Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - SystemeR
As3
i.imgur.com/HtinZc8.png


Zdravím,
vítám vás u dnešního rozhovoru s moderátorem a nynějším administrátorem
SystemeRem, který byl dneska nějak moc vtipný, vemte si něco dobrého k jídlu, usad'te se a jdeme na to.

Upozorňuji, že rozhovor byl psán přesněji 3dny před tím, než byl SystemeR povýšen na administrátora.

Zelený text- As3
Bílý text - SystemeR

i.imgur.com/heeAmww.png


Zdravím SystemeRe, vítám tě u dnešního rozhovoru, jsi připraven na utrpení?

Ahoj Ase, děkuju za pozvání k tvému velkému dílu. Můžeme se vrhnout rovnou do pekla pokud si to přeješ.

Jdeš na to zvostra šéfe, dobře, ona tě ta sranda brzo přejde, sděl nám něco o svém realném životě.

"Není čas ztrácet čas" Takže jmenuju se Petr je mi 17let, bydlím v krajském městě Jihočeského kraje to jsou České Budějovice kdyby někdo nevěděl. :D Již druhým rokem studuju obor Autoelektrikář, nebudu si stěžovat obor mě baví a rád bych si i dodělal maturitu. Jinak můj reálný život hraju maximálně 2krát v extrémních případech i 3krát do týdne. :D

Ty vtipálku, tebe to přejde :D Plánuješ se v tomhle oboru i uplatnit? Plánuješ i vyšší studium?

Musíš být optimista :D. Jistě že ANO, již mám podepsanou smlouvu s jednou nejmenovanou firmou, takže uplatnění po škole mám již zajištený. Vyšší studium? Jak jsem již psal maximálně maturitu, ale aby ze mě byl Bc. či Mgr. to né :D

Prosímtě, co se bojíš :D Na co titul Bc. či Mgr., uděláš si 10 doktorátu a budeš nejinteligentnější člověk v ČR :D Máš nějaké koníčky ve svém životě?

Já už jsem nejinteligentnější člověk v ČR EGO UP :D. Koníčky má snad každý, u mě to budou auta,SP a kamarádi :D. Ve volném čase brouzdám po internetu a čtu si nějaký ty články. Doma nemám možnost se tolik uplatnit takže jedině ve škole. Občas si zajdu ven s kamarádama pokecat. Jinak mám v celku nudný život :D

Máš pravdu, jsi největší inteligent, já třeba žádné koníčky nemám, mám jen psa, bohužel, děláš i nějaké jiné aktivity mimo toho, co jsi zde jmenoval?

I s psem můžeš mít spoustu koníčků ]Smile. Jiné aktivity? Občas si ve škole zajdu do posilovny, a málem jsem zapomněl stalking Panthera v jeho milovaném Tescu.

Tak to jo, prasáku :D Ty a posilovna? Nenapsal jsi cukrárna trošku špatně? Jinak taky stalkuju Panthera, kolik zvedáš v cukrárně?

Já napsal posilovna? Jistě že jsem myslel Cukrárnu, zvedám 20 Kg věnečků na jedné straně 20 Kg rakviček na druhé a to není vše přátelé + 10Kg pendreků.

Tak to potom ano, jsem rád, že umíš uznat chybu, ale zvedáš víc než já, já dám jen 15kg na obou stranách.
Máš nějaké zvíře doma?

Musíš jíst více dortíků pak zvedneš i 15,5Kg Smile, Zvíře již delší dobu ne, ale já jsem sám takový zvíře tak snad se to počítá. :D

Tak dobře, zkusím jít podle tvého a snad zvednu i víc, ano, ty se počítáš jako dvě zvěřiny, dáš nám fotku toho zvířátka?

Fotku zvířátka ti sem nedám nerado se fotí navíc je to introvertní zvířatko, takže vždy utíká když někdo drží telefon či foťák :D.

Tak to mě mrzí, budeme si ho představovat :D :D Máš nějaké sourozence?

Ano, mám jednu mladší sestru :D. Šikanuje mě to je vše co jí jde.

