Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
SN - 11-12/2016 rozhovory + Soutěž o 35Mg
nemo
img.tpx.cz/uploads/6aw546w5h465awh46a5wh6666.png


Vítám Vás u dalšího čísla SuperNews. Tentokrát budou noviny směřovat na měsíc Listopad a částečně i Prosinec.
Vzácností těchto novin je i soutěž o 35 mg! Příjemný čtení.


img.tpx.cz/uploads/a6w5h45a6wh465awh66.png


Když se nám blíží ty vánoční svátky, tak jsem si pro Vás připravil soutěž. Samá podstata soutěže bude naprosto triviální.

Budete mít za úkol vymyslet básničku o minimálně 2 slokách (sloka = odstavec v básni), vztahující se k Superpařbě.

Fantazii se meze nekladou! Básnička by měla především zaujmout, pokud možno pobavit.

Zde se může ukázat Váš (ne)talent.
Pamatujte však na vhodné vyjadřování a omezte vulgarity, nejlépe na minimum.
Vzhledem k výherní částce je dobré to alespoň zkusit.


Odměny


1. místo =20,000,000 $ 2. místo = 10,000,000 $ 3. místo = 5,000,000 $


Vaše výtvory směřujte výhradně mně do SZ, taktéž vaše případné dotazy!

Soutěž bude vyhodnocena v příštím vydání SuperNews!

Soutěž je dotována z mé kasy.

Přeju všem hodně štěstí!


img.tpx.cz/uploads/65awh45aw6h45a6wh66.png

Noví členové

Vybraným uchazečům o admin funkci, skrz přihlášky, byla nabídnuta nová funkce, v minulém vydání jsme si o ní povídali, hepler. Helper, nacházející se před amdinistrátorem, mezičlánek ze kterého je možné povýšit, nemusí tomu tak však být vždy. Do téhle funkce byli zvoleni hráči Eddyts, cZ.Spajk.dR, [F]aSTeR_, Salamoun a Azor. Později se k nim přidal i Lee., který byl do funkce zvolen mimo nábor.
Z celkových 6 Helperů již 2 mají plnou admin funkci, jsou to Salamoun a Azor. Gratuluji a hodně štěstí zbytku.

Odchody

Z administračního týmu odešel administrátor, který tento post už nějaký rok zastával, myslím že dobře - BonG. Mluvil jsem s ním a mám tu pro Vás jeho vyjádření.
Citace
Bol som tam už dlho, celkom 2 roky, každého to časom prejde.


Dalším kdo opustil AT byl dlouho neaktivní správce ztrát [PaTre$_. Bohužel, Patre$e se mi nepodařilo nijak kontaktovat, proto bližšívyjádření nemohu dodat.
Dalším v pořadí byl, tentokrát vyhozený, bývalý administrátor _Caton. V týmu působil něco přes 7 měsíců. Důvod vyhazovu bylo porušení administrátorských pravidel.

Pro někoho možná zklámání, někomu se bude stýskat po oblíbené akci. Za opakované porušování administrátorských pravidel byl sesazen mAGiic. Pod jeho jménem si většina představí jedinečnou akci, Závody autovraků. Kdo je bude pořádat, pokud se budou pořádat, to je záhadou a myslím, že to pod pokličkou ještě bude.


Změna funkcí

Do funkce helpera byl suspendován [Z]acek[D]an. Bohužel, na čistě jeho objasnění dané věci se mi nedostalo, ale i tak jsem pro vás sehnal pár informací. Byl suspendován za porušování pravidel. Tak doufejme, že to byl jenom chvilkový zkrat a vícekrát se to již nestane...

Velkou porci nových závodů a akcí nám představil Ameli1. Má pro nás připraveno nad 40 závodů a akcí, které se kvapně množí. Netrvalo dlouho a byl jmenován do funkce "Správce akcí", Elda zůstává. Pokud bychom si chtěli vybavit některé z jeho akcé, tak je prezentoval například na nedávném "Víkendu akcí", kde většina z programu byla v jeho roli. Myslím, že se máme na co těšit.

