dane,
Děkuji za fajnový komentář a nápodobně. Smile
I kill people and I like it
Borek_
pěkně upravená vizitka nosfe Smile jsi tak jako tak skvělý admin/hráč držel jsi spoustu firem a někam jsi to dotáhl jen tak dál at ti to dlouho vydrží Smile
Nosferatu
Diky Rippy. ;)
I kill people and I like it
Nosferatu
Menší Edit : 9.11.2015
I kill people and I like it
Yamatino108
Ahoj Nosfer,musel som sa ti vyjadriť k vizitke.Smile
Citácia
Možná je to tím, že ve svých životech, které jste s 50% strávili u počítače jste nezažili to co někteří musí prožívat každý den i když nechtějí.
Spousta s Vás by se chovalo jinak, kdyby jste zažili to co někteří, kdyby jste zažili opravdovou tragédii a poznali pocit smutku a beznaděje..
Žijete si dle Vás šťastným životem, který probíhá v největším množství za monitorem Vašeho počítače a jediné co ovládáte je pouze umění jak někoho urazit, jak urážet všechny kolem sebe i když nemáte ani pravdu, stojíte si za svým virtuálním životem, který Vám gumuje mozky, jenže tohle si vlastně uvědomit nemůžete, protože v tomhle žijete od mala, jste ovlivňování tím to vším, což se Vám všem jednou vymstí.
Místo toho aby jste trávili čas se svými kamarády někde na hřišti a hráli fotbal a různé hry jako my dřív, tak si raději zapnete počítač a žijete ve svém stereotypu a snažíte se dokázat něčeho co je v životě nejméně důležité..
Ženete se za virtuální měnou, za největším majetkem ve hře co Vám vůbec nic nepřenese a nedej bože, když Vás někdo o něco okrade.
Vlastně o co ? O virtuální $, které jste si tak strašně těžce vydělali... Brečíte tady, když o to přijdete, ale neuvědomujete si, že tohle vše v životě je k ničemu..
Mnoho lidí nemá střechu nad hlavou, mnoho lidí zažívají války a co vy ? Nic sedíte doma a nadáváte na co se dá...
Vaše chování k druhým je nehorázné a tragické, vaše vyjadřování, vaše komunikace vázne a to jen proto, že neděláte nic jiného než sedíte u tohohle..
Nikomu nepřejí nic zlé, ale většině Vás bych přál ať si jednou mohou zažít to co někteří zažívají i ve 21.století... Děti, které od malička vidí mrtvé a všude přítomnou krev, opravdu bych chtěl vidět Vás...
Uvědomte si prosím jedno, všichni jsme lidé, kteří mají city, kteří byly obdarování tím vším co máme, ale i přesto se lidská rasa dokáže chovat jako to nejhorší zvíře na světě..
Tak jako někteří na serveru.. Co z toho máte, že někomu urážíte rodinu ? Chtěl bych znát Vaše pocity při tom když to píšete ?
Většina s Vás jste pouhé děti, které se schovávají za monitor a snaží si hrát na něco co nejsou, snaží ze sebe dělat něco víc, snaží vyčnívat, ale proč ? Protože jste v životě vůbec nic nezažili a s přístupem který máte snad ani nezažijete
S týmto celým odsekom súhlasím.Každopádne to čo si napísal ma naozaj dostalo+to video.Nejde s tým nesúhlasiť! Smile.Inak čo sa týka teba si pohodový hráč,ktorý má aj pochopenie pre ludí,je milý,ochotný,je s ním sranda.Som rád,že som ťa mal možnosť spoznať! Smile.
Nosferatu
Yama, děkuji za tvé vyjádření..
Ano, musím opět s tebou souhlasit to video je prostě skvělé a v dnešním světě strašně pravdivé. Smile
Děkuji ti za tvé celkové vyjádření i ke mě, opravdu si toho vážním. Smile
I kill people and I like it
Ondrah98
Nesnáším vyjadřování k vizitkám, přijde mi to nehorázně stupidní tu vypisovat žvásty stylu "dobrý hráč, hezká vizitka, ať se ti daří, atp...", ale asi mi to znechutili někteří, pro který je to největší úspěch zvětšit si číslo pod avatarem, stejně jako mít herní penízky. To, co si sepsal by se nemělo tesat do kamene, ale tesat to přímo těm hlupákům do palice, třeba by jim to došlo, ale oni si to ani nepřečtou. "moc dlouhi omg na to seru on my negdo rekne co tam je napsani"