Nepleteš si to tak trošku náhodou? Jaké bys chtěl v budoucnu auto?

Nepletu bohužel je to přesně tak. Takovým tím snem je Mitsubishi Evo 4-10. Jinak taková ta krutá realita je že budu mít felicii Sad.

Za to, že jsi dneska tak hodný, budu hodný i na tebe, koupím ti Fiat Multipla, co ty na to? Smile

Já jsem hodný celý život takže by jsem si zasloužil nejlépe Nissan GTR :D. Pokud máš Multiplu je vidět, že jsi rodinný typ přeci jen je to prostroné auto :D.

Nenene, říkám, že bych ti jí koupil, protože jsi tak moc hodný a já rád pomáhám Smile Nissan GTR ti koupím až 30. února 2019, co ty na to? Smile Budeš spokojen?

Jistě že budu spokojen jestli rád pomáháš tak mám ještě pár domácích úkolů až skončí rozhovor tak ti to pošlu :D.

Jo tak ty už si přeješ konec jo? Tak to prrrr, tak kamarádi nebudem, o čem máš ty domácí úkoly? Třeba něco budu vědět :-D

Jistě že si přeju konec potřebuju aby si mi udělal ty úkoly :D, jinak je to o elektronice lépe řečeno počítání RLC a ještě pár nějakých obvodů. :D


Vtipálku,
Pokud myslíte tohle šéfe,

Obvod RLC je analogový oscilační elektrický obvod složený z rezistoru R, cívky L a kondenzátoru C spojených paralelně, nebo sériově. Energie v obvodu se přeměňuje na napětí kapacity a proud indukce podle časové konstanty obvodu. Rezistor R většinou nebývá tvořen samostatnou součástkou, ale jedná se o symbolické vyjádření nedokonalosti použitých součástek (zejména cívky).

Chování obvodu a jeho přechodový jev lze popsat diferenciální rovnicí druhého řádu, jako dvě komplexní exponenciály. Odporem je dáno tlumení. Při přetlumení se obvod nerozkmitá, obě diferenciální řešení mají reálné kořeny, obě exponenciály reálné exponenty, takže výsledná funkce neobsahuje žádnou harmonickou sinu.

Pro rozkmitání je nutno přivést energii a obvod kmitá neomezeně dlouhou dobu jen při absenci rezistoru (tedy s ideálními součástkami) a bez zátěže. V praktické realizaci se obvod doplňuje zesilovačem v obvodu kladné zpětné vazby (vzniká oscilátor). nebo se zařazuje mezi zesilovací stupně (vzniká frekvenční filtr).

Tak s tím moc nepočítejte, to asi nepůjde, ale zkusíme potom :D Jedná se doopravdy o tohle?


Tak takhle popsaný bych to nikdy nepochopil nicméně je to přesně ono :D. Rychle pryč od toho mám prázdniny tak ať už to ani nevidím.

Říkáš, že to chceš poslat ještě jednou?

Říkám že pokud to pošleš ještě jednou tak to budeš nucen počítat sám a bez internetu. :D

Zřejmě se stala nějaká chyba ve spojení, proto posílám ještě jednou pro kontrolu spojení. Ale dobře, už jdeme asi na tu další otázku :D
Jaký máš názor na dnešní situaci u sousedů (Slovenské Republiky)?


Tak tady bude rychlá a stručná odpověď. Nezajímám se o to takže na to nemám žádný názor. Smile

No, tak to teda děkuji, přišel jsem o dalších 150otázek, děkuji!!, fakt z tebe nic nevyleze?

:D Nemáš vůbec zač, opravdu ze mě nic nevyleze takže dalších 150 otázek si budeš muset schovat po nějakého dalšího jedince.

Ono to je tam problém, že jak jsem tak moc inteligetní, zapomínám věci, taky to tak máš?

Tak já zapomenu i to co nevím takže, ty to máš ještě v pořádku.

Ale tak přeci, se tu taky nebudu ztrapňovat ne? Na to jsi přeci ty že? :D S kým bydlíš?

Bydlím s rodiči, sestrou a dvěmi auty v rodiném domečku.

