Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Kacka
Cappuccino
img.tpx.cz/uploads/rozhkackanadpis.png
img.tpx.cz/uploads/kackarozhovorpcs.png


Cappuccino: Ahoj Kačko! Vítám tě u dnešního rozhovoru, do kterého jsi byla nominována a následně vybrána. Mohla by jsi čtenářům sdělit jak se dneska máš a jaké máš pocity z tohoto rozhovoru?

Kacka: Ahoj, dneska se mám skvěle Smile. No, pocity takové smíšené, ale jsem ráda že tu můžu být.

Cappuccino: To, že se máš skvěle je hlavní. Nominoval tě Apolo, který zároveň napsal, že se s tebou nikdo nikdy nenudí, takže doufám že se nebudou nudit ani naši čtenáři. Můžeme se pustit do samotného rozhovoru?

Kacka: Já doufám, že se nudit nebudou Smile. Ano, jdeme na to!
img.tpx.cz/uploads/rozhkackarl.png

Cappuccino: Výborně! Odhodlání je půlkou úspěchu. Pro začátek bych tě poprosil, aby ses čtenářům trošku představila, protože věřím, že se najde i někdo, kdo tě nezná.

Kacka: Tak jmenuji se Kateřina, je mi 21 Let bydlím v Ústeckém kraji, dělala jsem školu Pečovatelské služby, starání se o staré lidi. Taky jsem dobrovolný hasič, což jsem vlastně dělala i závodně a následně taky plavaní. Mám staršího bráchu, zatím žijeme v bytě, ale za půl roků zhruba si postavíme domeček.

Cappuccino: Páni! Skláním se před tvou volbou zaměření, určitě to nedokáže dělat každý. K hasičskému sportu mám sám poměrně blízko, takže jsem rád, že se tomuto sportu věnuje více lidí. Je v tvém životě ještě více koníčků, které jsi výše nezmínila?

Kacka: Jenom sem tam přispěju do útulku nějakou korunou a pomáhám jim když je potřeba. Smile To je tak všechno Smile.

Cappuccino: Koukám že jsi velice dobrosrdečná osoba, což se dobře. Jen škoda, že takových lidí není více. Když píšeš, že pomáháš i v útulku, tak se nabízí otázka jestli máš sama doma nějaké to zvířátko?

Kacka: Ano mám, dvě kočky a jednoho psa.

Cappuccino: Prozradila by jsi nám jak se jmenují ?

Kacka: Sindy, Mia a Tobíček.

Cappuccino: Krásná jména, obzvláště Mia se mi osobně velmi líbí. Máš nějaký sen nebo cíl, který by jsi mohla čtenářům sdělit ?

Kacka: Děkuju moc, tak cíl mám abych byla v životě šťastná a lidi okolo mě, abych měla skvělou práci, kde můžu pomáhat lidem který to potřebují. Smile

Cappuccino: Tady před tebou opět hluboce smekám. Je vidět, že jsi skvělá povaha, což je ostatně vidět i na serveru. Je tady ještě něco co by jsi chtěla dodat než se přesuneme od Kačky ke Kacce ? Smile

Kacka: Ať se každý nehádá kvůli kravinám, jsou důležitější věci.

Cappuccino: Svatá pravda. Můžeme se tedy přesunout k tvému hernímu životu?

Kacka: Jdeme na to!
img.tpx.cz/uploads/rozhkackahl.png

Cappuccino: Výborně! Pamatuješ si kdy ses dostala k našemu serveru, popřípadě kdo tě k němu dovedl?

Kacka: To už si bohužel nepamatuji, ale nějaký ten rok to bude. Tak přivedl mě tam hráč Pavoucek, není moc aktivní, ale chtěl abych hrála s ním. Pak přestal hrát, to si pamatuji že mi pomáhal nainstalovat i SAMP, protože jsem byla úplně levá Smile.

Cappuccino: Instalace SAMPu může být obtížnější záležitost, obzvláště pro vlastníky originální hry GTA:SA na Steamu. Vzpomněla by sis na takovou tu věc, která tě nejvíce držela na serveru, coby nováčka?

