Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka [X]speeD
|
|
XspeeD |
Pridané 24.09.2018 17:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 204
Založený: 11.07.14
|
![]() Váš nick na serveru: [X]speeD Odehrané hodiny na serveru: 1300 Váš bankovní obnos: Cez 500mg to bude ![]() Nasbíráno marihuany: Okolo 10kg Vlastním dům číslo: 459 Vlastním hotel číslo: Ten pri ktorom som najbližšie Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nezaujímam sa o gang systém Momentálně jsem šéfem/členem firmy: Šef Thug Life Dealers Můj oblíbený administrátor: Zo starých administrátorov: Janci,Melmen,Zawy.,Geroj,Kawa,Baseball,Nosferatu Momentálny AT: Wery,Krowky,Panther,Larex., Salazar,CpT. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv,/kill,/port,/info Můj nejoblíbenější event serveru: /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kart Race, Závod po SA Mé oblíbené vozidlo: Infernus,Savanna,Cheetah,NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Dealer, aj keď to není už to čo to "bejvávalo" Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1 ![]() Váš nick na webu: XspeeD Vloženo komentářů: 3 Vloženo příspěvků ve fóru: 114 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Momentálne nemám potom editnem. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Taktiež neskôr editnem Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=79140 ![]() Jméno: Tomáš Příjmení: ![]() Datum narození: 12.09.2000 Věk: 18 Kontakty: Skype-bregon51 -> nepoužívam Kraj: Bratislavský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Fakt neviem nepočítam to. Stav: Slobodný ![]() Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: čeština, angličtina, ruština, slovenčina Děti: Chcem mať Kde bydlím: V byte S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: - ![]() Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista / Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktívna, Vtipná, Starostlivá,Priateľská,Romantická,Spoľahlivá,Úprimná,Verná, Veselá ![]() Výška: 190cm Hmotnost: 73kg Postava: Štihla Barva očí: Modrá Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Nenosím Na těle mám: Kožu Vousy: oholené Fotografie : ![]() ![]() Kouření: Vaper B) Alkohol: Príležitostne Sex: O tom možno niekedy inokedy ![]() Závislosti: Chatovanie,Internet,Kamaráti,superparba.eu,muzika ![]() Zájmy: Kamaráti, Keď je škaredé počasie tak PC Sport: Aktívne sa nevenujem žiadnemu, ale rád si zaplávam. Literatura: Nečítam Hudba: Rap Zvíře: Papagáj,Pes ![]() Moje motto: V živote sa neriadim žiadnym mottom, ale snažím sa žiť tak, aby so mnou každý vychádzal. Životní cíl: Doštudovať Co nesnáším: Klamstvá, Intrigy Oblíbená muzika: Rap Nerieš♥ Oblíbené jídlo: Všetko čo je jedlé zjem ![]() Oblíbené pití: Sprite,Pepsi Oblíbený film: Ja Legenda Oblíbená kniha: Nečitam Oblíbené oblečení: Rifle,Tričko, Mikina B) Oblíbená barva: Čierna, Červená, Modrá ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Upravil XspeeD dňa 30.11.2018 15:47 |
|
|
Kompre |
Pridané 24.09.2018 19:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 116
Založený: 08.12.17
|
Vizitka v pohode, niečo som sa o tebe dozvedel, a hráč v pohode ![]() ![]() |
|
|
Lukin_ |
Pridané 24.09.2018 19:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 223
Založený: 02.03.18
|
Zdravim, Na severu tě potkávám, ale nebavíme se protoze zatim neni duvod ![]() K vizitce: vizitka pekna, nadpisy krasny, obsahově super, protoze jsem se dozvedel dost veci. Ať se ti daří s firmou dealerů ![]() Hodne stesti na SP ale i v reálu který je důležitější ![]() Lukin2000 |
|
|
Twixo38 |
Pridané 24.09.2018 19:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 785
Založený: 01.12.13
|
Si tam zandáš dáky dym a ani ti do škaredej tváre nevidieť ![]() |
|
|
XspeeD |
Pridané 24.09.2018 21:46
|
|
Kompresor Díky moc za koment, taktiež sme si už prehodili pár slov na sp, prídeš mi ako v pohode týpek, takže gl aj tebe! Lukin2000 Celkom ma tvoj komentár prekvapil, ale zároveň aj potešil v tom že ma na serveri registruješ ![]() ![]() Twixo Twixíček počuvaj ma sem, aspoň som sa odvážil sem dať nejakú tu fotečku, chápeš musím byť frajer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