Dvěmi auty? Od kdy jsou auta bytosti?! no to je urážka, sice nevím koho ale je! Zajímal ses někdy o vesmír? :D

Auta jsou více než jen bytosti jsou to STROJE. Pokud myslíš astronomii tak jedině v nějaké té 3. třídě když byl výlet do planetária :D.


Ty si ale fakt nějaký vtipálek, no dobře, položím další otázku, protože kdo by to četl, že? :D :D Plánuješ založit rodinu a chceš něco sdělit čtenářům?

Jistě že plánuju založit rodinu ale kdy? To už je ve hvězdách :D.
"Nenervujte se tolik nad tou hrou"
"Lepší je napočítat do 3 než napsat nějakou blbost"

Přemýšlím, že : "Lepší je napočítat do 3 než napsat nějakou blbost", budu asi používat častěji.


i.imgur.com/YUiY4fg.png


Tak pane vtipálku, sdělte nám, kdy bylo vaše první připojení na Super Pařbu :D

Používej opravdu to funguje. První připojení na SP bylo asi někdy v polovině roku 2013.

Ty mě přestaň furt urážet! :D Víš jaké je to, být neustále ztrapněn?.... Sad( Jak vznikl tvůj záhadný nick?

Vím vím zažívám to denodenně :D. Pokud očekáváš nějakou tu hustou historku o tom jak vznikl můj nick tak jsi na omylu, můj nick vznik ze slova systém + er. Smile

Hmm :D Zajímavá historie bráško :D Jaké byli tvoje začátky na Super Pařbě? :D

Historie? No uplné začátky si nepamatuji. Pamatuju si hlavně své připojení do bývalé Prison Guard (Dozorce) kterou vlastnil sám fifaPK. Ten mě naučil základy. Poté co se firma rozpadla jsem přesedlal na teráka do firmy Terrorist company. A tam vzniklo to spojení. Jezdil jsem dělat bordel před vojenskou firmu a nějakým divným způsobem jsem se spřátelil s vojákem PANTHEREM.

Z jakého roku jsi pamatuješ Vojenskou firmu od Panthera?

Řekl bych že to bude rok 2014? :D Opravdu nevím přesný datum.

Tak to jsem tam opravdu nebyl, pamatuješ si VZLV z roku 2016? :D Tu také vlastnil Panther, tak zda si na mě pamatuješ :D

Mám pocit že v té firmě jsem již působil i já jakožto voják. Tebe? Nevím nevím nejspíš jsem tě nějak neregistroval. :D

"Tebe jsem nějak neregistroval" - byl jsem ten, co se o to částečně taky staral, ale budiž! :D Kdy jsi měl myšlenku se připojit do administračního týmu?

No jo asi si nevýraznej :D. Ta myšlenka přišla nedávno někdy v červnu 2017. Viděl jsem zkušební OA Bartyho jak pořadá s Pantherem svou první akci, povídal jsem si o tom s Pantherem a on mě nakonec uvrtal do toho napsat Fifovi že bych měl i já zájem o post. :D

Další člověk, kterého vzali bez náboru? Kurník! Já snad neexistuji? Pošleš mi pak postup po rozhovoru?

Bez náboru? Tak v té době na OA nebyl nábor jakožto takový. Takže jsem prošel zkušební dobou a dostal jsem se až na pozici Organizátora Akcí. Postup ti nepošlu páč na to není žádný návod. :D

Pošleš mi zprávu, co si psal, děkujiii, tak bohužel v téhle době je už nábor na OA což mě mrzí, ale nedá se nic dělat. Kdy ses dostal na vyšší post než je OA?

Na Moderátora jsem se dostal nedávno a to přesněji 20.1 Smile.

Tak to gratuluji, zatím plníš svou funkci hezky, plánuješ se dostat i na vyšší pozice?

Děkuji Smile, jistě že se plánuju dostat dále a to hlavně kvůli akcím přeci jen na moderátorovi nemůžeš dělat akce. :D

No jo, tak to ti rozumím, brzo se určitě dostaneš na pozici Smile Věnoval jsi se nějak Gangům?

Doufejme, že se dostanu dál. :D Gangy a já nejsme moc přátelé, gangům jsem se věnoval jedině okrajově a hlavně já jsem byl jen taková ta ozdoba v gangu. :D

A jaký máš názor na dnešní Gang Systém?

Určitě by bylo dobré nějak oživit nějakým G.Systém, ale moc nových hráčů nemá zájem o gangy a to mi přijde jako chyba. Minimálně jsem koukal že ATomas podal nějaký návrh a určitě to aspoň trošku pomůže.

Ano ano, to máš pravdu, chtělo by to změnu, jaký máš názor na dnešní komunitu?

Komunita jako taková mi přijde o něco horší než v dřívějších letech ale čas letí a věci se mění. Jinak s tím nemám žádný problém, nicméně občas bych se klidně vrátil do roku 2014 Smile.

To asi ano, ale musíme být rádi, za to, co máme. Názor na administrační tým máš jaký?

Jelikož jsem součástí A-Teamu. Tak já s nikým nemám žádný problém který bych tady potřeboval řešit. Myslím že se snaží plnit svou práci na 100%.

Děkuji za názor, máš nějaké cíle v hraní?

Momentální cíl je dostat se na Administrátora a dělat akce. Jiný cíl nemám.

Dobře, chceš něco sdělit čtenářům? Mysleno globálně? Nebo můžeme přejít k Co bys radši?

Čtenářům jsem již psal své poselství pokud chceš ještě jedno tak. NEŽ NAPÁŠETE DOTAZ TAK KOUKNĚTE DO /HELP. :D

Takže něco ode mne, všichni pište /dotaz, jdeme na Co bys radši.. Smile

i.imgur.com/ehXg2bz.png


Realný Život / Virtuální život
Realný život

Škola / Práce
Školaaaa

Pivo / Čaj
RUM

Čaj / Káva
Čaj

Česko / Slovensko
Česko

Československo / Česko a Slovensko
Česko a Slovensko

Jídlo / Pítí
Mokré Jídlo

Sex / Ex
RUM na Ex

Pes / Kočka
Kočka

SP / Pes
Pes na SP

Moře / Rybník
Rybník

Neměcko / Rusko
Rusko

RAP / POP
To už je jedno :D

Admin / Moderátor
Organizátor

ASE / PRASE
PRASE


Tak a to je pro dnešní rozhovor vše, děkuji ti za tvůj čas, přeji ti hodně štěstí a zdraví, hlavně at' se daří v realném životě, doufám, že tím "Prase" jsi mě nechtěl urazit, pokud ano, žádné úkoly! tak se měj, ahoj Smile

Děkuji za pozvání, i tobě ať se ti daří Smile. Jistě, že jsem tě nechtěl urazit ty úkoly potřebuju :D. Měj se ahoooj Smile

-

A tohle je pro dnešní rozhovor vše, děkuji za dočtení až sem! Smile

Hezký zbytek dne a hezké prožití velikonočních svátků. Smile


-

i.imgur.com/S34Et2a.png
Gameluner
Zdravím,

~> Rozhovor je moc pěkný. Myslím si, že Systémek je jeden z lidí, jež si ten rozhovor opravdu zaslouží. Dozvěděl jsem se v něm spoustu nových informací, ale hlavně jsem se dozvěděl mnoho věcí o dobrůtkách z cukrárny. (Vážně se vždy musí mluvit o jídle, když mám hlad...)
~> Ty tvé rozhovory sleduji už nějakou dobu a vždy se mi líbily. Doufám, že v psaní rozhovorů tímto stylem a tak často, jako doposud budeš pokračovat, ono se mi taky moc nelíbilo, když to v této sekci bylo tak mrtvé. Přeji ti taky hezké Velikonoce.

