Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor s _LuCy_
Zrušený účet
img.tpx.cz/uploads/rozhovorlucy123456.png


Kikush: Po dlouhé době bych chtěla přivítat u rozhovoru taky nějakou holku. Pátrala jsem, jelikož na serveru moc holek nehraje a když už, tak jsou to kluci. Jaký je to podle tebe pocit být jednou z mála holek na serveru ? A rovnou se nám taky můžeš představit.

_LuCy_: Děkuji za pozvání do rozhovoru, vážím si toho. No být holkou na serveru je zvláštní, někteří si myslí, že ani holka nejsem, jiní zase jsou tak trošku úchylní, no každý asi ví, co myslím. :D A někteří to neřeší, což je fajn. Takže začnu. Jmenuji se Lucie, jak samozřejmě podle nicku je znát. Je mi 16 let a bydlím ve Středočeském kraji v Kolíně. Navštěvuji střední školu informatiky, konkrétně obor cestovní ruch. Mám ráda zvířata, přírodu a poslední dobou i focení. :)

Kikush: Zmínila jsi ve svojí odpovědi focení. Co ráda fotíš ? Přírodu, zajímavé předměty/věci a nebo to, co tě zrovna zaujme ?

_LuCy_: Tak v podstatě všechno kolem mě, ale nejčastěji asi zvířata, květiny a celkově přírodu. Zde něco na ukázku:
img.tpx.cz/uploads/hadhdrhd.jpg


Kikush: Na začátky to není vůbec špatné. Nepřemýšlela jsi při rozhodování se na jakou školu jít i nad uměleckou, nebo fotografickou ? Změnila by jsi to popřípadě ?

_LuCy_: Děkuji, no teď postupem času zjišťuji, že by to nemuselo být špatné. Jelikož mě to skutečně baví. Když jsem se rozhodovala na jakou školu jít, tak jsem dlouho váhala, protože jsem si nebyla vůbec jistá, co bych v budoucnu chtěla dělat. Ale nakonec si myslím, že jsem nevybrala zle. Na škole jsou předměty, které jsou fajn a baví mě a samozřejmě jsou tam i ty, které mě tolik nebaví. Ale tak je to asi všude. :D

Kikush: Jestli jsem to pochopila správně, tak jsi v prvním ročníku. Co říkáš na zavedení povinné maturity z matematiky a angličtiny, která se má týkat už příštích prváků ?

_LuCy_: Ano jsem. Upřímně jsem ráda, že jsem tomu unikla, jelikož matematika není moje silná stránka, ačkoli je v životě určitě potřeba.

Kikush: Tak to já mám problémy v obou předmětech a přišla jsem na to velmi brzo... ve čtvrťáku.
Asi přejdeme k serveru a mojí netradiční otázkou bude, jak jsi se dostala k Super Pařbě ?


_LuCy_: To zvládneš. :D Tak k Super Pařbě jsem se dostala díky mému staršímu bratrovi, který tam začal hrát. Bylo to někdy okolo Vánoc v roce 2013 a mně se to zkrátka zalíbilo a začala jsem hrát a proseděla jsem u toho snad celé prázdniny. Přihlásila jsem se s nickem velmi "originálním" a to [L]ucy123. Později jsem své jméno změnila na LuCy. Ze začátku mi asi nejvíce pomohl můj bratr a tehdejší členové Ruské Mafie LV.

Kikush: Takže tvoje první krůčky směřovaly k firmám a tím pádem k vydělávání. Pamatuješ si, kde jsi si vydělala první milionek a jaký jsi z toho měla pocit ?

_LuCy_: Pro mě i 500 ticíc byl zlatý důl. Myslím, že právě u ruské mafie jsem si vydělala svůj první miliónek. No připadala jsem si bohatě, samozřejmě. :D

Kikush: To jsme na to asi podobně. :D
Co je ti blíž ke srdci firmy a nebo gang systém ?


_LuCy_: Přiznávám, že gangy jdou mimo mě, zkrátka mě to nechytlo. Firmy byly vždy mojí srdeční záležitostí, i když je to samozřejmě jen hra. :)

Kikush: Co si myslíš o komunitě lidí na SP ? Jak vidíš jednání hráčů vůči AT, naopak a taky navzájem k sobě ?

