Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
ako to tu oživiť? / komunita
asthenic
seva , v tomto topicu nebudem opisovať server samotný, na to je tu atomas;

všetci vieme ako je to aktuálne s počtom hráčov tohto serveru, aká je komunita. Neviem ci sa o to atomas nejako vehementne zaujíma alebo mu to je jedno , každopádne by nebolo odveci aby ste sa vy hráči zamysleli a skúsili na server prilákať hráčov. Ako? no to ja neviem , ale keď budú všetci tuna piovat na to aká je SP zla a rúti sa na koniec sveta tak sa nič nezmení a vzhľadom na to že to tu funguje už takmer 10 rokov tak by bolo na škodu zahodiť projekt do kosa, poprípade aby tu zostalo hrať 50 hráčov ako tomu bolo v roku 2010. Treba dať hlavy ruky nohy dokopy , reklama, YouTube, sme na internete. Ako sa ľudia dozvedeli o SP v roku 2013-14 keď tu začalo hrať enormne množstvo hráčov? Celkom by ma to zaujímalo pretože to bol výborný peak na československý server a dovolím si povedať že server aj niečo vynášal, ak nie tak ma opravte.

Je jasne že tu už nebude hrať 300 hráčov denne o siedmej hodine , no polovica serveru sú adolescenti ktorí chodia do školy, už sa to nerobí tak, že 5 spolužiakov z vašej triedy prehovoríte aby si stiahli 15 ročnú hru? je to možno trápny spôsob ako sa snažiť oživiť server ale v aktuálnej situácii ma nejako nič iné nenapadá , vzhľadom na to že všetky ostatne možnosti sa tykajú určitých poplatkov (reklama). Alebo všetci 15 ročný hrajú fortnite? Alebo to už zahodíte a necháte server dodýchať?

Gangy

V druhom odstavci sa len zamyslím ako aktuálne vyzerá socializácia v gang systéme. Pretože tam je najväčší bordel a hlavne retardovaní ľudia. Joineš server a minimálne v štyroch prípadoch z piatich bude jedna zo správ v gang chate ultimátny diss na niekoho, o kom si druhý gangster myslí, že používa cheaty/handlingy/ostatné sračky. Ten gang systém pochovali predovšetkým tieto srandy , niekto má aimbot, niekto lag.cs, niekto cry.cs a neviem čo. Pár rokov späť existoval akurát s0beit a ten sa dal rozpoznať okamžite, nič zaujímavé. Teraz existuje tisíc stránok len s obsahom do SAMPu pre uľahčenie z hrania. Bohužiaľ, s týmto atomas, hráči ani Tearsova mamka nič neurobí, je teda potrebné uvedomiť si, že banovať za pocit - "on niečo má" nie je pri aktuálnom počte hráčov rozumné. My ľudia sme retardované, sebecké opice, ktoré budú kydať na druhých ale sami si serieme do úst. A takto to aktuálne prebieha v gang systéme. Týpek osočí druhého "racera" len pre to, že prehral gr. A prečo? no pretože prehral a ten kto vyhral má autoamticky handling, takmode a je to zuberant. Bohužiaľ vy retardované opice, takto sa ďaleko ten GS neposunie, upracte si pred vlastným prahom a začne sa to vyvíjať lepšie, to by ste ale museli znížiť to ego.

Mimochodom tá skupina "Gangy" sa z môjho pohľadu zrušila práve pre to, že vy sami neviete čo s tým GS vlastne chcete robiť, čo som tu pár mesiacov tak tu bolo niekoľko komplexných návrhov od hráčov, ktorý v gangoch figurujú dlhšiu dobu. Raty, vojta, zorocus, arbys, Lee, deminger, popi a ďalší. Riešenie by bolo jednoduché, vybralo by sa pár ľudí a každý z nich by predložil jeden návrh, ktorý by tí ostatní prekonzultovali, to sa totiž volá diskusia, lenže na to by sa museli vybrať skutočne seriózny ľudia, našťastie ich tu ešte pár zostalo. Ide zima a väčšina z tejto komunity bude doma sedieť na pi*i a nič nerobiť a raz za čas sa pripojí na SP , tak pre ten server niečo urobme.