Každopádně jeden z opravdu mála kvalitních administrátorů, který ví co dělá, a co dělat má. Pokud to tu vydržíš ještě nějakou dobu, tak to můžeš dotáhnout opravdu daleko, ale otázka je jestli to stojí za to, protože už teď je to díky některým hráčům dost náročný. A to se proti tobě nepořádají protesty a nestaví armáda tří (!) hráčů... Škoda, že si nepřečtou ten text a taky si neuvědomí, že čím víc budou otravovat, vymýšlet si a osočovat, tím víc se pobavíme a tím spíš tu zůstaneme. Zůstaň u toho, co děláš a dělej to stejně, protože jsi opravdu na svém místě a nenech se vyhnat stupiditami z jakékoliv strany. Máš jediný štěstí, že 90% nadávek na AT schytám já, jinak by ses z toho posral a měl asi ještě lepší sbírku exotů než já. Takže si to u mě nepodělej nebo tam skončíš taky a ještě mě naštveš. LOOL
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nosferatu
Citácia
Nesnáším vyjadřování k vizitkám, přijde mi to nehorázně stupidní tu vypisovat žvásty stylu "dobrý hráč, hezká vizitka, ať se ti daří, atp..."

Já vím, ale právě proto jsem tě tu chtěl dotáhnout. :D Bingo povedlo se mi to, ale ne, to co v té vizitce o tobě mám, tak je to pravda a ne nějaký kec. Smile
Jsem rád a dokonce překvapený, že si tady napsal. :D

Citácia
o, co si sepsal by se nemělo tesat do kamene, ale tesat to přímo těm hlupákům do palice, třeba by jim to došlo, ale oni si to ani nepřečtou

Tesat to některým můžeme kam chceme, ale když se ****em narodíš, tak ****em zůstaneš a nepomůže ti ani zázrak a jak víme, tak na serveru těchto jedinců je opravdu mnoho.

Citácia
Pokud to tu vydržíš ještě nějakou dobu, tak to můžeš dotáhnout opravdu daleko, ale otázka je jestli to stojí za to, protože už teď je to díky některým hráčům dost náročný.

Dotáhl jsem to tam kam jsem chtěl, větší post už pro mě tady není, možná ještě nějaký další správce kdyby byla možnost, ale to je tak vše. Smile Dál už bych jít nechtěl i když někdy je náročné dělat i toho správce, protože se budu sice opakovat, ale firmy bohužel vlastní i méně inteligentní hráči, kteří mi to opravdu dokáží znechutit. :D

Citácia
A to se proti tobě nepořádají protesty a nestaví armáda tří (!) hráčů

Myslím si, že k tomu také dojde. :D :D Ale ne, zatím to vypadá klidně. :D

Citácia
ůstaň u toho, co děláš a dělej to stejně, protože jsi opravdu na svém místě a nenech se vyhnat stupiditami z jakékoliv strany.

Za to děkuji, snažím se snažím, ale někdy to nejde. :D

Citácia
Takže si to u mě nepodělej nebo tam skončíš taky a ještě mě naštveš.