NiKo_ |
Pridané 24.09.2018 22:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 543
Založený: 11.07.16
|
Vizitka pekná, ako hráča ta poznám si v pohode a hlavne sa mi páči tvoj štýl na pesničky ![]() ![]() Nech sa darí ![]() |
|
|
CpT |
Pridané 27.09.2018 21:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 698
Založený: 22.11.15
|
Ahoj šefko ![]() Vizitka je super , stručná ale tie farby sú pre mňa meh ![]() Na serveru ťa poslednou dobou vydávam často a prídeš mi ako jeden z tých rozumnejších hráčov a hrozne v pohode týpek som rád že som ťa spoznal ![]() Nech sa ti darí hlavne v reálnom živote ale aj na SP ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 27.09.2018 22:20
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, tak tebe znám už nějaký pátek a to tak, že jsme byli spolu ve firmě u kamionaku a pak si odešel do svojí, jsem ráda, že jsem tě poznala.. At se ti hlavně daří ve firmě! ![]() |
|
|
XspeeD |
Pridané 27.09.2018 22:54
|
|
Niko Cením že sa ti páči môj štýl hudby ![]() ![]() ![]() ![]() CpT. A kde si nechal že "Ďakujem za spomenutie v obľúbených administrátoroch?" Fuj jak ťa to vychovali. Ale aj tak ďakujem, no kedže mám Thug Life Dealers, snažím sa byť na servery často, akurát tie víkendy som mimo domu no ![]() Kačka No čo k tebe dodať, stretli sme sa náhodne vo firme kamionistov, čo keď to bol osud? ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 27.09.2018 23:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj, vizitky nekomentuju skoro vůbec, ale pokud tu vidíš koment je to známka toho, že jsi hráč, kterého si tak nějak vážím nebo prostě stojí mi za to mu sem napsat. Poznáme se z TLD ![]() Líbí se mi, že když se pro něco zapálíš, tak si za tím jdeš. Nejsi konfliktní člověk ani nijak arogantní, což je zázrak někoho takového na serveru potkat. Myslím, že pokud v tom budeš i nadále pokračovat a zůstaneš jaký jsi, možná se časem i posuneš někam dál. Samozřejmě toto není žádná protekce, na to já nehraju u NIKOHO. ![]() Tak se měj fajn a díky, že myslíš na moje oči, protože nebýt toho hnusnýho písma velikosti milion, tak bych to nepřečetla.. ![]() |
|
|
Rady |
Pridané 28.09.2018 16:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Ahoj, K vizitce: líbí se mi, ty barvy asi nesedí úplně každému, ale já si myslím že je to pecka, také mám rad takový styl barev. Hezky od sebe oddělují text takže se i dobře čte. Vizitka obsáhlá a stručná. Dozvěděl jsem se pár nových věci který bych do tebe vůbec neřekl. ???? Myslím, že si v pohodě hráč, spor jsme spolu neměli, takže určitě i rozumný ????. Ať se ti daří jak na sp, tak v reálu a jak říkáš.. ???? Sp není závislost, ale TDL je. A firma ať šlape, určitě se zase stavím. |
|
|
XspeeD |
Pridané 28.09.2018 22:16
|
|
Wery Wow, tvoj koment som nečakal na vizitke kedže ako si sama povedala, vizitky už nekomentuješ, ale ďakujem moc, k tebe mám určite tiež pár pekných slov, ale tie možno niekedy inokedy, predsa nie na mojej vizitke ![]() Som rád že si členkou firmy už tak dlho, vážim si to a dúfam že dni budu len narastať. Ešte raz ďakujem a neskutočne ma potešil tvoj koment ![]() ![]() Rady. Bol si vo firme, dokonca keď ma chytila aféra predávania firmy, chytil si sa toho že mi stým pomôžeš a podobné veci, taktiež ti ďakujem. Tak čo ti poviem, viac ľudí by na mňa určite veci nepovedal, keď si myslel ten VAPE, jednoduchá odpoveď, cigarety sú humus, a do elektronickej si keď tak kúpim beznikotinovú náplň, a mňamka ![]() ![]() Gl v realnom živote ale taktiež aj na SP. |
|
|
HaaBee |
Pridané 29.09.2018 08:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 185
Založený: 09.07.18
|
Máš životný cieľ ako ja (doštudovať)... ![]() Myslím, že si jeden fakt z najlepších hráčov, akých som tu stretol a to som už stretol za krátku dobu kadečo... ![]() ![]() Až sa mi zase bude chcieť lietať od poľa k poľu, tak sa určite ozvem. *Oběd* |
|
|
XspeeD |
Pridané 03.10.2018 21:21
|
|
Citácia HaaBee napsal: Díky! Vážim si tieto "teplé" slová ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa