Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - KoLoB
Mine
img.tpx.cz/uploads/rozhovorkolobnadpis1.png

Zdravím, vážení čitatelia,
dnes som si pre vás pripravil rozhovor s administrátorom KoLoBom. Pohodlne sa usaďte a prajem príjemné čítanie!


Zdravím KoLoB, som rád že si prijal moje pozvanie na rozhovor. Je to tvoj prvý raz, tak mi povedz, aké máš z toho pocity?
Čau čau, no pocity jsou takové zvláštní, jsem dost nezajímavý člověk takže jsem celkem zvědavý co z toho rozhovoru vytěžíš.
Ja si myslím, že zaujímavý si dosť. Začali by sme tvojou osobnou stránkou: Prezraď čitateľom niečo o sebe z reálneho života.
Pff, tak říkají mi kubíku, jsem 17ti letý fracek z okolí ostravy, nejsem žádný sportovec ale rád koukám na hokej to je takovej můj koníček noo.
Momentálně nestuduji a jsem nevyučený ( to neznamená že jsem úplně vymletej jo, přece jen kolik chytrých hlav opustilo školu přesně jako já! ) ale ne, byl jsem donucen z osobních důvodů které bych nerad rozebíral takhle veřejně ukončit školu, koho to nějak bude zajímat, může se mě zeptat.
Zapoměl jsem něco zmínit? Pokud by jsi chtěl vědět nějaké konkrétní informace o mě, klidně se můžeš zeptat

Nejaké iné koníčky okrem hokeja v telke máš?
Tak jako mám rád přírodu, procházky v lese a jinak nečekaně počítačové hry že jo. No abych pravdu řekl tak mě nějaké moje koníčky nenapadají, většinu času trávím se svou přítelkyní nebo si různě přivydělávám a moc času na ostatní věci prostě nezbývá no.
Máš nejaký cieľ, čo by si chcel dokázať, alebo kam by si to chcel dotiahnuť? (napríklad vysnívaná práca, cesta do Las Vegas,...)
Žádnou vysněnou práci nemám, nejsem ten typ člověka který pujde dělat jen to, co ho bavit ba naopak, já budu dělat to co mi nejvíc vydělá.
Takový cíl je se jednou podívat do New Yorku, a věřím že jednou to výjde!
Ale ne, nemám nějak dané životní cíle, každým dnem se člověk mění a jeho cíle taky, takže se je špatně určuje.

Myslím, že to by bolo z reálneho života všetko. Môžeme prejsť z Jakuba na KoLoBa?
Můžeme, ale musím tě upozornit, že jak mě ještě jednou nazveš Jakubem, tak ... (praktika mafie cenzurovaná redakciou)
Ako si sa prvýkrát dostal ku GTA:SA, SAMPu a neskôr ku SuperPařbě?
Tak ke GTA jsem se dostal úplně jako malej kluk, protože to hrál táta a mě bavilo přebírat ty území v singlu za grove.
K sampu a vlastně přímo na SP jsem se dostal díky bráchy myslím, vím že to totiž hrál v roce 2011/12 a mě to ukázal aby mě umlčel jelikož jsem byl strašně drzé dítě no. Bráchu to přestalo bavit a mě to bavit fakt začalo, bohužel v roce 2012 jsem byl donucen ukončit své působení na Superparbě, a jiné servery jsem nikdy nehrál a ani jsem nechtěl, takže tehdy jsem zase skončil.

Ako vznikol tvoj nick - KoLoB? Mal si predtým aj nejaké iné?
Nicku jsem měl dost, prvně takové ty kid nicky typu Kubasek, BuGeR a xxx dalších které už si nepamatuju.
Nick KoLoB nevím, nějak jsem si ho vymyslel za pár vteřin když jsem vymýšlel nick na SP.

Čo ťa na SP sprvu oslovilo? Mal si problémy s pochopením módu alebo si všetko hneď ovládal?
Popravdě jsem ze začátku nic nehrotil, byl jsem cáklej z toho že prostě tam běhá víc hráčů než jen já a nějaké NPC no.
Popravdě mod pro mě byl oříšek, byl jsem ještě malej a vysvětlit mi co mám dělat, to bylo fakt těžké. AT mi tehda moc nepomohlo jelikož neměli nervy na to mi to vysvětlovat, ale tehdy jsem si našel pár kamarádů v mé věkové kategorii a ti mě naučili jak to cca funguje, takže ano problémy jsem měl a tak měsíc jsem mod vůbec nechápal.
Keď si sa zorientoval, vedel si čo ako funguje, ktorým smerom si sa vybral? Šiel si firmičkáriť alebo si sa začal venovať gangom?
Dělal jsem vždy fizla tuším, ale úplně jistý si opravdu nejsem. Gangy v té době jsem ani nepostřehl že existují.