To není v plánu :D Ještě si spolu dlouho zaadminujeme. :D :D
I kill people and I like it
nemo
Nosfíku, tady se budu asi muset trochu pozastavit a taky ti tu zanechat nějaký vzkaz, jako jsem to udělal u WerymeX. Smile
Vizitku máš moc hezkou, přehlednou, vymezenou. Přečetl jsem ji celou, od shora až dolů a nelituju toho, četlo se to dobře. Dozvěděl jsem se zase nějaké novinky a i ten text na začátku se mi dost líbil. Míním stejně. Jediný v čem bychom se mohli rozejít je hudba. Vždycky se ke mně nějaká muzika tohohle žánru dostane, teď už hrozně často od Franta95 a haluse, ale nikdy jsem ji neměl rád. Ale na muzice vůbec nezáleží. Každý jsme jiný, proto ostatní v tomhle maxilmálně respektuju a naopak, když oni respektují mě.
S tím, že se hráči hrozně změnili naprosto souhlasím. To co na serveru pobíhá (děti, 3/4 hráčů) teď je neskutečný s prominutím odpad a leckdo by nad tím určitě žasnul, co to jsou za stvoření. Já nejsem nijak starej, s mým věkem se výrazně neliším od ostatních, ale jsem v jedné věci na sebe opravdu hrdej, a to v chování, které si myslím mám na přijatelný úrovni. Když vidím, čím bych měl podle současné generace být je až odpuzující. Nedokážu si představit, že bych v jejich letech hrál někde na internetu takovouto hru a ještě abych byl tak hnusnej. Vždyť ani nemůžou chápat ty hnusný nadávky, který jim často už při normální řeči vylítávají z pusy. Nemůžou je chápat, to prostě není možné! Neumím si představit, že bych se měl s nimi za pár let bavit stejně jako s váma. Teď samozřejmě nemluvím o těch rozumných lidech, kteří tam ještě hrajou, dokážou se ovládat a krotit ty svoje emoce, díky za ně. Jediný co bych si přál je to, aby se to v brzký době výrazně změnilo.
Měl jsem SP rád, přiznávám občas tam rád zavítám, ale to pouze a jen kvůli té 1/4 lidí, kteří jsou rozumní, dá se s nimi popovídat, hezky a smysluplně. Tu nechuť tam jít mi vždy obnoví myšlenka, když si představím, jak se tam v tom chatu mihnou tak nehorázný blbosti vyplozený tou mladší skupinou.
Přitáhnu sem ještě jednu věc, než skončí ten můj dramatickej komentář. :D
Jak mám uvedené v mé vizitce (někde zapadla), rád se starám o děti, mám to jako takový povolání (ativitu, zálibu, předsnost) na škole. Takže při pár kroužcích mám nějakou menší skupinku dětí, třeba 15 - 20. A teď ti povím jedno. Měli jsme případ. Holčička, 12 let, kapitola sama o sobě, zvláštní tvor, už od malička co jsem ji viděl vyrůstat v té škole. Tak, potkal jsem ji na obědě a vidím jak na DEVÁŤÁKY ukazuje prostředníček. To už mi opravdu pukly nervy, ale nemůžu to dát znát. Šel jsem tedy za ní a zeptal se jí, jestli vůbec ví, co ten prostředníček znamená, víš co mi řekla, řekla normálně ko***! Pak následovala moje reakce na ni, ale to už je bokem. Jde o princip. Ukazovat ve 12 letech an deváťáky f*káče je ta poslední kapka, kterou jsem potřeboval, abych tu jejich (mojí) generaci zhodnotil. To proč o tom povídám,je že přesně takhle se to ukazuje i na SP. Naprosto stejný pohrdání k starším, namyšlenost a žádnej respekt. Příšerný. Tudíž naprosto chápu tvoje názory, který říkáš.

Neboj se, už budu končit.
Teď už bych se ale rád dostal i k tobě.
Jsi neskutečný v jedné věci, to v ochotě. Vždy si mi dokázal pomoct, i přesto, že jsem se díve na SP pouze rozkoukával, vždy si mi nabídl pomocnou ruku. I teď tomu není jinak. Dokážeš si na člověka udělat čas, pokud se chová slušně a máš tu schopnost s ním vést řeč. Pamatuju si, jak jsem Ti líčil ty moje návrhy na akce, když si na to vzpomenu, tak se musím zasmát :D. Už to vidím všechno zase z jiného pohledu, kdy si to stavím sám a vím už poměrně dobře jak to chodí. Nýbrž, i v tom si mi podal pomocnou ruku a hnedle mě nezavrhnul.
Na SP máš pěkné funkce, přeju Ti je. Jsou pro tebe ideální. Smile
Možná ještě kroť ty oslavy, stanov pevný počet hodin a kašli na ně (pokud to už tak němáš). Nesmíš se z toho nechat zničit.
Jsi můj oblíbený hráč, admin s výbornýma vlastnostma.
Snad jsem tě nezdržel tím komentářem....
Přeju Ti hlavně ať se máš fajn, protože to je nejdůležitější v tomhle blázinci. Smile
Nosferatu
Ou Nemo,
rozepsal si se teda ve velkém stylu a také s tebou musím souhlasit, mládež už nezná slovo respekt a už vůbec ne autoritu, ano je to na tom starším co si nechá líbit, ale na druhou stranu to vše slušné, to co kdysi bylo prioritou je už dávno pryč a už se to pomalu nedá ani vzpomenout, to co vyrůstá za generace je děs a hrůza a bojím se toho jak to bude dál. Smile