Zatím. Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
SystemeR
Čauko,
Ještě jednou ti děkuji za pozvání k rozhovoru. Rozhovor mě bavil, a přeju ti ať se ti daří v rozhovorech dál a dál. Pohoda


Citace
Gameluner napsal:

Zdravím,

~> Rozhovor je moc pěkný. Myslím si, že Systémek je jeden z lidí, jež si ten rozhovor opravdu zaslouží. Dozvěděl jsem se v něm spoustu nových informací, ale hlavně jsem se dozvěděl mnoho věcí o dobrůtkách z cukrárny. (Vážně se vždy musí mluvit o jídle, když mám hlad...)
~> Ty tvé rozhovory sleduji už nějakou dobu a vždy se mi líbily. Doufám, že v psaní rozhovorů tímto stylem a tak často, jako doposud budeš pokračovat, ono se mi taky moc nelíbilo, když to v této sekci bylo tak mrtvé. Přeji ti taky hezké Velikonoce.

Zatím. Hi

Děkuju moc. Sice nevím jestli zrovna já jsem si rozhovor zašloužil ale tak budiž :D. Jinak jsem rád že se rozhovor líbil.

ANO o jídle se musí mluvit vždy a všude :D.
MyReS
Zdravím,Dalši krásny rozhovor pobavilo ma to ze prase :D systemer vzdy pobavilo vtipalek aj tak inteligenti Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321


>>S1NCE BY 2K13<<
As3
Citace
Gameluner napsal:

Zdravím,

~> Rozhovor je moc pěkný. Myslím si, že Systémek je jeden z lidí, jež si ten rozhovor opravdu zaslouží. Dozvěděl jsem se v něm spoustu nových informací, ale hlavně jsem se dozvěděl mnoho věcí o dobrůtkách z cukrárny. (Vážně se vždy musí mluvit o jídle, když mám hlad...)
~> Ty tvé rozhovory sleduji už nějakou dobu a vždy se mi líbily. Doufám, že v psaní rozhovorů tímto stylem a tak často, jako doposud budeš pokračovat, ono se mi taky moc nelíbilo, když to v této sekci bylo tak mrtvé. Přeji ti taky hezké Velikonoce.

Zatím. Hi


Děkuji za komentář, jsem rád, že jsi spokojen, určitě budu dále pokračovat a snad i líp než jak to je doted', přeji ti ještě jednou hezké Velikonoce Smile

Citace
SystemeR napsal:

Čauko,
Ještě jednou ti děkuji za pozvání k rozhovoru. Rozhovor mě bavil, a přeju ti ať se ti daří v rozhovorech dál a dál. Pohoda


Citace
Gameluner napsal:

Zdravím,

~> Rozhovor je moc pěkný. Myslím si, že Systémek je jeden z lidí, jež si ten rozhovor opravdu zaslouží. Dozvěděl jsem se v něm spoustu nových informací, ale hlavně jsem se dozvěděl mnoho věcí o dobrůtkách z cukrárny. (Vážně se vždy musí mluvit o jídle, když mám hlad...)
~> Ty tvé rozhovory sleduji už nějakou dobu a vždy se mi líbily. Doufám, že v psaní rozhovorů tímto stylem a tak často, jako doposud budeš pokračovat, ono se mi taky moc nelíbilo, když to v této sekci bylo tak mrtvé. Přeji ti taky hezké Velikonoce.

Zatím. Hi

Děkuju moc. Sice nevím jestli zrovna já jsem si rozhovor zašloužil ale tak budiž :D. Jinak jsem rád že se rozhovor líbil.

ANO o jídle se musí mluvit vždy a všude :D.



Děkuji ti za komentář SystemeRe, jsem rád, za spolupráci a přeji ti hodně štěstí. Taktéž hezké Velikonoce

Citace
Dominik9991 napsal:

Zdravím,Dalši krásny rozhovor pobavilo ma to ze prase :D systemer vzdy pobavilo vtipalek aj tak inteligenti Smile


Děkuji za komentář, jsem rád, že se ti libíl, taktéž přeji hezké Velikonoce
MaTy
Systemer náš optimista. U rozhovoru jsem se zasmál, jiný formát a to se mi líbí!
Kolega to sepsal v jiném formátu a není to na jedno brdo, skvělá práce ase.
Systemer je pohodovej člověk se smyslem pro humor, stejně jako panther a celá jeho banda. :D
Jen tak dál ase, opravdu se to povedlo!
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
VTEC
Autoelektrikáři pro mě vzácní, potřební lide protože pro VTECa je elektrika španělska vesnice xD
Systemr určitě super člověk koukam... a dej zavod!
Panther
Ja neviem. Tento človek ma v tom rozhovore spomenul niekolko krát, ale mne ten nick ,, Systemer,, nehovorí absolútne nič.

