Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
[SuperNews] Duben 2016 I Soutěž I Novinky
nemo
img.tpx.cz/uploads/supernews201604cs.png

Ahoj,
vítám Vás u dalšího vydání SuperNews. Toto vydání se bude upínat k měsíci duben, z něhož si zrekapitulujeme většinu hlavních událostí a novinek, které se udály. Jelikož se toto vydání týká pouze jednoho měsíce, není možné čekat nijak četné články. Budu rád, když Vaše oko sklouzne i nové soutěži "Kdo jsem?", kterou jsem pro Vás připravil, více již tam. Přeji Vám, pokud možno, hezké čtení.


img.tpx.cz/uploads/nemojeuchylnasipky.png

Po dlouhé době bych tu rád uzavřel a zároveň moc poděkoval za hojnou účast na básnické Soutěži, která byla pořádána v minulém vydání SuperNews. Z celkem přijatelného počtu soutěžících a z mnoha povedených 'básní', byli vybráni 3 následující výherci částky 35 000 000$.


1. místo a výhra 20 000 000$ - Kikush


Citácia
SuperPařba je dobrý svět,
každý chce mít peníze hned.
Rádi bugy hledají,
říct si prostě nedají.
Že dělat se to nemá,
ale jim to nedá.

Admini mají práce dost,
je tu vítán každý host.
Který se tu zabaví
a pokud ne, tak mu nic nebrání.
Najít si tu kamarády,
kteří s ním budou hrát rádi.
Navštíví nějaké akce,
aby měli plné kapse.
Po čase si koupí gang,
vytasí sawny bang bang bang.
Přeberou celou mapu
a na soupeře udělají kappu.
Protože si myslí, že mají sklil,
kdyby byl, tak by je nikdo nezabil.
Několik GRek vyhrajou,
ale taky prohrajou.

Po čase je to bude nudit,
tak začnou hráče prudit.
Nakoupí si RPG
a rozstřílí jim prd*le.
Hlavně těm, kteří pracují
a ty, které nejvíce „milují“.
To jim pořád nestačí
a tak vulgaritu vypáčí.
Nadávání do rodiny,
je normální stav na servery.
Admini se s nimi neštvou
a na ostrovy je pošlou.
Ihned je tu větší klid,
kde si zahraje kdejaký kid.

Server stále stoupá výš
a ty i přesto víš.
Že navždy tady nebudeš,
jelikož rodinu zažiješ.
Budou Tě zajímat jiné věci
a ne kdejaké kecy.
Super Pařba je v našem srdci
a to víme dobře všeci.



2. místo a výhra 10 000 000$ - BTears


Citácia
Plakal nám hráč v plnej kráse,
že ho zatkli a je v base.
Myslí si že zdrhne lahko,
no netuší ,že ho admin zatkol.
Prešlo dlhých 15 minút, hráč sa javí na slobode.
Volá taxík, taxík prišiel a pýta sa ho, "kam to bude"?
V tom hráč tasil sawny von,
taxík zničil, zabil ho !
Prichádza však admin Janči,
škaredo sa naňho mračí.
V tom hráč schytal tvrdú ranu,
nezahrá si vďaka banu!
O 5 minút na webe, hráč s hlási k slovu,
prosím unban dajte mi, ja nespravím to znovu.
Medzi časom zistilo sa , že hráč má už štvrtý ban,
Janči rieši žiadosť rázne, následuje permaban...


3. místo a výhra 5 000 000$ - Panther


Citácia
Xmass párty už sa valí,
rozdá sa tam pekný balík.
Admin team to všetko chystá,
velká výhra, tá je istá.

Každoročne všetci spolu,
na druhý deň posadáme k Vianočnému stolu.
Po Vianočnej večeri,
opäť sa každý na server pripojí.

Na Silvestra zas to isté,
stretneme sa na pařbičke

Buďme milý aspoň tieto krásne sviatky,
nenadávajme si a nerobme na SP neporiadky.