Jinak děkuji za pochvaly, každopádně si toho vážím. Co k tomu dodat ?
Rád pomůžu, ale jen tam kde vím, že to má smysl, protože existují typy hráčů kterým již pomoci nejde. Smile
Ty oslavy ? Tak to už jsem zatrhl a tak samo i akce na přání.. Proč ? Tak ten důvod je poměrně jasný.
Hráči si toho neváží a neuvědomují si, že na sp netrávím 24hodin denně a že mám svůj život..
Jestliže jsem za tohle měl být urážen, že na ně nemám čas a že jsem jím to slíbil a podobně, tak opravdu to už dělat nebudu, protože když si nedokáží uvědomit tak jednoduchou věc a to je '' život '' tak už vlastně nic. Smile
Proto jsem už s tím skončil a jestli se k těm akcím na přání vrátím, tak pouze pro hráče u kterých vím, že se to vyplatí a že si to zaslouží. Smile
Takže ještě jednou děkuji za komentář Nemo. Smile
I kill people and I like it
ZaboS
A na mě zapomeneš Pláču No nevadí, snad to nějak přežiju.... možná :D

Si fakt pohodový a zábavný člověk.
Někdy se spolu v /pm zasmějeme a někdy si naopak na mě naštvaný, což někdy chápu, jsem docela prudič :D Nejvíce jsem Tě poznal u bezpečáků. Nejdříve jsem furt odcházel do LS, pak zase LV, mě se LV moc nelíbilo :D Pak jsem si jednoho dne řekl znovu o pozvání (divím se, že si mě pozval, když jsem tolikrát odešel :D) a už jsem tam docela dlouho zůstal. Dostal jsem se i na zástupce, což jsem nečekal. V tom postu se mi nějakou dobu vedlo dobře no, ale pak jsem se nepohodl s tomasem a byl jsem nucen odejít :/ Chtěl jsem se vrátit, ale radši jsem nešel... abych řekl pravdu, tak jsem se trochu bál :/ . Pak si to prodal, což jsem se dost divil a koupil sis mechaniky. Tam jsem taky nějakou chvíli byl, ale mechanik mě nebral no :D (Což mi připomíná, že už mi asi 4 měsíce dlužíš Hotring A :D) Pak sis koupil taxikáře, tam jsem byl ale hodně malou chvíli, taxikář mě moc nebral :D Ty si prostě vždy vybereš zaměstnání, co moc nemusím :D Kup si něco zábavného a připojím se :D Nevím, co ještě napsat, tak radši nebudu psát nic :D Snad už jen to, co píšou všichni: Hodně štěstí na SP, v životě, atd. atd. však to znáš :D

Tvůj milovaný
Žabák
Primer
Ahóooj Hi Nosfe!
Vizitka bohovo spracovaná sedia k nej aj tie nadpisy,vidno že si to nerobil 10 min.
Ako administrátor si velmi dobre robíš svoju prácu a ešte niekedy spravíš akciu pre hráčov,a to sa mi na tebe lúbi.Že sa s tebou dá pokecať aj zasmiať atď.Dúfam že tu vydržíš velmi dlho vydržíš.
Prajem ti vela šťastia v živote aj na servery Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
28 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasov
15%
Ne
9 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
13%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14