Kacka: Tak hlavně mě tam držela kdysi ta komunita, nikdo neřešil real life, jenom se hrálo a pomáhalo se.

Cappuccino: Obecný názor je ten, že dříve byla komunita na SP lepší. Tohle je tedy i tvůj názor?

Kacka: Ano, dřív to bylo úplně skvělé. Teď samé urážky, jeden něco řekne a musí to být hned pravda.

Cappuccino: Bohužel s mladší komunitou se více dějí i tyto smutné věci. Abychom se ale přesunuli dál, tak se nevyhneme poznatku, že tě velké množství hráčů zná jako majitelku jedné z nejaktivnějších firem na celé SP a to RFS. Mohla by jsi čtenářům popsat, jak ses s firmou vypracovala až na tak vysokou úroveň ?

Kacka: Tak, já dělala lékaře a každý mi psal, ať koupím Bezpečáky že vydělávají dost. Tak jsem uvažovala, koupila jsem Bezpečáky a chtěla jsem to rozjet, psala jsem různé inzeráty, podobné věci, pak to chtěli u mě zkusit a zůstali, mám tu hlavně pár věrných hráčů co tu jsou do teď, jsme taková fajn parta, že nemáme rádi hádky a když nějaké jsou, tak se to snažím řešit, hlavně tu mám lidi, co mi pomáhají, jsem ráda, že mám tu firmu. Smile

Cappuccino: Firmy jsou většinou na vrcholu právě díky svým stálým členům. Přeji ti ať se ti s firmou daří i nadále. Když už seš u těch crew, tak by čtenáře mohl zajímat tvůj názor na gang systém. Byla jsi někdy v nějakém gangu, nebo jsi o tom aspoň uvažovala?

Kacka: Děkuju moc, no v gangu jsem byla, zkoušela jsem dodávky, jezdit GRka, ale nechytlo mě to, takže radši zůstanu u těch firem.

Cappuccino: Sám jsem také spíš firmičkář, takže ti v tomto rozumím Smile. Můžeme se přesunout ke hře This or That?

Kacka: Taky doufám, že se u mě zas někdy objevíš Smile. Ano můžeme.
img.tpx.cz/uploads/rozhkackathisorthat.png
Reálný život / SuperPařba ?
Reálný život

Server / Web ?
Server

Lékař / Bezpečák ?
Bezpečák

Fifa / Panther ?
Fifa a Panther

Panther / Nosferatu ?
Panther a Nosferatu

Víš že si máš vybírat jen jedno?
Ano, ale je to hrozně těžké!

Kočka / Pes ?
Kočka


Cappuccino: Dobrá, já ti tímto děkuji za spolupráci, ale ještě nekončíme. Dostane se ti toho potěšení být vůbec prvním člověkem, který uvede premiéru vědomostní hry, která bude probíhat v každém, mnou vydaném rozhovoru. Pravidla jsou vypsána níže.

Kacka: Já bych chtěla poděkovat, že jsem u tohoto rozhovoru mohla být. Taky bych chtěla říct, ať se má každý fajn a že je zbytečně urážet. A ty se měj taky Regis. Ještě jednou díky! Smile
img.tpx.cz/uploads/soutezcappu.png

Cappuccino: Dámy a pánové, dovolte mi vás přivítat u premiéry vědomostní soutěže, kde máte šanci vyhrát nějakej ten tučnej americkej dolar! Tady máte nějaké rychlé info a pravidla!

Citácia
Info:
Cílem hry je odpovědět do komenářů pod daný rozhovor na otázku, kterou položí vždy hráč, se kterým je rozhovor sepsán. Výhra je 1,000,000$ na serveru Superpařba. Výherce bude vždy uveřejněn v konkrétním rozhovoru.


Citácia
Pravidla:
1. Výherce je pouze jeden a to nejrychlejší správná odpověď!
2. Pokud je zde už výherce uveden, tzn. otázka už byla zodpověděna, tak je ZAKÁZÁNO psát odpovědi do komentářů a tím je zahlcovat, či si tím nahrabávat příspěvky.
3. Nemůže vyhrát hráč, se kterým byl rozhovor vytvořený, ani jiný žurnalista.
4. O odměnu se mi hlaste na serveru sami.
5. Odpověď MUSÍ být ve tvaru "Odpověď na otázku zní ...! (doplnte místo ... vaši odpověď)" ! Správná odpověď v jiném tvaru nemusí být acceptována.