Čo hovoríš na aktuálnu komunitu SP?
Hele, já jsem s.komunitou spokojený, někomu se líbila ta co tu byla tehda, někdo má rád tuhle a tu starou ani nezažil.
Ono je strašná blbost říkat že tahle komunita je na bobek, hlavně když si uvědomíme to že tu komunitu netvoří server ale hráči, každý z hráčů co zde hraje tak je část této komunity a je jen na nás jak jí budeme nadále vyvíjet, ale je hloupost na ní pak nadávat.

Na SP si už nejaký čas administrátorom. Aké je adminovanie z tvojho pohľadu? Zlepšil by si niečo na aktuálnom fungovaní admin tímu? Vychádzaš s kolegami?
Začneme tím co mi tu vadí.
AT na serveru již nemá absolutně žádný respekt, hráči si dovolí kde jaké kraviny a furt hledají způsoby, jak nás pořádně nasrat bez toho, aby byly potrestáni. Jaký je důvod toho že to dělají? Většina AT je totiž nechá tak a tu provokaci neřeší a nijak netrestá protože to prostě není přesně napsané v harmonogramu trestů a oni se bojí stížnosti a to je fatální chyba.. Ono se to dost pak odvíjí v práci když se snažíš někomu něco vysvětlit, domluvit se sním a ten hráč tě má absolutně v řiti a rychlostí světla tě pošle do tmavých koutů vesmíru..
Zlepšil by jsem něco? Myslím že každý z AT by uvítal více komunikace s vyšší mocí, respektive ATomasem.
S kolegy vycházím tak ze stránky AT se všema, občas se musíme poradit nebo něco jeden od druhého potřebujeme takže nepřátelé být opravdu nemůžeme.
Bohužel otevřeně řeknu že v AT ten kolektiv dost upadl od doby co jsem.nastoupil, nebo jsem si toho možná až teď začal všímat ale je tu strašně ale strašně hodně přetvářky což mě mrzí.
V AT nás je tuším 20, z toho 2 hlavní takže 18 a z těch všech upřímně věřím jen skupině 7-8 lidí u kterých je jasné že vám nepodkopnou nohy. Ale jako celek AT si myslím že fungujeme prostě celkem dobře, až na pár vyjímek.

Máš na SP ešte nejaké ciele, či už si sa dostal tam kam si to chcel dotiahnuť?
Cíl na SP? Asi bych to nebral zrovna jako nějaký cíl ale mám zájem se jednou dostat na post SZ nebo SP, nic jiného už vlastně na Superpařbě dokázat nechci.
Od decembra je na serveri nový mód, RZE 10. Veľa sa pridalo alebo pozmenilo. Aké boli tvoje prvé dojmy po vydaní?
První dojmy byly z hráčské strany skvělé, mod se pusunul o level výše a novinek přibylo dost, opravdu jsem si to užíval a byl jsem z toho nadšený.
Z adminské strany to byla tedy katastrofa, ale to je fuk.

Ja si myslím, že som sa už opýtal na všetko, takže teraz na záver ti dávam priestor na tvoj prípadný odkaz hráčom.
No tak jakože asi no jo něco vám povím, KoLoB je nejlepší hehe #ATS
Tak dobre teda. Ďakujem ti za rozhovor, a prajem pekný zvyšok dňa.
Tobě a čtenářům také přeji příjemný zbytek dne.
____________________________________________________________________________________________________


SÚŤAŽ

Na záver si dovolím vyhlásiť súťaž o 500k!
Otázka znie: Aké oslovenie KoLoB nemá rád? :D
Odpovede píšte do komentárov, prvá správna odpoveď vyhráva.