Všem uvedeným gratuluji a těším se při další příležitosti.


Citácia
// Výhry byly rozdány.



img.tpx.cz/uploads/nemomaradmalekopcekyzmrzliny.png

Tento měsíc vdechl nové naděje příznivcům a uchazečům o funkci administrátora; byl otevřen nábor, a to 15.4. Nový a dosud nevídaný způsob náboru dokázal přilákat hned několik desítek hráčů.
Doposud jsme byli zvyklí na běžný způsob o ucházení o post. Hráč si během náboru podal přihlášku, sledoval hlasy administrátorů a vyčkával na konečný výrok. Nyní, nábor zvaný Admin scouting, je obohacen o činnosti, které hráč během nějak bude vykonávat, tzv. Scout úkoly, během níž bude AT (hl. adm. Ondrah98) dané úkoly klást, uchazeči vypracovávat a na jejich základě i AT upřednostní skupiny. Berme to tedy jako zpestření a jakýsi možný úvod do povinností AT. Nezbývá, než všem uchazečům popřát hodně štěstí a dobrou úvahu nad otázkami.

Noví členové

Jako nové členy, né zcela tak AT, bych rád vyzdvihl nově příchozí helpery. Jedním z nich je Kikush, která skrz minulý nábor byla do této funkce dosazena, stejně tak jako náš druhý příchozí - apero. Doufám, že jim to ve funkci půjdu a patřičně se s nimi naloží. Ovšem, neměli bychom zapomenout, že helper nemusí nutně sloužit jako "přestupní" článek hráč - administrátor. Je to funkce oddělená a má své postavení.

Z řad organizátorů akcí nás přišel svými akcemi uchvátit dreamY a bývalý zkušený administrátor Melmen. Doufám a věřím, že o nich ještě uslyšíme skrz ohlasy hráčů pro vydařené akce!

Z řad administrátorů nás tento měsíc nikdo příjetím nepoctil. Věřím, že v důsledku výše uvedeného náboru, bude v příštím měsíci (květnu) těchto přijetí více.

Odchody a změna funkcí

Největším odcházejícím z AT, se stal Brutalus, který tím upustil funkci hlavního administrátora serveru. Kolem tohoto vyjetí z kolejí se odráží mnoho neznámých, jako třeba jeho následné permanetní zabanování. Doufal jsem, že když ho zkontaktuji a poprosím o rozhovor, tak bude ochotný. Opak byl pravdou a na mou prosbu nezareagoval.
Nemůžu si dovolit tu jak se říká "vařit z vody" a pospolu s Vámi si domýšlet možné varianty odchodu, proto jsem požádal hlavního administrátora Tumika o krátký souhrn situace a odpoveď na otázky, které si tolik klademe.

Citácia
K odchodu Brutaluse nemám co říct, nebylo by to z mý strany adekvátní vůči mýmu postu. Názor na to mám bohužel zcela odlišnej než ATom a v podstatě i celý ATčko, ale hold moje postavení tady není to úplně nahoře. Co se týče oficialit, tak řekněme že byl z týmu uvolněn z důvodu neaktivity.



img.tpx.cz/uploads/nemojepepeknamornik.png


V sekci "Zeptejte se administrátorů" bylo zodpovězeno přes 67 dotazů.
Bylo smazáno 60 firem (2 SF - Nosferatu & Salamoun) a 29 gangů (SG - Krowky).
Vyřešeno a navráceno bylo přes 25 ztrát (SZ - Gallaxy, HrBeeeC_, StinG_).
Podvodníků, se kterými zametli správci podvodů (BTears, Fifa) bylo přes 33 nahlášených.
Z majetku pbanovaných bylo ze serveru odstraněno přes 1,039,000,011 $.




img.tpx.cz/uploads/nemojerybka.png


Jako chystanou novinku, řekněme i takovou kompenzaci za mé přehnané zdržení s vydáváním dílů, jsem si pro Vás připravil novou soutěž s titulem "Kdo jsem?", která bude vyhlášena v každém novém díle SuperNews.

