Informácie o serveri
Čítať tému
|
coquiN vizitkos
|
|
| Jeffy |
Pridané 01.07.2017 16:32
|
![]() Príspevkov: 46
Založený: 29.06.17
|
Váš nick na u: coquiN Odehrané hodiny na u: 30+ Váš bankovní obnos: 2.000.000$+- Nasbíráno marihuany: 280g Vlastním dům číslo: - Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: Nosfe, Reggie_ Můj nejoblíbenější příkaz u: /kill Můj nejoblíbenější event u (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Pakour od Nosfe Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Akce smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na u: Dealer, Taxikar Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Váš nick na webu: coquiN Vloženo komentářů: Podivejte se vy Vloženo příspěvků ve fóru: Podivejte se vy Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Zadne Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Zadne Jméno: Martin Příjmení: -- Datum narození: 12.08.2000 Věk: 16 Kontakty: Nekdy me najdete na ts Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezsky kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodne Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodny Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zakladni Jazyky: Čeština, angličtina, ruština - domluvil bych se, zaklady mam Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemam Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V byte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodici, bratry Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Hetero Typologie osobnosti: - Pohled na svět: Optimista Otevřenost: - Moje povaha: Aktivní, bavící, přátelská, Výška: 175 Hmotnost: 180+- (kappapride) Postava: Moc hnusna Barva očí: Modra Barva vlasů: Hneda Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic Vousy: Malo Fotografie (ukažte se nám): Mozna priste Kouření: Ne Alkohol: Moc ne Sex: 24/7 Závislosti: PC, Hokej, Serialy Zájmy: Proffesionalne hrat hry Sport: Zadny Literatura (zde uvedete žánr): Zadny Hudba (zde uvedete žánr): Neposloucham nic, hlavne ne ten hnusny rap CZ/SK Zvíře: Zadne Moje motto: Zadne Moje webová stránka: - Životní cíl: Proffesionalne hry Co nesnáším: Protivne lidi Co miluji: PC Hry Oblíbená muzika: Zadna Oblíbené jídlo: Rizoto Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Zadna Oblíbené oblečení: Zadne Oblíbená barva: red ¨ //Nadpisy smazány - kopírování Upravil Domes dňa 01.07.2017 17:15 |
|
|
|
| zorys |
Pridané 01.07.2017 16:44
|
![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
Povolil jsem ti použít moje nadpisy? Mám pocit, že ne.
|
|
|
|
| Jeffy |
Pridané 01.07.2017 16:50
|
|
#sorryjako , ale kdyz jsou na webu ke stahnuti, tak proc bych je nemohl pouzit
|
|
|
|
| zorys |
Pridané 01.07.2017 16:59
|
![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
Ty nadpisy byly dělané za peníze, za 3-5mg jak to psal pink, nemáš absolutní právo je využít, takže buď mi je zaplať nebo je odstraň, díky. Citácia 15. - Zákaz kopírování/upravování cizích avatarů/podpisů. |
|
|
|
| Jeffy |
Pridané 01.07.2017 17:17
|
|
Domluvime se jak se dostanu na server |
|
|