V oblasti gangů přibyl jejich nový správce, Yamatino108. Věřím, že se mu bude ve funkci dařit.

Simo byl přeložen na novou funkci, urganizátora akcí. O svém důvodu Vám poví ve svém vyjádření.

Citace
Takže začalo to tým , že som mal menej a menej času kvôli reálnemu životu , pretože sa chcem venovať Hokeju a Hokejbalu.
Rozprával som sa o tom s hlavními s tým , že by som AT nechcel opustiť tak som sa pýtal na post Helpera , bola mi ponúknutá Hodnosť organizátora tak som to zobral. Dúfal som , že aspoň 2-3 za týzden sa na server dostavím ale mýlil som sa. Bohužial na SP už mám strašne málo času ako na celý Virtuálny svet.
Som rád, keď som aspoň vôbec s priatelkou v Reále. Čiže môj ďalší osud na SP je v rukách božích.
Aj tak som rád , že som mohol stráviť pár mesiacov v radoch AT.


Když jsme u těch "změn funkcí", tak nesmím opomenout, že jedna funkce nám přibyla. Nová funkce je zaměřena výhradně na akce, podle toho také nese jméno - Organizátor akcí. Více informací o celé funkci i s jejím zastupcem (Pitrasem) máte níže, jako součást rozhovoru.


Citace
nemo: Ahoj Pitrasi, na konci listopadu si byl jmenován do zcela nové funkce, Organizátora akcí. Můžeš nám ji trochu představit, jaké má funkce? Je to něco jako helper?

Pitras: Taky zdravím. Přesně tak, je to něco jako helper, ale místo dotazů organizuji pouze akce. Mojí úlohou je vytvářet nové akce a organizovat je. Nic jiného v kompetenci nemám.

nemo: Minulý rok si byl administrátorem, bohužel před letošními prázdninami si odešel. Mnozí jistě vzpomínají na tvé akce, především závody, které patřily mezi velmi uznávané a oblíbené. Předpokládám, že se na ně můžeme opět těšit. Máš nějak spočítáno, kolik akcí máš celkem vytvořených? Alespoň odhadem… :D
// 15 minut čekání, asi stále počítal… :D

Pitras: Hned jak jsem dostal tuto novou funkci jsem dal pár mých závodu na "připomenutí" :D. Dá se říct, že SAMP hraji hlavně kvůli závodům (tím myslím i gangrace). Takže mám k tomu velmi blízký vztah, proto tyto akce mám tolik rád :D. Spočítáno to fakt nemám. Ale nedávno jsem dělal závody pro "víkend akcí" asi 2 a půl hodiny a to jsem dával jen závody bez objektů. Takže kdybych počítal čistě jen závody co jsem kdy vytvořil dohromady bude jich kolem 50. Samozřejmě mám i jiné akce, např. útěk z vězení, uteč a vyhraj atd. Bohužel mnohé závody a mapy jsem si nezapsal a některé se už z důvodu čištění smazaly.

nemo: Fíha, tak to vypadá, že se máme opravdu na co těšit, škoda jen těch zapomenutých. Bude nějaká z tvých akcí i na blížící se X-Mas party? To mě přivádí na otázku, kolik X-Mas party si zažil?

Pitras: Seznam akcí na X-Mas jsou zde na webu, určitě kdyby se našel čas tak nějakou udělám, ale momentálně už program akcí je. Celkem jsem zažil 3 X-Mas party, takže jsem zvědavý, jak dopadne má 4. v pořadí :D.

nemo: Poslední otázka našeho vášnivého dýchánku. :D Chtěl by si postupem času povýšit na funkci administrátora, nebo ti Organizátor akcí „stačí“? Přeci jenom, nejsou to takové starosti.