Pravidla soutěže
Soutěž "Kdo jsem?" bude probíhat tak, že začnu popisovat (já) nějakou osobu (vlastnosti, činy, osobní informace) - hráče/ku, která se nějakým způsobem zapsala do podvědomí hráčů. Osoba, kterou budu v každé relaci popisovat, může být jednak z aktuálního sestavení Superpařby (tj. stále hrající), ale také ta, která na serveru již nehraje.

Věřím, že moje indície budou dostatečné k tomu, aby jste dokázali alespoň tipnout osobu, která bude popisována. Toto první, rozehřívací kolo, je voleno lehčím tónem, příště již budeme hrát "naplno". Text bude psán vždy češtinou, nehledě na možnou odlišnou národnost (SK), proto národnost osoby budu vždy zmiňovat v popisu.
=>
Pokud z mého popisu osobou uhodnete, kontaktujete mě do SZ (soukromé zprávy) zde na webu s přiloženým nickem Vás i uhádnuté osoby. Pokud tak učiníte a vaše odpověď bude správná, budete se zbylými lidmi zařazeni do náhodného losování, kde bude vybrán pouze jeden hráč, který obdrží výhru a jehož nick bude uveřejněn v příštím vydání SuperNews.
Citácia
// Vyhrané částky jsou vypláceny z mé kasy.



Citácia
Výherce (vylosovaný hráč) - 3, 000, 000 herních $

Citácia
Kdo jsem?

Jsem žena, Slovenka. Jako jedna z mála se můžu pyšnit, že jsem vedla jednu z velmi úspěšných firem na SP, pro kterou jsem dělala i web. Zaměstnání mě velmi bavilo a vydržela jsem u něj řadu měsíců. Mé herní období jsem zakončila v roce 2015, kdy jsem odešla z AT. Mám velmi ráda zvířata a jsem společenský typ. Má fotografie se objevila i ve videu "Hráči ze Superpařby". Ve volném času se ráda věnuji roztleskávání.
Uhádnete, kdo jsem...?





img.tpx.cz/uploads/nemopijekofolu.png



img.tpx.cz/uploads/nemosupernews.png

Jedinou novotu, kterou jsem vypátral v souvislosti s webem, byla přidání podpory pro témata ve fóru, a to zejména Diskuze o PC a s tím spojené odvětví. Zmíněnou podporu přišel obhájit hráč, s nově přidělenou funkcí IT poradce, Geroj.

img.tpx.cz/uploads/nemojekralovnarybiek.png


Nutno zdůraznit, že tento měsíc nebyl hojný moc na přidané funkce a novinky s tím spojené. Náplní bylo hlavně opravování a koordinace děr, které vznikaly což, musím říct, se povedlo!

Jednou z novinek, která je na serveru aktivní je zavedený AntiSpam pro /inzerat. Nyní lze inzerát opakovat pouze jednou za 60 vteřin.

Chtěl bych Vás nalákat a upozornit na debatu a sní i chystanou změnu, která by měla omezit počet aut i domů u hráčů. Budete-li chtít, můžete se svobodně a samozřejmě slušně vyjádřit v komentáři pod novinkou. V příštím vydání se tomuto tématu budeme zajista věnovat.


Na závěr bych se Vám všem chtěl moc omluvit za neuveřejnění SuperNews pro minulé měsíce. Měl jsem velmi nabitý program doprovázený přijímacími zkouškami. Doufám, že pochopíte mou situaci a časovou tíseň. Nemohl jsem přeci upřednostnit herní svět před realitou. Nyní, když je většina otěží shozena, můžu SuperNews vydávat včas a po měsících, jak tomu mělo být.
Děkuji za pochopení a těším se u dalšího dílu,
nemo.


img.tpx.cz/uploads/nadpisybygerojautista.png
Zrušený účet
No to není možné, ten bezkostnatec vydal SuperNews. Dáme si jedno nee? Tak možná to buzerování k něčemu bylo. rofl

Jinak jsi se s tím popral dobře. Smile Sice to není obsáhlé tak jako staré díly, ale zajisté se do toho zase dostaneš a bude to mít grády. Tímto nechci říct, že je to hrůza. Smile
Jinak ti děkuji za peníze ze soutěže a zajisté se zapojím do té další. Do příště by jsi mohl zkusit udělat nějaký ten rozhovor, to mě vždy baví číst. :D
nemo
Citácia
Gigush napsal:

No to není možné, ten bezkostnatec vydal SuperNews. Dáme si jedno nee? Tak možná to buzerování k něčemu bylo. rofl

Jinak jsi se s tím popral dobře. Smile Sice to není obsáhlé tak jako staré díly, ale zajisté se do toho zase dostaneš a bude to mít grády. Tímto nechci říct, že je to hrůza. Smile
Jinak ti děkuji za peníze ze soutěže a zajisté se zapojím do té další. Do příště by jsi mohl zkusit udělat nějaký ten rozhovor, to mě vždy baví číst. :D

Ahoj, no, já jsem určitě rád, že ty přezdívky skončí, alespoň doufám. Ty noviny nejsou obsáhlé z jednoho důvodu - týkají se jen a pouze jednoho měsíce. Předchozí, které jsem vydával, byly 2-měsíčníky nebo dokonce 3-měsíčníky, proto i textu v nich bylo rapidně víc. :-) Tentokrát mám pouze duben a musím vycházet z toho, co se stalo.
Rozhovor jsem doufal, že použiji s Brutalem, ale bohužel. Možná dobře, moc přístupný téma to stejně nebylo, o to ale lákavější.
Děkuju za komentář a s těmi přezdívkami si buzeruj jinde, jo?! rofl
Upravil nemo dňa 03.05.2016 22:55
Zawy
Kvalitní práce, dobré počteníčko *Dobrá práce*
RuliiKkO
pěkne nemo, přibližně vim co se tu aspoň za minulej měsic stalo když jsem odtud vypadl.

gj brah
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Pandy
Super a dlouho očekávané noviny. Libový jsou i ty nadpisy od Geroje. Čistá grafika, tu já ocením. Do soutěže jsem se zapojila , očekávám výhru Kappa
Libová basnička BTearsPalec nahoru

Jinak co se týče admin scoutingu, je to hodně dobrý tah, alespon se nebudou vybírat nové tváře podle toho kolik má kdo "příspěvků" na webu, či se zaujatostí vůči jednotlivcům. Tady se projeví inteligence a schopnost logické úvahy.

Je to fajn , příjemný změny, líbí se mi to Správně

A jen tak dál pokračuj se SuperNews , ty víš, že mám ráda čtení :D
Baddy
Nemo velmi pěkné Smile Aspoň mám co číst v matice.
nemo
Zawy: Děkuju za pozitivní komentář. ;)

RuliiKkO: No, mohl bys zase po čase přijít. Jsem rád, že posloužilo účelu, díky. Pivo

werymex: Grafika je moc fajn, alespoň mně se líbí. S tím scoutingem s tebou souhlasím. Čtení tentokrát moc nebylo, je a bude to ovlivněné pouze daným měsícem a novinkami v něm. Děkuju za komentář, opravdu si jich vážím.

BaddyCZ: O matice máš dávat pozor. ať se něco naučíš! :D Děkuju velmi za pocvhalu.
Geroj
Velmi pekne spracované nema, v tomto musíme určite pokračovať! Jooo
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasov
27%
Šupat holky.
25 Hlasov
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasov
13%
Mám jiné plány.
21 Hlasov
27%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19