Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - Genus | UPDATE 22.5.
GenusCZ
___________________________________________________________________________________________________________________

VAŠE SERVEROVÉ INFORMACE
___________________________________________________________________________________________________________________

Váš nick na serveru: GenusCZ

Odehrané hodiny na serveru: 380 +-

Váš bankovní obnos: 20 miliónů (mění se).

Nasbíráno marihuany: 0 gramů.

Vlastním dům číslo: Mění se.

Vlastním hotel číslo: Mění se.

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádný.

Můj oblíbený administrátor: Larex, Fifa, Salazar (nikdo z administrátorů mi nevadí).

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /taxi, -, /dotaz, /inzerat, /loterie

Můj nejoblíbenější event serveru Neúčastním se eventů.

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kombajn smrti, Derby s CP, Závod, NRG Parkour.

Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, NRG-500, Infernus, Elegy, Sultan.

Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba.

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1

VAŠE WEBOVÉ INFORMACE

Váš nick na webu: GenusCZ

Vloženo komentářů: 0

Vloženo příspěvků ve fóru: 10

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žádný.

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Žádný.

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Ať si každý čte, co chce.

VAŠE OSOBNÍ STRÁNKA

Jméno: Míla

Příjmení: Vacík

Datum narození: 14.6.2003

Věk: 15

Kontakty: ge.nus.1000 (facebook)

Kraj: Praha.

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých kamarádů 2, ostatní nepočítám.

Stav: Svobodný.

Zaměstnání: Student.

Vzdělání: Studuji základní školu.

Jazyky: Čeština, angličtina, ruština, slovenština, polština.

Děti: Neplánuji.

Kde bydlím: V domě.

S kým bydlím: S rodiči, bratrem, kočkou a morčetem.

Sexuální orientace: Heterosexuál.

INFORMACE VAŠÍ POVAHY

Typologie osobnosti: Melancholik, cholerik.

Pohled na svět: Optimista.

Otevřenost: S lidmi které moc neznám tak introvert, a s lidmi které hodně znám tak obrovský extrovert.

Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá.

INFORMACE O VAŠÍ POSTAVĚ

Výška: 176 cm.

Hmotnost: 51 kg.

Postava: Polo štíhlá.

Barva očí: Modrá.

Barva vlasů: Hnědá.

Brýle: Nemám.

Na těle mám: Nic.

Vousy: Žádné.

Fotografie: Kdo mě chce vidět, tak ať se se mnou sejde v realitě.

ZÁVISLOSTI

Kouření: Ne.

Alkohol: Ne.

Sex: Ne.

Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, internet, kamarádi, muzika, počítačové hry.

VAŠE ZÁJMY, CO MÁTE DOMA

Zájmy: Povídání si s lidmi, hraní na počítači, dělání šílených věcí.

Sport: Bojové umění.

Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu.

Hudba (zde uvedete žánr): Rap (český odsuzuji), trap, dubstep, pop.

Zvíře: Kočka, morče.

MŮJ STYL

Moje motto: Jak sis to udělal, tak si to odsereš.

Moje webová stránka: Nemám.

Životní cíl: Spokojeně umřít.

Co nesnáším: Přehnaně egoistické osoby, pomlouvání.

Co miluji: Vše co se mi líbí.

Oblíbená muzika: Interpreti: Eminem, Miyagi, Gazirovka apod.

Oblíbené jídlo: Zapečené i boloňské špagety.

Oblíbené pití: Minerálka, šťáva.

Oblíbený film: Všechny díly The Purge, Real steel.

Oblíbená kniha: Nečtu.

Oblíbené oblečení: Mikina, tepláky, košile.

Oblíbená barva: Světle modrá, tyrkysová, tmavě červená.