Ďakujem za prečítanie
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 00:58
zorys
Rozhovor jsem ani neměl náladu dočíst, asi jsem právě dostal flashbang z těch barev, co jsi zvolil, nemůžu kritizovat obsahovou stránku rozhovoru, ale grafická stránka mě odpudila na tolik, abych si nic nepřečetl. Vem si příklad od ostatních žurnalistů, protože tahle růžová je doslova nečitelná.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Pandy
Zdravím,

už v minulém rozhovoru ZDE jsem ti něco psala k obsahové stránce. Ovšem to bylo k ničemu, opět. Některé otázky jsou stejnou barvou jako odpovědi, tak se v tom celkem ztrácím.

Škoda.

Výběr dotazované osoby je skvělý a tímhle se to zabije.
Ale rozhovor jsem si přečetla, protože KoLoB je jeden z těch mála lidí na serveru, které mám ráda.
Diana
Čau, už to je lepšie, chválim..
Ale vytknem ti pár vecí a vedz, že to nie je kvôli tomu, aby som ťa čo najviac ponížil, ale chybami sa človek učí, tak snáď rozhovor bude lepší. Smile
Citácia
Zdravím, vážení čitatelia,

Oslovenie by malo byť vždy prvé, na to pamätaj. :D

Citácia
Je to tvoj prvý raz, tak mi povedz, aké máš z toho pocity?


:|

A možno obmedziť úplne smajlíkov, nehodí sa to moc.
Ešte možno viac si precvič slovnú zásobu, ale v tvojom veku to je normálne, rovnako som písal a možno aj píšem ja.

Daj na to pozor, inak vidím veľkú snahu, tak GL. Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
MaReK_
Jak som uvidel "aké máš z toho pocity?" tak som prestal čítať a viem že to je ďalší otrepaný rozhovor... Jediný kvalitný za poslednú dobu jedine len ten od Ondraha.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
Cappuccino
Čau,

rozhovor jsem napoprvé nedočetl. Snad se k tomu dostanu později, ale chuť číst jsem ho moc neměl hned co jsem si všiml té, popravdě příšerné grafiky rozhovoru. Vím, že se snažíš dělat to stále lepší, ale to že si po sobě ani nezkontroluješ ty pitomé barvy, tak to o bůhví jaké snaze moc nevypovídá.
Czech_
Zdravím,
Rozhovor popravdě se mi moc nelíbí , ale co si budeme , oproti tomu minule to je lepší.
Bohuzel i tak me to nepresvedčilo číst to. Hnedka jak jsem to otevrel me zarazila barva a ten sjednocenej text . Jak to mas v tom sjednocenem textu , tak to vypada jako velkej celej , a co je velke to se mi fakt cist nechce :D Doufam že přístí rozhovor bude zas o něco lepší. Good luck Pivo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Kuba42
Bohužel tady se musím připojit ke většině. Rozhovor má být na první pohled takový, že ho budu mít chuť číst, ale tady tu chuť fakt nemám. Do očí bijící růžová, která spíše odpuzuje než přitahuje. Jako promiň, ale v tomhle jsem upřímný a i budu. U "žurnalisty" bych čekal něco více, ale to se zlepší (doufám). Dej tomu čas a tyhle rady či kritiku si vezmi k sobě ať víš co zlepšovat.


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Nolifer
Obsahově se zdá to být obsáhlé. Ale z grafické strany bych zvracel. Po kliknutí na tento rozhovor jsem oslepl z tvé všudy přítomné růžové barvy.. Až seženu sluneční brýle tak si to možná přečtu i když o koloběžce už vím vše..
Jertn
Bohužel tenhle rozhovor není nic moc. Kdyby tam byl někdo, kdo se neumí rozepsat tak, jako Kolob bude to mít 20 řádků. Přijde mi, že ten rozhovor jsi udělal jen, aby tu něco bylo. Po grafický stránce se k tomu ani nemá cenu vyjadřovat. Není to přehledný, nevypadá to dobře a ty barvy moc svítí do očí. Další věc je ta nesmyslná soutěž. Do rozhovoru uplně zbytečná věc, zachvilku hy to dopadlo tak, že si hráči přijdou jen pro prachy a rozhovor ani číst nebudou. Doporučuju ti si dávat s tím víc práce protože tohle vypadá, že jsi to dělal o přestávce ve škole.


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
Fantasy
Zdar sem rád že si přistoupil na rozhovor a něco sem se o tobě dozvěděl. Rozhovor po grafické stránce nic moc ale po informativní stránce sem spokojenej. Hi
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 23