Pre mňa nezaujímavý človek na rozhovor a vôbec ma to nebavilo čítať, ale tak už keď som to mal otvorené, tak som sa prekonal s pivom a pukancami v ruke. Neviem ako sa takýto človek mohol dostať na OA a už vôbec nie na moderátora a admina. Veď na praxi ani nevie kde má auto lavú smerovku.

Takže oničom fakt Kappa

PS. MILUJEM ŤA
CpT
Ahoj Hi rozhovor dobrý je tam vidno progrres takže pokračuj Palec nahoru systemer je jeden dobrý ,vtipný chalan ktorý mi dosť pomohol v mojich začiatkoch oa som rád ze sa mu dari takže držim mu palce Smile
Kacka
Tak na to že Systéma znám nějaký pátek :D Tak jsem se i tak dozvěděla pár informací Smile
Jinak Systém je v pohodě, pomůže když může, dělá skvělé akce, když už může :D Ať se ti daří.Smile Jinak povedenej rozhovor.Smile
Tearsko
Piťo vtipálek ako vždy :D. Ale podarený rozhovor LOOL
As3
Citace
MaTy napsal:

Systemer náš optimista. U rozhovoru jsem se zasmál, jiný formát a to se mi líbí!
Kolega to sepsal v jiném formátu a není to na jedno brdo, skvělá práce ase.
Systemer je pohodovej člověk se smyslem pro humor, stejně jako panther a celá jeho banda. :D
Jen tak dál ase, opravdu se to povedlo!


Jsem rád, že se ti líbí můj styl kolego :D Taktéž ti přeji hodně štěstí v kariéře, jinak děkuji za komentář.

Citace
VTEC napsal:

Autoelektrikáři pro mě vzácní, potřební lide protože pro VTECa je elektrika španělska vesnice xD
Systemr určitě super člověk koukam... a dej zavod!


Děkuji za komentář. :D

Citace
Panther napsal:

Ja neviem. Tento človek ma v tom rozhovore spomenul niekolko krát, ale mne ten nick ,, Systemer,, nehovorí absolútne nič.

Pre mňa nezaujímavý človek na rozhovor a vôbec ma to nebavilo čítať, ale tak už keď som to mal otvorené, tak som sa prekonal s pivom a pukancami v ruke. Neviem ako sa takýto človek mohol dostať na OA a už vôbec nie na moderátora a admina. Veď na praxi ani nevie kde má auto lavú smerovku.

Takže oničom fakt Kappa

PS. MILUJEM ŤA


No jo, hráč o ničem a rozhovor taky Kappa. Děkuji za komentík Mat'o Smile
Citace
CpT napsal:

Ahoj Hi rozhovor dobrý je tam vidno progrres takže pokračuj Palec nahoru systemer je jeden dobrý ,vtipný chalan ktorý mi dosť pomohol v mojich začiatkoch oa som rád ze sa mu dari takže držim mu palce Smile


Tak určitě je v tom progres :D Děkuji za komentář bratře můj a taky skvělý grafiku Smile

Citace
Kacka1997 napsal:

Tak na to že Systéma znám nějaký pátek :D Tak jsem se i tak dozvěděla pár informací Smile
Jinak Systém je v pohodě, pomůže když může, dělá skvělé akce, když už může :D Ať se ti daří.Smile Jinak povedenej rozhovor.Smile


Děkuji za komentář, jsem rád, že se ti líbil rozhovor. Smile

Citace
Tears napsal:

Piťo vtipálek ako vždy :D. Ale podarený rozhovor LOOL


Děkuji za komentář a jsem rád, že se ti líbíl Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 23