Upravil/a GenusCZ dne 22.05.2019 10:45
Lukin_
Zdravím tě Genusi,
mrknul jsem na tvoji vizitku, strašně se mi líbí jak není přeplácaná barvami atd. Informace jsem se dozvěděl, což je tady hlavní Smile Čekal jsem, že ti bude tak kolem 15 let :D
Na serveru tě registruji, problémy spolu nemáme, a ani nebudou...Někdy se můžeme i seznámit více :D
Hodně štěstí na SP i v reálu Smile

Lukin2000
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
GenusCZ
Citace
Lukin2000 napsal:

Zdravím tě Genusi,
mrknul jsem na tvoji vizitku, strašně se mi líbí jak není přeplácaná barvami atd. Informace jsem se dozvěděl, což je tady hlavní Smile Čekal jsem, že ti bude tak kolem 15 let :D
Na serveru tě registruji, problémy spolu nemáme, a ani nebudou...Někdy se můžeme i seznámit více :D
Hodně štěstí na SP i v reálu Smile

Lukin2000

Ahoj Lukine,
děkuji za tvůj pozitivní ohlas na mojí vizitku. Smile

A určitě se někdy můžeme více seznámit, ale je ještě hodně času, takže není proč spěchat. :D

Přeji ti hodně štěstí.
S pozdravem, Genus.
Rich
Čau, vizitka sa mi fakt páči, tie nadpisy, že si tam dal takú tu ozdobu, to sa mi fakt ľúbi a píšeš aj tak rozumne a chováš sa super. Tak si to nepokaz, ak nieo potrebuješ, tak mi napíš Smile Drž sa.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Kacka
Genusku, další můj věrný člen, který se vrátil a začal hrát.. Co k vizitce, je pěkná ale já o tobě skoro všechno vím :D Takže jenom pár věcí jsem se dozvěděla, Nadpisy taky, ladí to.. A k tobě, si v pohodě jak na TSKU tak u mě ve firmě, takže doufám že budeš hrát i nadále a nedáš si zas pauzu.. Ať se ti daří! Smile
GenusCZ
Rich
Děkuji za tvůj názor! Smile Jsem rád že se ti líbí grafický design, nechtěl jsem to moc přehnané, ale na to jsem už odpovídal.
Určitě když budu potřebovat něják poradit, tak se na tebe obrátím.
Přeji ti hodně štěstí! Smile

Kacka1997
Jsem rád že jsem se vrátil zpátky k SAMPu. Chyběla mi firma a i ta komunita. Tak doufám že mi to teď vydrží déle. :D
Také ti přeji ať se ti daří do budoucna. Smile

S pozdravem, Genus
GenusCZ
24.11.2018
- Poupravení vzhledu profilu.
- Opravené drobné chybky v textu.
Upravil/a GenusCZ dne 25.11.2018 10:44
Mine
Čau, vizitka sa mi páči, obsahovo v pohode, len tie nadpisy by mohli byť menšie :D
Na serveri sme momentálne spolu v gangu, prídeš mi ako v pohode hráč. Dúfam že spolu nebudeme mať nejaké konflikty, takže len tak ďalej ;)
GenusCZ
25.11.2018
- Přidán gang
Larex
Ahoj bráškooo,

Vizitka je přehledná a svůj účel splňuje každopádně, něco víc jsem se o tobě dozvěděl z hlediska reality.

V pohodě se s tebou povídá na tsku hlavně, když driftujeme prostě TOP Kamarádi Tak doufám, že nám to vydrží a hodně štěstí jak v reálu tak ve virtualitě

S pozdravem Larex Hi
GenusCZ
Citace
Larex napsal:

Ahoj bráškooo,

Vizitka je přehledná a svůj účel splňuje každopádně, něco víc jsem se o tobě dozvěděl z hlediska reality.

V pohodě se s tebou povídá na tsku hlavně, když driftujeme prostě TOP Kamarádi Tak doufám, že nám to vydrží a hodně štěstí jak v reálu tak ve virtualitě

S pozdravem Larex Hi

Ahojky driftíku,

jsem rád že se ti vizitka líbí a že ses něco dozvěděl :D

Taky ti přeju hodně štěstí do života :D

S pozdravem Genus ;)
GenusCZ
Update 22.5.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů