Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka [X]speeD
XspeeD
img.tpx.cz/uploads/serverinfoxspeed.png

Váš nick na serveru: [X]speeD

Odehrané hodiny na serveru: 1300

Váš bankovní obnos: Cez 500mg to bude :D

Nasbíráno marihuany: Okolo 10kg

Vlastním dům číslo: 459

Vlastním hotel číslo: Ten pri ktorom som najbližšie

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nezaujímam sa o gang systém

Momentálně jsem šéfem/členem firmy: Šef Thug Life Dealers

Můj oblíbený administrátor: Zo starých administrátorov: Janci,Melmen,Zawy.,Geroj,Kawa,Baseball,Nosferatu
Momentálny AT: Wery,Krowky,Panther,Larex., Salazar,CpT.

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv,/kill,/port,/info

Můj nejoblíbenější event serveru: /e bridge

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kart Race, Závod po SA

Mé oblíbené vozidlo: Infernus,Savanna,Cheetah,NRG-500

Má oblíbená práce na serveru: Dealer, aj keď to není už to čo to "bejvávalo"

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1

img.tpx.cz/uploads/webinfoxspeed.png

Váš nick na webu: XspeeD

Vloženo komentářů: 3

Vloženo příspěvků ve fóru: 114

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Momentálne nemám potom editnem.

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Taktiež neskôr editnem

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=79140

img.tpx.cz/uploads/osobnistrankanadpisxspeed.png

Jméno: Tomáš

Příjmení: Na hlavu

Datum narození: 12.09.2000

Věk: 18

Kontakty: Skype-bregon51 -> nepoužívam

Kraj: Bratislavský

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Fakt neviem nepočítam to.

Stav: Slobodný Správně

Zaměstnání: Student

Vzdělání: Základní

Jazyky: čeština, angličtina, ruština, slovenčina

Děti: Chcem mať

Kde bydlím: V byte

S kým bydlím: S rodičmi

Sexuální orientace: Heterosexuál

Poznámka: -

img.tpx.cz/uploads/povahaxspeed.png

Typologie osobnosti: Sangvinik

Pohled na svět: Optimista / Realista

Otevřenost: Extrovert

Moje povaha: Aktívna, Vtipná, Starostlivá,Priateľská,Romantická,Spoľahlivá,Úprimná,Verná, Veselá

img.tpx.cz/uploads/postavaxspeed.png

Výška: 190cm

Hmotnost: 73kg

Postava: Štihla

Barva očí: Modrá

Barva vlasů: Špinavý blond

Brýle: Nenosím

Na těle mám: Kožu

Vousy: oholené

Fotografie : img.tpx.cz/uploads/vapertomino.jpg

img.tpx.cz/uploads/zavislostixspeed.png

Kouření: Vaper B)

Alkohol: Príležitostne

Sex: O tom možno niekedy inokedy :D

Závislosti: Chatovanie,Internet,Kamaráti,superparba.eu,muzika

img.tpx.cz/uploads/zajmyxspeeed.png

Zájmy: Kamaráti, Keď je škaredé počasie tak PC

Sport: Aktívne sa nevenujem žiadnemu, ale rád si zaplávam.

Literatura: Nečítam

Hudba: Rap

Zvíře: Papagáj,Pes

img.tpx.cz/uploads/stylxspeed.png

Moje motto: V živote sa neriadim žiadnym mottom, ale snažím sa žiť tak, aby so mnou každý vychádzal.

Životní cíl: Doštudovať

Co nesnáším: Klamstvá, Intrigy

Oblíbená muzika: Rap
Nerieš♥

Oblíbené jídlo: Všetko čo je jedlé zjem :D

Oblíbené pití: Sprite,Pepsi

Oblíbený film: Ja Legenda

Oblíbená kniha: Nečitam

Oblíbené oblečení: Rifle,Tričko, Mikina B)

Oblíbená barva: Čierna, Červená, Modrá

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upravil XspeeD dňa 30.11.2018 15:47
Kompre
Vizitka v pohode, niečo som sa o tebe dozvedel, a hráč v pohode Smile GL na SP ale aj v RL Smile
Lukin_
Zdravim,
Na severu tě potkávám, ale nebavíme se protoze zatim neni duvod :D třeba někdy šance bude..
K vizitce: vizitka pekna, nadpisy krasny, obsahově super, protoze jsem se dozvedel dost veci.
Ať se ti daří s firmou dealerů Smile
Hodne stesti na SP ale i v reálu který je důležitější Smile

Lukin2000
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Twixo38
Si tam zandáš dáky dym a ani ti do škaredej tváre nevidieť :D
XspeeD
Kompresor

Díky moc za koment, taktiež sme si už prehodili pár slov na sp, prídeš mi ako v pohode týpek, takže gl aj tebe!

Lukin2000

Celkom ma tvoj komentár prekvapil, ale zároveň aj potešil v tom že ma na serveri registruješ :D Príde mi že nato koľko mám na sp hodín, tak ma pozná dosť málo ľudí. Aj tak ďakujem, taktiež ťa na serveri registrujem, čo ty vieš možno sa niekedy dáme do reči :D Napodobne GL!