Pitras: Dobrá otázka. Nad tím jsem popravdě ani neuvažoval a nevím jestli je to vůbec možné, to už je starost hlavních. Momentálně jsem nadmíru spokojený s touto funkcí. Prostě si můžu dělat co chci a když se nudím, jdu dělat akce. No, většinou je dělám pořád když jsem na serveru. Vždycky jsem takovou funkci na SP chtěl a jsem rád, že se zrealizovala. Člověk se může 100% věnovat tomu, co ho baví a nemusí se u toho starat o chat, hledat cheatery, dělat dotazy, banovat a další věci co má v povinnosti administrátor. Takže teď mi organizátor bohatě stačí a na nic si nestěžuji :D.

nemo: To moc rád slyším. Tak, snad se můžeme těšit na mnoho, mnoho tvých akcí. Děkuju za rozhovor. Smile

Pitras: Jojo, to určitě můžete ;). Nemáš zač a taky díky :D.


img.tpx.cz/uploads/5h4aw65haw4h65awh444.png

Za měsíc listopad a prosinec bylo vyřešeno přes 130 žádostí o UnBan (o 40 více) a zodpovězeno přes 70 dotazů - web (o 20 více)!

Za měsíc listopad byly Exekutorem vydraženy 2 domy a 1 nemovitost!

Za měsíc listopad a prosinec bylo zrušeno více než 55 firem! (o 10 více)


img.tpx.cz/uploads/a65w4hwa56h4a6w5h888.png

Zde se Vám pokusím sepsat většinu novinek, které se za poslední měsíce (listopad a prosinec) udály. Omluvte, pokud bude nějaká chybět, kvůli mé neaktivitě by se to mohlo stát.

img.tpx.cz/uploads/65aw4h6wa54h65aw4h56a456ahw.png


Nový systém "podpory"

Největší novinkou na webu, která se v poslední době udála bylo zrušení Supportu, tedy podpory. Byli jsme navyklí chodit právě na stránky podpory, avšak nyní se tyto záležitosti přemístily do samotného fóra, jako tomu bylo před pár lety. Tudíž, pokud nyní budeme chtít podat ztrátu, nahlásit podvod či podobné, tak budeme směřovat do navigace, která se nachází na pravém boku stránky.

Jediné vady, které tento nový/starý systém podpory má je nefunkční editace příspěvku (např. Žádost o UB ), či samotné vyjadřování se vněm. Tyto chyby se musí poladit, doufejme že se tomu tak brzy stane.
// opraveno


Opraven BanList

Po velmi dlouhém čekáni byl opraven více než 2 měsíce nefunkční BanList. Nic víc se nedá říct, než hurá. :D


Nová anketa

Byla nastavená nová anketa - "Přijdete na X-Mas párty (23.12) ?". Z nabídky, ze které může vybíráme vhodnou odpověď převažuje varianta "Pokusím se", se 41 %.


img.tpx.cz/uploads/wa65h4aw65n4haw566.png


Spolubydlící

V půlce listopadu bylo zavedeno vylepšení, které dovoluje mít v domě spolubydlícího bez nutnosti vlastnit premium. Pozor ale, i počet spolubydlících je různý viz. tabulka níže. Počet osob byl zvolen podle interiéru (uvnitř).


Citace
vily - až 3 spolubydlící
dvoupatrové domy - 2 spolubydlící
jednopatrové domy - 1 spolubydlící
karavany - 0 spolubydlících


3D text nad postavou

Možná i jako příjemný detail byly přidány "3D texty" nad postavou. Ukazují, v jaké jsou hráči crew (firma, gang). Povolit a nastavit si je můžete v /help - nastavení, kde si i můžete navolit z výběru mezi firmou - gang - gang + firma.
Citace
img.tpx.cz/uploads/3Dtextynadhraci.png


Kalendář akcí

Další novinkou se stal příkaz /kalendarakci, který dopředu ukazuje plánované akce. Hráč se tak může "připravit". Je to určitě pohodlnější.
Citace
img.tpx.cz/uploads/kalendarakci12122.png

Na screenu si všimněme ještě jedné věci. Zaměřme se na začátek tabulky a na administrátora, který akce vytvořil. Byl to Ondrah98. Toto je moje první setkaní s ním, jakožto pořadatelem vůbec nějaké akce. Važmě si toho, vícekrát se to nemusí opakovat! :D