Chcel som napísať niečo aj o admin teame ale to si nechám na budúce, pa
btw tie hovná o tom ako (ne)píšem že je všetko na piu a podobné príslovia si nechajte pre mamku, chcel som si uľaviť
MaReK_
Podla mna je všetko v poriadku, je proste taka doba. Starší hráči už stoho vyrastli a mladšia generácia hraje niečo iné alebo sem tam tu niekto nový zavíta a udrží sa tu dlho. V dnešnej dobe si už každý vie zaobstarať lepší PC, sú tu nové, viac zaujímave hry...

Stačí si pozrieť priemerny počet hráčov na servery. SP má momentálne 84, konkurencia 72. Pozerám to dosť často a niekedy to máme na rovnako... čiže je to tak všade.

Proste ľudia su už inde a hoci jaky marketing by sa tu urobil tak len tak sem už neprídu.

Niesom ten typ človeka čo nechce nič zmeniť a neveri že sa tu niečo pohne ale najlepšie časy už boli a teraz to ide pomaly dole. Normálny "vývoj".
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Saph1R
Jako napsals to hezky a napsals mi to přímo od srdce, ale co si budem povídat, napsals to úplně na hovno. Komunitu jako celkově ta je pro mě ztracená už dávno ale spíš se tu zaměřím na gangy. Psal jsem to před 2 rokama možná i dýl, psal jsem to před rokem a píšu to zas, ALE pokaždý mi připadá, že si to píšu sám pro sebe nebo nevím. Gangy si zničily tyhle dvě strany tzv. lovců cheaterů a cheaterů, kteří vlastně ani cheateři nejsou. Max nějaky nitro měl 1 člověk z 20ti. Každej si začal stěžovat že tenhle má tank tenhle ma nitro a ja nevim co za všechny hovna ještě dneska jsou in, banuje se v podstatě jenom za špatnou synchronizaci no viz. https://youtube.com/watch?v=_3kHgrzVepQ. To samý jak se tihle nový "gangsteři" chovaj k nováčkům. Místo toho aby nějakej zaběhlej gang už co tu jede pár měsíců, slušně vynáší a má par dobrejch lidí našel xy "trash" lidi, co v podstatě nic neumí, pokusit se je něco naučit a ukazat jim nějakej ten směr, nedejbože kdyby třeba chtěli dokonce se to naučit sami, tak je tihle rádoby gangsteři vyfakujou a klučina holt ztratí zájem což se ani nedivím, mezí takovy retardy bych se taky nehrnul. Z osobní zkušenosti se tu něco před pár měsícema stalo takže mi prosim nepište že melu z větru.
To je taky další věc, kvůli který jsem prostě nechtěl do jistý skupiny "gangy", protože jsem věděl, že se tím nic nevyřeší, dokud ti lidi v tom systemu sami to chtít nebudou, kdyby chtěli začali by hlavně u sebe. Tohle je hlavně pro jednoho jistýho admina kterej na mě narážel, že se nechci účastnit tohohle "zlepšováku" (konkrétně ano tebe myslím Krowky). Takže asi tak
Disco
Doba je sice jinde, to uznávám. Spousta lidí by si opravdu řekla, že nebudu hrát 15 letou hru přece. Ale furt si myslím, že je spousta lidí co ani netuší, že něco takového na GTA SA vůbec funguje.

Vyjadřovat se ke komunitě myslím, že ani nemá smysl. Bohužel není to jen SP, celkově se vyskytuje tento problém a to bohužel u mladších. Myslet si, že to změníte je úplná hovadina. Hráči se prostě budou urážet, budou provokovat, závidět a budovat si internetové ego. Je to smutný, ale bohužel už je pozdě na to tohle řešit. Jediný tak co se může udělat nastavit meze, přes který prostě když přejdou tak dostanou trest, o kterým si ještě vesele budou vykřikovat že je neoprávněný.

Ale pořád to neznamená, že by nemohlo být hráčů víc. Já mám spíš pocit, že poslední měsíce už je to spíš o tom, která z konkurence si přetáhne lidi místo toho aby se snažila propagovat hru i mimo dění. Ale pořád se najde spousta lidí co třeba točí na YTB, což je taky dá se říct propagace a je docela pravděpodobné, že na to někdo narazil a snažil se server najít. Problém je, že ona není až tak velká motivace tohle dělat. Fajn, udělám video, které mi shlédne pár lidí, protože je to 15 let stará hra. Teď nevím jestli to ještě platí, ale bylo za to premium. Já si myslím, že tohle by mohla být cesta jak více propagovat SP. Nabízet hráčům, kteří nějakým způsobem budou propagovat SP nějaké výhody.