Twixo

Twixíček počuvaj ma sem, aspoň som sa odvážil sem dať nejakú tu fotečku, chápeš musím byť frajer Jojo :D K tebe nemám viac slov, ďalší z "trollov" na SP :D :D
NiKo_
Vizitka pekná, ako hráča ta poznám si v pohode a hlavne sa mi páči tvoj štýl na pesničky :D A Vaper no to by sme si rozumeli Smile
Nech sa darí Hi
CpT
Ahoj šefko Hi
Vizitka je super , stručná ale tie farby sú pre mňa meh :D
Na serveru ťa poslednou dobou vydávam často a prídeš mi ako jeden z tých rozumnejších hráčov a hrozne v pohode týpek som rád že som ťa spoznal Smile
Nech sa ti darí hlavne v reálnom živote ale aj na SP Kytka pro tebe
Kacka
Ahoj, tak tebe znám už nějaký pátek a to tak, že jsme byli spolu ve firmě u kamionaku a pak si odešel do svojí, jsem ráda, že jsem tě poznala.. At se ti hlavně daří ve firmě! Smile
XspeeD
Niko

Cením že sa ti páči môj štýl hudby :D A vaper? v 15? No fuj kde tento svet speje! :D :D No čo k tebe, akosi si sa ocitol u mňa vo firme, tak dúfam že vydržíš čo najdlhšie. Díky

CpT.

A kde si nechal že "Ďakujem za spomenutie v obľúbených administrátoroch?" Fuj jak ťa to vychovali. Ale aj tak ďakujem, no kedže mám Thug Life Dealers, snažím sa byť na servery často, akurát tie víkendy som mimo domu no :D GL aj tebe.

Kačka

No čo k tebe dodať, stretli sme sa náhodne vo firme kamionistov, čo keď to bol osud? :D Nejak sme si rozumeli, no a odvtedy sa dá povedať že sme v "kontakte", GL IRL a taktiež aj s firmou B)
Pandy
Ahoj,
vizitky nekomentuju skoro vůbec, ale pokud tu vidíš koment je to známka toho, že jsi hráč, kterého si tak nějak vážím nebo prostě stojí mi za to mu sem napsat.

Poznáme se z TLD Kytka pro tebe a to co jsem k firmě a Tvý osobě napsala, už máš ve vizitce firmy. Další dospělák čehož si cením.

Líbí se mi, že když se pro něco zapálíš, tak si za tím jdeš. Nejsi konfliktní člověk ani nijak arogantní, což je zázrak někoho takového na serveru potkat.

Myslím, že pokud v tom budeš i nadále pokračovat a zůstaneš jaký jsi, možná se časem i posuneš někam dál. Samozřejmě toto není žádná protekce, na to já nehraju u NIKOHO. ;)

Tak se měj fajn a díky, že myslíš na moje oči, protože nebýt toho hnusnýho písma velikosti milion, tak bych to nepřečetla..:D
Rady
Ahoj,
K vizitce: líbí se mi, ty barvy asi nesedí úplně každému, ale já si myslím že je to pecka, také mám rad takový styl barev. Hezky od sebe oddělují text takže se i dobře čte. Vizitka obsáhlá a stručná. Dozvěděl jsem se pár nových věci který bych do tebe vůbec neřekl. ????
Myslím, že si v pohodě hráč, spor jsme spolu neměli, takže určitě i rozumný ????. Ať se ti daří jak na sp, tak v reálu a jak říkáš.. ???? Sp není závislost, ale TDL je.
A firma ať šlape, určitě se zase stavím.
XspeeD
Wery

Wow, tvoj koment som nečakal na vizitke kedže ako si sama povedala, vizitky už nekomentuješ, ale ďakujem moc, k tebe mám určite tiež pár pekných slov, ale tie možno niekedy inokedy, predsa nie na mojej vizitke :D
Som rád že si členkou firmy už tak dlho, vážim si to a dúfam že dni budu len narastať.
Ešte raz ďakujem a neskutočne ma potešil tvoj koment jazyk A stým posunutím niekam ďalej, uvidíme, tiež som nad niečim takým rozmýšľal že to aspoň skúsim a uvidím ako dopadnem ;)

Rady.

Bol si vo firme, dokonca keď ma chytila aféra predávania firmy, chytil si sa toho že mi stým pomôžeš a podobné veci, taktiež ti ďakujem. Tak čo ti poviem, viac ľudí by na mňa určite veci nepovedal, keď si myslel ten VAPE, jednoduchá odpoveď, cigarety sú humus, a do elektronickej si keď tak kúpim beznikotinovú náplň, a mňamka :D :D
Gl v realnom živote ale taktiež aj na SP.
HaaBee
Máš životný cieľ ako ja (doštudovať)... :D
Myslím, že si jeden fakt z najlepších hráčov, akých som tu stretol a to som už stretol za krátku dobu kadečo... :D V TLD - vieš viesť firmu, pobaviť sa s hocikým a nikdy som ťa nevidel vyvyšovať sa, takže rozhodne dobrá povaha. Smile

Až sa mi zase bude chcieť lietať od poľa k poľu, tak sa určite ozvem. *Oběd*
XspeeD
Citácia
HaaBee napsal:

Máš životný cieľ ako ja (doštudovať)... :D
Myslím, že si jeden fakt z najlepších hráčov, akých som tu stretol a to som už stretol za krátku dobu kadečo... :D V TLD - vieš viesť firmu, pobaviť sa s hocikým a nikdy som ťa nevidel vyvyšovať sa, takže rozhodne dobrá povaha. Smile

Až sa mi zase bude chcieť lietať od poľa k poľu, tak sa určite ozvem. *Oběd*

Díky!
Vážim si tieto "teplé" slová :D A dúfajme že TLD bude ešte dlho v mojom vedení ! jazyk
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov
10%