Otázka od Kacky:


Kdo je autorem písně - Posledna piesen ?
- Martin Harich


Výhercem je hráč Future. !

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:17
Budoucnost
Odpověď na otázku zní Martin Harich. Jinak pěkný rozhovor ;)
Cappuccino
Gratuluji příteli a děkuji za pochvalu. Smile O odměnu si napiš Kačce na serveru, na její přání. Smile
Diana
Čau, super rozhovor, vytknem ti len tie nadpisy, trochu sa mi nepáči, že ten jeden je po anglicky, aj keď je to rozhovor v češtine + ten posledný nadpis tam si sa preklikol, ale to sú prkotiny. Z réalného života som sa moc nedozvedel, ale rozhovor sa mi páčil.
GL. *gp*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Kuba42
Ták... Rozhoror je opravdu pěkný. Text se dá číst a nebije nějak do oči. Barvy jsi taky zvolil dobře. Jde opravdu vidět, že jseš na místě, na kterém máš být.
O Kačce jsem se dozvěděl pár nových informací, ale víceméně jsem vše o ní věděl.
Tak ještě jednou. Dobrá práce a hlavně s tím brzo nesekni. Opravdu máš hezké rozhovory.
Kacka
Já ti ještě jednou děkuju moc za rozhovor! Hlavně, ať ti ten post vydrží, ať se daří! Smile
Fantasy
Ahoj, celkem pěknej rozhovor a přinesl si do nich něco nového a to jsou ty soutěže, teda aspoň pro mě je to novinka, nevím jestli to tu už bylo. Paráda jen tak dál Smile *gp*
eS_
Dobrej rozhovor, dobře pokládané otázky, dozvěděl jsem se nějaké ty mi věci, cenim.
DangerRMV
Super rozhovor, dobré otázky a celkově se mi tento styl líbí. Člověk vybraný na rozhovor... taky dobrá volba, jde vidět, že máš dobré srdce a to je hlavní Kačko.

Těším se na další rozhovor v podobném podání.
Disco
Ahoj,
co se týká grafického zpracování, barva písma OK, nadpisy OK.

Hráčku už z části znám, ale něco málo jsem se nového dozvěděl. Problém ale je, že jsou to informace co mě třeba osobně nezajímají.

Když jsem se nad tím zamyslel, co já bych použil aby to zrovna tento rozhovor oživilo napadlo mě pár témat, které jsou daleko zajímavější než tento styl pořád dokola. Někde jsem dokonce četl, že už i hráčům přijde ta část "To nebo To" docela ohraná či trapná. Zcela s nimi souhlasím. Alespoň, když už se neustále opakuje tahle část rozhovoru, chtělo by to vymýšlet aspoň nové možnosti výběru. V každým se nachází, který hlavní admin, jestli má rád server nebo web a mohl bych pokračovat. Snad jediný, který jsem třeba já nezaznamenal je až to Kočka / Pes.
Co se týká reálného života, tam chápu když je to krátký a člověk co ten rozhovor poskytuje nemusí chtít podávat informace ze svého reálného života. Ale bohužel, od herního světa bych očekával daleko víc, použil bych všechno co se dělo okolo v poslední době, zeptal bych se na to co si pamatují ze začátku jejich hraní (ne jen kdy začali hrát). Momentálně se docela dost řeší RZE 10, takže názor od hráčů by mohl být taky určitým oživením rozhovoru.

Zkrátka a jednoduše, nudný rozhovor. Zapracujte nad tím trošku, je to škoda. Smile
NeiT
Zdravím,

vizitka dobrá není špatná, dočetl jsem jí celou, ale jediné co ti vytknu je to, že jsem se z realného života nedozvěděl skoro nic :D
Cappuccino
Rich - Děkuji ti za názor kolego. Překlik opraven, děkuju za upozornění.

Kuba42 - I tobě děkuji, jsem rád, že si ti moje rozhovory líbí. Určitě jen tak neskončím, tato práce mě opravdu hodně baví.