Takže já se taky přikláním k tomu, že propagace přes YouTube by byla cesta, jak tu SP ještě chvíli udržet. Už jen kolik lidí si říká že nemá co hrát a teď, když se má vydat RZE 10 si myslím, že by mohlo na to narazit i spousta dalších lidí co na SP kdysi hrála, jen už si na ní skoro nepamatuje nebo si myslí, že už dávno není.
Baseball
Já upřímně bych s těmahle teoriema počkal, až bude RZE 10. Tam totiž jsou jen 2 možnosti kvůli SA-MP 0.3DL, buďto počet hráčů extrémně vzroste, protože budeme jediný "pořádný" český server na DLku, nebo naopak bude extrémní propad, protože nebudou jiné servery.

Tohle je věc, o které jsem se bavil dlouho s ATomasem, ale někdo musí být první kdo si to takříkajíc odsere.
Krowky
Ja som s tou skupinou na nikoho nenarážal, len som povedal že tam chýbajú isté mená, ktoré by tam byť mali ak sa jedná o zmenu v gang systéme. Ak si ty myslíš že tam nepatríš tak je to tvoja voľba, ale je to škoda. Pretože sa tam veci pohli, vznikli tam dobré návrhy a tie budú snáď v blízkej dobe pridané na server aby si videl že tá skupina nebola až tak zbytočná. Povahu ľudí zmeniť neviem, ale toto som spraviť mohol, preto som chcel aby Vás tam bolo čo najviac takých čo máte v gangoch odkrútené dlhé roky a podobne. Ak mal niekto pocit že som Vás do toho nútil tak si myslite čo chcete, mne to už je jedno... Možno som na to šiel naozaj zle, ale pred pár dňami som práva SC zložil, príde tam niekto nový tak skús svoje názory posunúť jemu alebo Johnnymu, možno oni skúsia meniť povahu ľudí.
RocketLauncherSs
Já na SP mám zažito opravdu hodně. Byl jsem u spoustu systémů, jenž byly ještě takříkajíc v plenkách. Rád vzpomínám na gang !!!! A.C.A.B. !!!! Outlaw Deckers a Slow Riders. Spousta lidí se nechala permanentně zabanovat, aby už tu nemusely mrznout nudou. Bohudík (pro ně) mají jiné priority! Sám jsem si dal skoro dva roky pauzu (bez zabanovování) a zkoumám co mi může ještě tato hra nabídnout k zabavení. Dnešní SP je honbou za výdělkem skrz /mise! Neříkám nic. Tahle doba má taky něco do sebe! Každý si tu zažije svoje a odejde. Tomu se nevyhneš...

Gangy obsahují z velké části holt cheatery a málokdo z nich umí zahrát sawny bez cleo módu. Pokud ho totiž nemáš, není šance se pro nováčka dostat do lepšího gangu. Vtipný je, když čtu globální chat. Nadávají na sebe a nikdo z nich neumí zahrát sawny bez clea... :D doufám v ty navržené nápady, že pozvednou gangy jiným, lepším směrem.

Záchranu SP vidím v nové RZE a velké spoustě reklamy, na které by se mělo začít pracovat.
Antihrdina
Ako to tu oživit? Updaty, updaty a ještě jednou updaty, kamaráde. Přijde mi, že poslední dobou nejsou skoro žádné novinky - jen opravy a tak. Žádné velké změny systému proste nejsou. ATomas dává updaty jen za základě návrhu a jejich hlasování. To je špatně. Dělat updaty by měl on sám ze své iniciativy a neptat se na to hráčů. Většina hráčů jsou tupá, deprimovaná hovada, která neví, co je dobré a co ne. Takže vzkaz pro AToma: dělej mód podle sebe, ne podle hráčů.
Baseball
Citace
Qark napsal:

Ako to tu oživit? Updaty, updaty a ještě jednou updaty, kamaráde. Přijde mi, že poslední dobou nejsou skoro žádné novinky - jen opravy a tak. Žádné velké změny systému proste nejsou. ATomas dává updaty jen za základě návrhu a jejich hlasování. To je špatně. Dělat updaty by měl on sám ze své iniciativy a neptat se na to hráčů. Většina hráčů jsou tupá, deprimovaná hovada, která neví, co je dobré a co ne. Takže vzkaz pro AToma: dělej mód podle sebe, ne podle hráčů.