_LuCy_: Tak nerada házím všechny do jednoho pytle, takže to ani nehodlám dělat. Komunita se mění, to je pravda, ale vše jde tak nějak s dobou. Vždy je nějaké plus a samozřejmě i mínus. Ti, co tvrdí, že na Super Pařbě hrají jen samé děti, tak podle mě nemají až tak úplně pravdu. Oni se dají najít inteligentní hráči, kteří hrají pro zábavu, jen o nich často nikdo moc neví, protože na sebe nemusí za každou cenu upozorňovat. Myslím, že se AT celkově snaží, ale vždy někdo více a někdo méně. Tak to bude vždy a se vším. Jinak někteří hráči by se měli nad sebou zamyslet a uvědomit si, že vše se dá vyřešit v klidu.

Kikush: Děkuji za odpověď.
Jak si myslíš, že je na tom server po technické stránce. Mám na mysli to, jak se ti líbí novinky, které ATomas přidává a celkově jak server "roste".


_LuCy_: Tak Atomas se snaží si udržet hráče a popřípadě nahnat nové, což je zcela pochopitelné. Potěšilo mě, že vrátil zpět inkaso u domů a nemovitostí.

Kikush: Jak dlouho si myslíš, že bude SuperPařba ještě existovat ? Vím, že se to nedá určit, ale tvůj odhad, když zohledníš i to, jaké jsou v dnešní době hry atd.

_LuCy_: Tohle je dost těžká otázka, jelikož dokud to bude hráče bavit, tak to budou hrát. Ale samozřejmě se hráči mění a časem je to stejně omrzí. Netroufnu si říct, kdy to bude.

Kikush: Odskočíme si trošku mimo GTA SA a nahlédneme k jeho mladšímu bratrovi a to GTA V. Jaký máš na tuto hru názor ? Hrála jsi ji a jaké z toho máš dojmy ? Popřípadě by sis chtěla zahrát ?

_LuCy_: Tak GTA V jsem si zkoušela zahrát u bráchy. Grafika je podle mě moc pěkná + je tam velká mapa, kde se dá dovádět. Ale já zůstávám u klasiky a tou je GTA San Andreas. :D

Kikush: Já si myslím, že by to do dnešního rozhovoru mohlo být vše. Pokud máš ty něco na srdci, co by jsi ráda pověděla čtenářům, tak máš možnost.

_LuCy_: Já moc děkuji za rozhovor a tvé otázky. Tak ráda bych vzkázala to, aby si hráči uvědomili, že je to pouze hra a měla by sloužit k zábavě. Ale především se zaměřte na váš reálný život, protože ten je důležitější. To je asi vše. :)

Lucy se mi i po mojem překecání ukázala a dovolila mi sem zveřejnit její fotku:


Fap time is starting. :D

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 10:38
Teczka83
Pohodovej rozhovor Smile. Nepřeplácanej jako ten předchozí, zlepšuješ se Smile
Szelby
Super rozhvor, bavilo mě to číst. Určitě dobrá volba do řad žurnalistů, jen tak dál. Peckaaaa
Szelbovsky Cool
Baseball
Rozhovor dobrý, poněkud krátký graficky už se mi líbil mnohem více Smile

Jen tak dál.
Melmen
Rozhovor mě velice zaujal. Jestli je to otázkami, výběrem osoby vhodné na rozhovor, to nevím, ale dle mého názoru nejlepší rozhovor, co jsem tu kdy četl.

Jediná výtka, vůbec si to neber nějak špatně, je délka rozhovoru. Mrzelo mě, že už končí, protože mě to opravdu bavilo číst.
Kurkuma
Po dlouhé době rozhovor, co jsem si přečetl od začátku do konce. Jak píše Melmen, chtělo by to delší, ale poté už by si musela opakovat otázky z předchozích rozhovorů a nebylo by to ono. :D Dobrá práce.
Reggie_
Rozhovor pěkně zpracovaný, obsahově i graficky, dobře se to četlo, od začátku až do konce. Akorát škoda, že byl tak krátký no. Jen tak dál Kikushíno. jazyk
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Zrušený účet
Chlapcííí neříkejte, že jste to dočetli do konce, když jste si ve skutečnosti otevřeli jenom tu její fotku. rofl Ale jinak vám děkuji.