Kacka - Taky tobě moc děkuju. Snad opravdu vydrží. Smile

Fantasy - Opět si vážím tvojí pochvaly pane. Snažil jsem se opravdu přinést něco nového, což se mi povedlo. Musím ale říct, že se do rozhovorů opravdu špatně přidávají jakékoliv vymoženosti a originální věci.

eS_ - Tobě také děkuju, doufám že budeš rozhovory sledovat i nadále.

Ove8 - Rozhodně se těš! Můj další by měl být s hráčem Jrtn. :D

D1sc0_ - Tobě také děkuji za názor. Sám jsem z toho měl z části velmi podobný pocit. Rozhodně na obsahové stránce budu pracovat (koneckonců je to můj 2. rozhovor). Neustále se snažím vymyslet jak rozhovory udělat lepší a originální, tak snad se to bude časem neustále posouvat k lepšímu.

NeiT - Ahoj, taky ti děkuju. Mám jen takový pocit, že nejsi u vizitek. :D
apolo14
Citácia
NeiT napsal:

Zdravím,

vizitka dobrá není špatná, dočetl jsem jí celou, ale jediné co ti vytknu je to, že jsem se z realného života nedozvěděl skoro nic :D

To je možná tím, že hodně lidí o svých reálných životech mluvit nechtějí / nepotřebují, a i kdyby jo co nám je vlastně do toho ?
Kačí jsem rád, že si to přijala, taky děkuju Cappcakovi za to, že s tebou do toho rozhovoru šel Smile.
Vůbec jsem netušil, že si až takhle moc hodná a celkově jsem myslel, že už nikdo takovej neexistuje na celém světě. Po dočtení jsem byl překvapen no víc si určitě povíme na TS. Já o tobě něco málo vím, ale myslím, že dost věcí ještě ne :D
Takže snad brzo na TS a neboj, už jsem ten hodný apolo :D

Tak užívejte života lidi a neřešte ty cizí, ale svoje :D Kdo řeší život ostatních má ten svůj asi pěkně nudnej Smile #apolo :D
JohnyStar
Ahoj, Rozhovor není vůbec špatný, ovšem musím ti tak nějak vytknout že mi přišel poněkud krátký a přidal bych tam ještě více Témat? "otázek".

Kačku znám dost si myslím, takže jsem se nedozvěděl - ani vlastně nemohl :D nic nového, snad až na jména koček a psa :-D.

Každopádně jsem rád že rozhovor je na světě, určitě se hráči o Kačce něco dozví.
Kacka
Ove Děkuju ti moc! Smile

D1sc0_ Já hlavně nechtěla psat o realu moc, sam víš jaký jsou lidi na sp, ale i tak díky moc! Smile

Neit. Protože nerada píšu o reálu, ale něco málo tu je.

Apolo já děkuju, žes mě nominoval, neboj TS Dáme, když budeš ten hodný Apolo, ne jak minule. :D

JohnyStar My dva se známe hodně dlouho, takže tys bys o mě měl vědět skoro všechno :D Já ti děkuji.Smile
Arbys
Možná budu trošku kritičtější, ale nemyslím to špatně, třeba si z toho něco vezmeš. Normálně rozhovory ani nekomentuju, ale teď cítím potřebu se vyjádřit, jak čtu ty nové.

