Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Genus | UPDATE 22.5.
|
|
GenusCZ |
Přidané 22.10.2018 18:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 23.03.15
|
___________________________________________________________________________________________________________________ VAŠE SERVEROVÉ INFORMACE
___________________________________________________________________________________________________________________ Váš nick na serveru: GenusCZ Odehrané hodiny na serveru: 380 +- Váš bankovní obnos: 20 miliónů (mění se). Nasbíráno marihuany: 0 gramů. Vlastním dům číslo: Mění se. Vlastním hotel číslo: Mění se. Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádný. Můj oblíbený administrátor: Larex, Fifa, Salazar (nikdo z administrátorů mi nevadí). Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /taxi, -, /dotaz, /inzerat, /loterie Můj nejoblíbenější event serveru Neúčastním se eventů. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kombajn smrti, Derby s CP, Závod, NRG Parkour. Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, NRG-500, Infernus, Elegy, Sultan. Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 ___________________________________________________________________________________________________________________ VAŠE WEBOVÉ INFORMACE ___________________________________________________________________________________________________________________ Váš nick na webu: GenusCZ Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 10 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žádný. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Žádný. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Ať si každý čte, co chce. ___________________________________________________________________________________________________________________ VAŠE OSOBNÍ STRÁNKA ___________________________________________________________________________________________________________________ Jméno: Míla Příjmení: Vacík Datum narození: 14.6.2003 Věk: 15 Kontakty: ge.nus.1000 (facebook) Kraj: Praha. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých kamarádů 2, ostatní nepočítám. Stav: Svobodný. Zaměstnání: Student. Vzdělání: Studuji základní školu. Jazyky: Čeština, angličtina, ruština, slovenština, polština. Děti: Neplánuji. Kde bydlím: V domě. S kým bydlím: S rodiči, bratrem, kočkou a morčetem. Sexuální orientace: Heterosexuál. ___________________________________________________________________________________________________________________ INFORMACE VAŠÍ POVAHY ___________________________________________________________________________________________________________________ Typologie osobnosti: Melancholik, cholerik. Pohled na svět: Optimista. Otevřenost: S lidmi které moc neznám tak introvert, a s lidmi které hodně znám tak obrovský extrovert. Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá. ___________________________________________________________________________________________________________________ INFORMACE O VAŠÍ POSTAVĚ ___________________________________________________________________________________________________________________ Výška: 176 cm. Hmotnost: 51 kg. Postava: Polo štíhlá. Barva očí: Modrá. Barva vlasů: Hnědá. Brýle: Nemám. Na těle mám: Nic. Vousy: Žádné. Fotografie: Kdo mě chce vidět, tak ať se se mnou sejde v realitě. ___________________________________________________________________________________________________________________ ZÁVISLOSTI ___________________________________________________________________________________________________________________ Kouření: Ne. Alkohol: Ne. Sex: Ne. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, internet, kamarádi, muzika, počítačové hry. ___________________________________________________________________________________________________________________ VAŠE ZÁJMY, CO MÁTE DOMA ___________________________________________________________________________________________________________________ Zájmy: Povídání si s lidmi, hraní na počítači, dělání šílených věcí. Sport: Bojové umění. Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu. Hudba (zde uvedete žánr): Rap (český odsuzuji), trap, dubstep, pop. Zvíře: Kočka, morče. ___________________________________________________________________________________________________________________ MŮJ STYL ___________________________________________________________________________________________________________________ Moje motto: Jak sis to udělal, tak si to odsereš. Moje webová stránka: Nemám. Životní cíl: Spokojeně umřít. Co nesnáším: Přehnaně egoistické osoby, pomlouvání. Co miluji: Vše co se mi líbí. Oblíbená muzika: Interpreti: Eminem, Miyagi, Gazirovka apod. Oblíbené jídlo: Zapečené i boloňské špagety. Oblíbené pití: Minerálka, šťáva. Oblíbený film: Všechny díly The Purge, Real steel. Oblíbená kniha: Nečtu. Oblíbené oblečení: Mikina, tepláky, košile. Oblíbená barva: Světle modrá, tyrkysová, tmavě červená. Upravil/a GenusCZ dne 22.05.2019 10:45 |
|
|
Lukin_ |
Přidané 22.10.2018 20:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Zdravím tě Genusi, mrknul jsem na tvoji vizitku, strašně se mi líbí jak není přeplácaná barvami atd. Informace jsem se dozvěděl, což je tady hlavní ![]() ![]() Na serveru tě registruji, problémy spolu nemáme, a ani nebudou...Někdy se můžeme i seznámit více ![]() Hodně štěstí na SP i v reálu ![]() Lukin2000 |
|
|
GenusCZ |
Přidané 23.10.2018 14:31
|
|
Citace Lukin2000 napsal: Ahoj Lukine, děkuji za tvůj pozitivní ohlas na mojí vizitku. ![]() A určitě se někdy můžeme více seznámit, ale je ještě hodně času, takže není proč spěchat. ![]() Přeji ti hodně štěstí. S pozdravem, Genus. |
|
|
Rich |
Přidané 23.10.2018 18:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Čau, vizitka sa mi fakt páči, tie nadpisy, že si tam dal takú tu ozdobu, to sa mi fakt ľúbi a píšeš aj tak rozumne a chováš sa super. Tak si to nepokaz, ak nieo potrebuješ, tak mi napíš ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Kacka |
Přidané 23.10.2018 18:23
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1171
Založený: 15.06.17
|
Genusku, další můj věrný člen, který se vrátil a začal hrát.. Co k vizitce, je pěkná ale já o tobě skoro všechno vím ![]() ![]() |
|
|
GenusCZ |
Přidané 23.10.2018 21:27
|
|
Rich Děkuji za tvůj názor! ![]() Určitě když budu potřebovat něják poradit, tak se na tebe obrátím. Přeji ti hodně štěstí! ![]() Kacka1997 Jsem rád že jsem se vrátil zpátky k SAMPu. Chyběla mi firma a i ta komunita. Tak doufám že mi to teď vydrží déle. ![]() Také ti přeji ať se ti daří do budoucna. ![]() S pozdravem, Genus |
|
|
GenusCZ |
Přidané 24.11.2018 20:43
|
|
24.11.2018 - Poupravení vzhledu profilu. - Opravené drobné chybky v textu. Upravil/a GenusCZ dne 25.11.2018 10:44 |
|
|
Mine |
Přidané 24.11.2018 20:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1427
Založený: 14.06.16
|
Čau, vizitka sa mi páči, obsahovo v pohode, len tie nadpisy by mohli byť menšie ![]() Na serveri sme momentálne spolu v gangu, prídeš mi ako v pohode hráč. Dúfam že spolu nebudeme mať nejaké konflikty, takže len tak ďalej ![]() |
|
|
GenusCZ |
Přidané 25.11.2018 10:45
|
|
25.11.2018 - Přidán gang |
|
|
Larex |
Přidané 25.11.2018 10:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 606
Založený: 04.01.17
|
Ahoj bráškooo, Vizitka je přehledná a svůj účel splňuje každopádně, něco víc jsem se o tobě dozvěděl z hlediska reality. V pohodě se s tebou povídá na tsku hlavně, když driftujeme prostě TOP ![]() S pozdravem Larex ![]() |
|
|
GenusCZ |
Přidané 25.11.2018 11:16
|
|
Citace Larex napsal: Ahojky driftíku, jsem rád že se ti vizitka líbí a že ses něco dozvěděl ![]() Taky ti přeju hodně štěstí do života ![]() S pozdravem Genus ![]() |
|
|
GenusCZ |
Přidané 22.05.2019 10:47
|
|
Update 22.5. |
|
Přejít na fórum:
Anketa