Update se dělají, ale většina z nich do RZE 10. Nemůžeš dělat dvě odlišný věci. Dokud se připravuje RZE 10 bude méně updateů.
RocketLauncherSs
Citace
Baseball napsal:

Citace
Qark napsal:

Ako to tu oživit? Updaty, updaty a ještě jednou updaty, kamaráde. Přijde mi, že poslední dobou nejsou skoro žádné novinky - jen opravy a tak. Žádné velké změny systému proste nejsou. ATomas dává updaty jen za základě návrhu a jejich hlasování. To je špatně. Dělat updaty by měl on sám ze své iniciativy a neptat se na to hráčů. Většina hráčů jsou tupá, deprimovaná hovada, která neví, co je dobré a co ne. Takže vzkaz pro AToma: dělej mód podle sebe, ne podle hráčů.


Update se dělají, ale většina z nich do RZE 10. Nemůžeš dělat dvě odlišný věci. Dokud se připravuje RZE 10 bude méně updateů.


Stávající RZE by měla dostat občasnou updatovou péči, aby hráči neosiřely. Alespoň malou! Mimo jiné. Není nic deprimujícího, než když je bezdůvodně zamítnutý návrh na vylepšení serveru. Takové jednání dokáže přímo vytočit, když nad A4 návrhem je mávnuto rukou! To je těžká forma vyfakování.

Ještě se chci vyjádřit k reklamě. SA-MP dle mého pohledu doposud úplně nevstoupilo do povědomí hráčů. Chyba samotných tvůrců SA-MP, že svojí práci nepropagujou.

Být Vámi, sepíšu novinku. Nechat ať hráči natočí reklamu na SP. Nejlepší vyhodnotit a dát každému kdo jí natočí, odměnu! Chtělo by rozjet obrovskou všestrannou kampaň!
Ondrah98
Citace
Být Vámi, sepíšu novinku. Nechat ať hráči natočí reklamu na SP. Nejlepší vyhodnotit a dát každému kdo jí natočí, odměnu! Chtělo by rozjet obrovskou všestrannou kampaň!


To je moc pěkný, ale aby reklama měla účinek, tak ji musí někdo vidět. Vytvořit nějakou reklamu je to poslední, hlavně ji musíš někam cílit, aby byla vidět. A to nezajistíš tím, že dáš hráči odměnu za její vytvoření.
RocketLauncherSs
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
Být Vámi, sepíšu novinku. Nechat ať hráči natočí reklamu na SP. Nejlepší vyhodnotit a dát každému kdo jí natočí, odměnu! Chtělo by rozjet obrovskou všestrannou kampaň!


To je moc pěkný, ale aby reklama měla účinek, tak ji musí někdo vidět. Vytvořit nějakou reklamu je to poslední, hlavně ji musíš někam cílit, aby byla vidět. A to nezajistíš tím, že dáš hráči odměnu za její vytvoření.


Musela by se ta videa rozeslat kde všude internet dovoluje. Otázkou je - kam účinně? Nenabádám tu ke konkurenčnímu boji. Nicméně. Jsou tu i nevyužité bannery. Zajímalo by mne, jestli je vůbec někdo na stránkách má! A ještě jedna hodně důležitá věc... když zadá člověk do googlu super pařba (nebo cokoliv odsud), jsme vyhledatelní? Tohle je spíše otázka na majitele webu. Jestli o nás vědí takzvaní boti/červíci?
Baseball
Citace
RocketLauncherSs napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
Být Vámi, sepíšu novinku. Nechat ať hráči natočí reklamu na SP. Nejlepší vyhodnotit a dát každému kdo jí natočí, odměnu! Chtělo by rozjet obrovskou všestrannou kampaň!


To je moc pěkný, ale aby reklama měla účinek, tak ji musí někdo vidět. Vytvořit nějakou reklamu je to poslední, hlavně ji musíš někam cílit, aby byla vidět. A to nezajistíš tím, že dáš hráči odměnu za její vytvoření.


Musela by se ta videa rozeslat kde všude internet dovoluje. Otázkou je - kam účinně? Nenabádám tu ke konkurenčnímu boji. Nicméně. Jsou tu i nevyužité bannery. Zajímalo by mne, jestli je vůbec někdo na stránkách má! A ještě jedna hodně důležitá věc... když zadá člověk do googlu super pařba (nebo cokoliv odsud), jsme vyhledatelní? Tohle je spíše otázka na majitele webu. Jestli o nás vědí takzvaní boti/červíci?


Botíci a Červici o nás vědí až moc. Ten seznam je plný i slov, která se sp nemají moc podobného :D
Mine
Citace
RocketLauncherSs napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
Být Vámi, sepíšu novinku. Nechat ať hráči natočí reklamu na SP. Nejlepší vyhodnotit a dát každému kdo jí natočí, odměnu! Chtělo by rozjet obrovskou všestrannou kampaň!


To je moc pěkný, ale aby reklama měla účinek, tak ji musí někdo vidět. Vytvořit nějakou reklamu je to poslední, hlavně ji musíš někam cílit, aby byla vidět. A to nezajistíš tím, že dáš hráči odměnu za její vytvoření.


Musela by se ta videa rozeslat kde všude internet dovoluje. Otázkou je - kam účinně? Nenabádám tu ke konkurenčnímu boji. Nicméně. Jsou tu i nevyužité bannery. Zajímalo by mne, jestli je vůbec někdo na stránkách má! A ještě jedna hodně důležitá věc... když zadá člověk do googlu super pařba (nebo cokoliv odsud), jsme vyhledatelní? Tohle je spíše otázka na majitele webu. Jestli o nás vědí takzvaní boti/červíci?

Keď do googla hodíš napr. moj nick, tak ti to vyhladá skoro samú SP :D
RocketLauncherSs
Dobře - jsme vyhledatelní! A už se vyřešila otázka na odpověď proč vlastně ATomas nedává k A4 návrhům komentáře? Kampaň k propagaci SP pomocí reklamních videí? Ať se vlaky trochu rozjedou na všechny koleje...
Tearsko
Kohokoľvek zaujíma dôvod zamietnutia tak existuje SZ, alebo trochu zabudnuté ICQ kde si môžeš napísať o dôvod, ja som to tak robieval a robím to do dnes ak potrebujem. Bez problémov.

Každopádne ak si chceš zaplatiť kampaň ktorá ti skutočne dotiahne nejakých hráčov do 12 ročnej hry tak to aj potrebuješ slušne zaplatiť pretože musíš osloviť obrovskú skupinu hráčov aby aspoň pár z nich možno so slabým PC prejavilo záujem o túto starú hru a hlavne musíš ich upútať niečím čo nové hry neponúkajú a tu moc nemáš čím. Keď už, tak môžeš osloviť samp komunitu ale tu väčšina hráčov z konkurencie o serveri už dávno vie.
Upravil/a Tearsko dne 01.10.2018 14:13
asthenic
Ja nechapem co od tej RZE10 cakate, ze sa z nicoho nic zjavi 100 hracov? Ten update nijako novych hracov neprinesie. Server bude potrebovat reklamu aj ked na nom bude realna zeme 28
err0rk0
Já třeba na serveru potkávám relativně dost nováčků. Tito nováčci si hledají způsob jak se zabavit. Častým pobavením je třeba levelovat a dělat mise. Pak je tady ale další skupina hráčů, která střílí po všem, co jeví známky života a tudíž náramně komplikuje situaci právě těm nováčkům. Ano, je to hra taky o zabíjení, ale když někdo jede 10-20 minut aby splnil misi a ke konci ho odprásknou a takhle se to stane několikrát, tak člověk jednoduše příchází taky o nervy a hlavně o CHUŤ hrát dál.

Třeba toto co jsem napsal určitě nebude hlavní důvod celého poklesu. Ale i malýma kousíčkama a rozumníma nápadama by se třeba mohlo začat. Škoda, že tady nemáme kvalitního youtubera, který by měl větší sledovanost a produkoval by pravidelně videa ze SuperPařby.
DangerRMV
Je pěkné o tom takto uvažovat, ale já bych počkal na RZE10, bude tam určitě značný pokrok a kdo ví jak to dopadne, třeba to přivede tolik hráčů, že se budeme divit... Já si od toho slibuju a čekám mnohé, tak snad se nepletu. V tomhle je totiž ATomas frajer.
asthenic
Este raz sa pytam kde beries doveru v to ze nejaky "update", v ktorom atomas prida par misii, doplnky do domu a neviem ake hovadiny ktore nikoho nezaujimaju privedie na 15 rocnu hru hracov bez riadnej reklamy?
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16