A to jsem si myslela, že to bude horší rozhovor jak s kachlickou. :D No je pravda, že s ním to bylo krapet delší, ale co příště udělám delší rozhovor. Smile
VTEC
pěkná fotka, focení je fajn věc
Teo
Pěkný! Rozhovory jsem přečetl snad všechny a musím uznat, že tenhle je jeden z nejlepší. Jsem rád, že jsi trochu zapracovala na grafické stránce rozhovoru a už to není jak u kachlicky, kde se to vážně četlo špatně. Jak tu někteří píšou, možná by to mohlo být trochu delší, tak dobře se to četlo a najednou konec :D Ještě mi tady trochu chybí rychlovky.

Jsem rád, že se toho někdo konečně pořádně ujal. Jen tak dál! Smile
Nosferatu
Ahoj,
tak v prvé řadě jsem opravdu rád, že se žurnalistiky zde na serveru chopil někdo aktivní.
Tím nechci nějak urazit předešlé žurnalisty, ale tady jde opravdu vidět, že tě to baví a snažíš se a hledáš s kým ten rozhovor udělat.
Takže mě opravdu potěšilo, když vidím tvou aktivitu.

K rozhovoru, není nějak extra dlouhý, ale za to obsahově je na dobré cestě a není k tomu co dodat. Maximálně to, že by příště mohl být opravdu delší, protože pokud jde o zajímavou osobu, kterou člověk nějakým způsobem ze serveru moc nezná, tak se to čte opravdu dobře.
Také se mi libí, že se snažíš +- dělat otázky pokaždé o něco jiné a není to jak podle osnovy, což je v tomto případě hodně velké +.

Grafická stránka rozhovoru je také fájn, není to zbytečně přemrštěné nadpisy a podobně.
Takhle to bohatě stačí a je to pěkné přehledné.

K výběru osoby velké + jelikož jí moc neznám, takže se to četlo fájn.
Lucy, k tobě jen jedno, focení se drž, je to paráda a fotit přírodu a zvířata je luxus, také občas dostanu takový záchvat a vyfotím pomalu kde jakou blbost, ale to tak jednou ročně. :D king

Takže Kikush, ty makej dál, je to super.
Lucy, přejí pohodové hraní a štěstí v životě.
Hi

//
Citace
A to jsem si myslela, že to bude horší rozhovor jak s kachlickou. :D

Zákonitě to nemůže být horší rozhovor, protože tady v té situaci jde o ženu a vzhledem ke komunitě sp, budou ženy vždy vítané a hlavně chválené, takže se nemůžeš divit, že k tomu nejsou žádné kecy. :D
Mordis
Moc pěkný rozhovor, z pozice otázek které měly hlavu a patu, z pozice odpovídajícího taky paráda!
Určitě v tom Kikush pokračuj, jestli tě to baví, což i viděl lze tak rozhodně pokračuj!
Moc dobře se to čte, není to přeplácané, nemá to strašné množství textu takže to i člověka baví číst :D
A ještě k tomu když je to ženština :D
Takže díky za pěkný rozhovor, zatím ti to jde skvěle! Smile
Sotasek
Citace
Ahoj,
tak v prvé řadě jsem opravdu rád, že se žurnalistiky zde na serveru chopil někdo aktivní.
Tím nechci nějak urazit předešlé žurnalisty, ale tady jde opravdu vidět, že tě to baví a snažíš se a hledáš s kým ten rozhovor udělat.
Takže mě opravdu potěšilo, když vidím tvou aktivitu.


Já věděl že Kikush s Teczkou jsou na tendle post ti praví!


Jinak Kikush, parádní rozhovor! Dobrý výběr člověka do rozhovoru, dobrá graf. stránka, otázky parádní, dali jste do toho obě to co k tomu patří! Parádní rozhovor! Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 13