Rozhovory jsou především k tomu, abych se o tom člověku dozvěděl něco víc. Když si to tak vezmu, co jsem se z tohoto rozhovoru dozvěděl já, jako hráč, který Kačku nijak na serveru nesleduje (neřeší) a ani nečetl její vizitku? Odpověď je jednoduchá, vůbec nic, když teda nepočítám jména jejích domácích mazlíčku (což není věc, kterou bych nějak potřeboval vědět). V podstatě vše, co je v rozhovoru zmíněné se dá vyčíst jen z toho, že člověk sleduje chat. Každej ví, že Kačka měla lékaře a pak koupila bezpečáky. Dost lidí ví, že Kačka měla gang, ale už ho nemá. Dost lidí ví, že Kačku přivedl ke hraní Pavoucek (jelikož to má hned na začátku vizitky, kterou jsem si teď přečetl) a mohl bych takto pokračovat dál. Promiň, ale 5 otázek mi jako vyzpovídání člověka na herním portálu o dané hře nepříjde dostačující. Real chápu, že někdo nechce řešit. Argument "je to můj druhý rozhovor" mi taky nepřijde úplně optimální, ono u toho rozhovoru se ani nemáš moc v čem posouvat, vzhledem k tomu, že to je furt dokola to samé - pár otázek z reálu, jak se jmenuješ, kde bydlíš, kdys začal hrát na SP, co děláš za joby, jestli děláš gangy a nakonec stále se opakující a nudné to nebo to... chce to prostě pokládat takové otázky, které se neopakují u všech rozhovorů, ale aby byly u každého jiné. Aby si člověk po dočtení rozhovoru čekl "Wow, tak to jsem fakt netušil", ne "Další rozhovor podle dané osnovy, jako všechny ostatní". Ani není potřeba vymýšlet nějaké převratné nové koncepty, podívej se například na rozhovory s nějakými zpěváky - není to každý rozhovor: kdys začal dělat hudbu, proč jsi ji začal dělat, jak dlouho jí děláš, ale ty rozhovory se mění podle osobnosti člověka, co je pro něj charakteristické, atd. Jednoduše - zkus se u dalších rozhovorů ptát na více různorodé otázky, navazovat na odpovědi tázaného, ptát se na věci, co jsou charakteristické pro toho člověka.

Dalším rozhovorům zdar Smile
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
KoLoB
No, upřímně opravdu jsem se nedozvěděl nic nového, všechno tohle se o ní ví obecně takže otázky opravdu špatné.
Ale líbí se mi grafika, bohužel ta opravdu není to hlavní na rozhovoru.

Někdo tu psal něco typu že by jsi měl ty lidi vyzpovídat z nějakých velkých aktuálních témat, teď třeba bylo to výročí 10 let SP, tak by nebylo špatné nahodit otázku jak se jí to líbilo, co by tomu vytkla a takových věcí na které se můžeš ptát, toho je milion například otázky ohledně vánoc, rze 10, u kacky by mě třeba i zajímalo co by řekla na to, že jí tolik lidí uráží, jak se ktomu staví atd.

Použít trochu fantazie, něco si o hráči i zjistit ať je to jakákoliv prkotina a nějak to dotoho rozhovoru nastrkat, ono to pak bude mnohem zajímavější čtení než ta již výše zmíněná "osnova" která se tu opakuje dokola.

V každém případě to neber jako kritiku, tenhle problém je tu už dlouho a upřímně, ze žurnalistů tu jsi alespoň pro mě "nejkvalitnější" ty. Možná proto i věřím že dokážeš ty rozhovory okořenit a udeláš z nich něco, co bude lidi zase opravdu bavit.

Jo a chválím nápad se soutěží, to tu vidím minimálně já snad prvně :D
Warning
Problémy ako pri minulom s Pantherom.

Nedá mi sa nevyjadril k súťaži. Príde mi teda maximálne nezmyselná. Takúto otázku mohla položiť serveri. Keby to aspoň súviselo s kontextom, ale toto bola úplne random otázka. Tam sa dalo pekné rozvinúť rozhovor "Máš rada tento typ hudby?", "si fanúšička Haricha?"...
Rovnako si myslím, že sme sa mohli odpoveď dozvedieť z rozhovoru, toto je len trápne Googlenie.

A k tomuto sa nemusím hádam ani vyjadrovať :D Ako za komáčov
Citácia
5. Odpověď MUSÍ být ve tvaru "Odpověď na otázku zní ...! (doplnte místo ... vaši odpověď)" ! Správná odpověď v jiném tvaru nemusí být acceptována.



Ber to ako konštruktívnu kritiku, veľa šťastia pri ďalšom rozhovore.
Cappuccino
Lidi všem vám děkuju za tu kritiku, která tady padá. Moc dobře si to uvědomuju a cítím to stejně jako vy. Teď uřž rozhovor nijak editovat nebudu, ale v příštím rozhovoru si na tyto věci dám velký pozor.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19