Citace
img.tpx.cz/uploads/firmy_tabulka_navigace.png


Nabugované $$$

Dnes, 11.12.2015 k ranním hodinám se na serveru objevil bug, který, jak to tak bývá hráči okamžitě zneužili. Na svá konta si přičítali mnoho, mnoho $, až ve výši miliard. Tyto utržené částky jim budou odebrány a pakližě se nepřiznájí, čkeá je postih. Tento bug způsobil velkou neplechu, ztráty stále přibývají a problémy tím způsobené taktéž. Pokud jste ještě nenahlásili nabugované $, doporučuji co nejdříve tomu tak učinit!

Citace
img.tpx.cz/uploads/v%C3%BDd%C4%9Blky_bug_2015.png






Doufám, že se Vám toto vydání SuperNews líbilo. Všem přeji krásné a příjemně strávené Vánoce!

//nemo
Yamatino108
No konečne nemo!:D Fajn si to spracoval.Smile
MADING
Moc dobře spracováno a se psáno všechny informace jsou tam dobrá práce Nemo
Pandy
Nemo: Škoda, že se nemohu zúčastnit soutěže o peníze, protože už na serveru nějakou dobu nehraji, ale také mám super básničku o SP, ale jak jsi již zmínil v pravidlech soutěže jsou hlavně "nevulgární slova" což v mém případě není.

Jinak to co jsi tu uvedl, to jsem věděla, ještě dříve, než to bylo zveřejněné, takže nic nového. Jinak co se týče AT týmu o tom pomlčím, ale administrátor Bong, je celkem škoda, že už není v té funkci,my jsme se sice extra neznali, ale pokaždé jsem mu napsala nikdy mi neodpověděl negativně, ba naopak, jeho odpovědi byly vtipné, hlavně když se jednalo o jídlo :D.
Sice jeho aktivita nebyla až tak závratná v poslední době, ale i tak se držel na postu celkem dlouho a tady je důkaz, že SP nemá dále co nabídnout, proto nynější členové nejen administračního týmu vzdávaji hraní na serveru, protože je to nuda, žádné novinky co by prospěly k zábavě, nýbrž jen k samotnému výdělku... Ale to už jsem uváděla při odchodu z mého SP života..
Ačkoli na serveru již nehraju, tak rubrika SuperNews a Stížnosti na Administrátory je stále mou oblíbenou sekcí, kvůli které si web SP zapnu.
Super zpracování i samotný obsah mě celkem zaujal. Takže palec hore Rybičko..Víc už psát nemá smysl, snad si výhru zaslouží ti nejlepší Palec nahoru;)
Geroj
Pekne, že sa s tým sereš xd
slaz
všetko som sa dozvedel,paráda. Správně
Primer
Velmi dobre spísané.Divím sa že sa ti to chce.
Perfektná práca Palec nahoru
*Dobrá práce*
FaSTeR
Pěkně udělané, klobouk dolů. Sepsat to, makačka. :D
Good job!
Shoot
Krásná práce! Good job!
nemo
Tak, jdu Vás odbavit... Děkuju všem za komentáře, jsem rád že se líbí.

Yamatino108: Tak, ty se mi tu ani neozývej! :D Takovej spam, co si mi naflákal na skype byl příšernej. Jsem rád, že Tě mám z krku. :D Díky za komentář.

OR1G1NAL: Děkuju, určitě tam ale nejsou všechny informace. Měl jsem velmi malou aktivitu, tak jsem zajista všechno nepobral. Díky. Smile

werymex: Ahoj werymex, děkuju ti za komentář. Určitě bych se vsadil, že by si něco vymyslela, ale mělo by to určitě nějakou vulgární část a to bych v těch básničkách chtěl preventivně omezit.... :D Částka to je solidní, si myslím. 35 mg za básničku.... snad bude dost soutěžících.
Ano, já jsem s Bongem taky nikdy moc nemluvil, jen jsem mu občas napsal. Nepochybně, je ho škoda. Další by mi asi chyběl Patre$, který taky určtě býval dost oblíben mezi hráči.
Děkuju za komentář. Smile
PS: Tu rybičku si odpusť. *nemo*

ThaDonMakaveli:
Děkuju. Jo, je s tím hrozně práce, ikdyž to třeba na první pohled nevypadá. Všechny informace musím zjistit, poptat se po nich a to už jenom zabírá mnoho času mně, tak i jiným. Potom to vše poskládat a nějak graficky vylepšit, aby to vypadalo k světu.

slaz: Děkuju, jsem jedině rád.

_Prdonn_: No, že se mi do toho chce.... Beru to tak, že jsem s tím začal, tak už jenom kvůli sobě to nemůžu zabalit. Nejsem takovej typ člověka, který by v složitosti viděl nemožné. Proto stále obdivuju Tumika, který v minulosti SuperNews vydával. Možná to měl lehčí, protože byl amdinistrátor, věci měl více na dlani. Ale srovnávat jeho SuperNews s mojemi, to opravdu nejde. Jsou kvalitou a obsahem odlišný. Díky! Smile

FaSTeR: To mi povídej... makačka to byla. Jsem rád, že mám zase na ten měsíc pokoj... :D Díky za hezká slova.

CZshoot_xD: Díky Shoote.
Pandy
Citace
Nema napsal:


PS: Tu rybičku si odpusť. *nemo*


Chybí ti tu ten smailík co? rofl
Rosta
Opět skvělá práce, chválím !! Smile
nemo
werymex: Ani nevíš jak! :D Byl by na moji počest... Jsi dobrý!

Rosta: Díky, díky! Smile
Nosferatu
Není co dodat, super práce. king
fIoW
Super zpracování, jsem rád že mohu pomáhat Smile
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Reggie_
Opět luxusně zpracované, nadpisy, barvy povedený, vše, co jsem chtěl vědět najdu zde. Smile Určitě s tím pokračuj. ;)
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Baseball
Celkem fajn, to co mi tam chybí ti písnu na skype. Jinak nemám co dodat :D
EviL_FusioN
Peckaa, konečně jsem se dočkal :D už jsem ti chtěl zase psát :D
nemo
Nosferatu: Díky Nosfíku, trvalo to dlouho, tak jsem rád když slyším chválu. Smile

Mejtes: Děkuju, ano, ty si tvůrcem veškeré grafiky a já jsem Ti za to moc vděčný. Opět si ukázal, že si schopný a v mojich očích jsi předčil veškeré očekávání. Doufám, že se v budoucnu opět domluvíme na další spolupráci...

Reggie_: Opravdu děkuju. Je to hrozně náročný na čas, ikdyž to třeba nevypadá.... Mnoho, mnoho detailů a úmorný práce. Ale díky vašim komentářům mám sílu pokračovat dál. I přesto, že je to žrout času, tak to beru jako povinnost, při které jsem se upoutal a už jenom kvůli sobě, mému slovu, nechci skočit. Díky.

Baseball: Baseballe, děkuju za pochvalu. Na skype jsme si popsali a stejně tak děkuju i za upozornění, vím na co se v budoucnu zaměřit. Itřeba detail, zde se výtka hodí. S Pitrasem by do budoucna nebyl ani tak špatný rozhovor... rozepsat se umí moc dobře. Jsi dobrý! Smile

BTears: Díky Tearsi. Grafiku dělal Mejtes, takže kvalitu by mít měla. Smile

EviL_FusioN: Nebyl by si první, kdo by psal... :D Už mi to takhle hlídá víc lidí. :D Děkuju za komentářík.

Nezapomeňte na soutěž, vše je uvedeno výše, na začátku SuperNews... Soutěžíme o 35 mg! Zapoj se.
Salamoun
Dobře sepsané! Hlavně ten vzhled je super. Jen tak dál. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
6 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
42%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18