Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Hierarchia článkov

SuperNews 12/2020

SuperNews | Czech_


Zdravím všechny čtenáře SuperNews. Dnes se společně podíváme na události, které se staly za měsíc Prosinec/December. Pro příjemnější čtení zvolte dark mode.


▸ Pilotovi bylo zakázáno, se portovat se zákazníky. 

▸ Opraven chybný respawn vozidel, když hasič dokončil misi v interiéru.

▸ U Chinatown murder detektivky byl opraven mizející pickup.

▸ Příkazy - /getjob /getgang /getfirma /gettaxa /getlevel budou vypisovat hodnoty pro vaše ID, jestliže za příkaz nezadáte ID jiné.

▸ Přidán chybějící žebřík u letiště v San Fieru.

▸ U hasiče byla přidána motorovka místo plamenometu.

Quest u pilota - dokončete let s AT-400 nebo Andromada lze také splnit v misi Air linky kolem SA.

▸ Byl zvýšen limit vozidel u jobu hasič kvůli proběhlému updatu. Také byly opraveny drobné chyby u hasiče.

▸ Byla přidána banka na kredity, ale následně na přání hráčů byla odstraněna.

▸ Byly aktualizovány informace v /help a v /job u některých zamestnání. Také přidány informace pro leasing -> /leasing

▸ Bylo opraveno chybné obdržení WL při boji o sklad, při warzone a v eventech na stadionu. Také byla opravena warzone na warpech kvůli schovávání zbraní.

▸ Pokud propadne nemovitost, tak bude možné ji odkoupit v pickupu za def. cenu. Nebude se tedy už dražit na webu.

▸ Byl obnoven koef u zaměstnání a aktualizována tabulka /koef

▸ Na warp byly navráceny zbraně kromě výbušných zbraní (RPG, granáty..)

▸ Inkaso bylo rozděleno podle úrovně domů. Každá úrověn má svoje limity dní pro koupení inkasa -> /help-domy

▸ Upraveny odměny za zabíjení u jobu Terorista.

▸ Speciální tachometr již lze odebrat pomocí /smaztachometr

▸ U /vobchod byly změněny hodnoty stavu a jeho použití.

▸ Přidány nové banky např. k stadionům

▸ Přidány nájemné garáže pro dlouhodobou investici -> /garaze

▸ Přidány nové achievementy (za tutorial, za pořízení garáží).

▸ Bylo zamezeno vyhazování majitele ze zamčeného vozidla.

▸ Zmeněn byl také limit pro vzdálenost mezi crew. Ten byl snížen na 150m. 

▸ Opravena chyba se stažením dražby pokud je hráč v eventu. Nyní se již nezruší, ale pouze to napíše infromační hlášku a dražba pokračuje.

▸ Na webu se žádné zásadní novinky nestaly.

Více novinek a informací naleznete v /novinky

LEASING

▸ Vozidla si lze pořídít na leasing a platit je tak pomocí denních splátek. Není tedy potřeba na začátek vynaložit velkou investici na koupi vozidel.

▸ Leasing lze pořídit pouze na vozidla určena do crew (gangu, firmy). Pořídíte si ho v autosalonech -> /autosalon

▸ Maximální doba splácení leasingu je 6 měsíců, avšak vozidlo lze odkoupit již dříve.

Více informací o leasingu naleznete v /leasing


ZMĚNY U HASIČE

▸ Hašení požáru je možné přímo z vozidla Firetruck pomocí vodního děla.

▸ Přidáno - mise Katastrofy. Zde je úkolem hasit rozsáhlý požár a zachránit osoby z nebezpečného areálu.

▸ Přidáno - Letecké hašení. V této misi se voda nabírá vrtulníkem Raindance nebo Leviathan, a poté musíte uhasit lesní oblast.

▸ Přidáno - Odklízení nebezpečného materiálu z pláží. Na pláži se stala nějaká nehoda nebo nějaký materiál vyplavilo moře a je potřeba ho uklidit.

Nové menší mise: falešné hlášení, kontrola oblasti s pomocí RC vozidla (na způsob dronu) a záchrana kočky ze stromu.

▸ Přídány střešní požáry, kde se hasí rozsáhlejší požáry na střechách budov.

▸ Známé mise spadlé vedení a popadané stromy byly předělány do systému společného odklízení. Rovněž i mise hydratace oblasti je upravena na možnost společného plnění.

▸ K dispozici je nový interiér - Hasičárna. Zde lze nalézt speciální počítač s využitím pro levelování a speciální bonusy.


ZMĚNY U MECHANIKA

▸ Přidán nový typ mise, ve kterém je za úkol odtáhnout porouchané vozidlo, vrak nebo špatně zaparkované vozidlo. Tyto mise vám hlásí dispečink.

▸ Byla přidána možnost otevírat brány u vojáků, do policejních garáží a na letiště. Bránu lze otevřít ve vozidle TowTruck a požadavek se nahlásí pomocí telefonu s animací telefonování.

▸ Byla navrácena nabídka /mise a to rovněž i pomocí klávesy '+', lze si tak opět jednoduše namontovat nitro a hydrauliku.


QUESTY

▸ Byla přidána nová výhoda - Speed boost. Byla dána do série questů Hard like kissing a cobra. Jedná se o instantní zrychlení vozidla, které je znázorněno i krátkým efektem z výfuku vozidla.

Více informací v /questy - Hard like kissing a cobra - info


VĚRNOSTNÍ OBCHOD

▸ Možnost vytvořit anketu bez nutnosti být novinář.

▸ Přidána možnost, bezpečně si objednat letecké náboje se zamčeným pickupem na váš nick (nikdo jiný zásilku nemůže vyzvednout).

▸ Lze si zakoupit, aby jste obdrželi plnou odměnu i při doručení poškozených vozidel do doků + menší finanční bonus.

▸ Některé ostatní výhody prošly drobnými úpravami.


OSTATNÍ

▸ Přidána možnost, obarvit si některé doplňky oblečení libovolnou barevnou formou HEX kódu nebo lze využít přednastavené barvy. Informace naleznete v obchodech s oblečením. Tato možnost je k dispozici pro hráče s levelem 450.

▸ Do domů byl přidán šatník na doplňky oblečení. Kapacita šatníku je dle úrovně domu (/domy).

▸ Přidán nový detektivní případ, který navíc obsahuje i nový prvek - sledovačku.

▸ Opět přidáno piano, na kterém si můžete zahrát různé skladby. Piano lze zakoupit jako nábytek do domů a apartmánů s upravitelným interiérem.

▸ Do nabídky 24/7 obchodů je přidána možnost, změnit si barvu mobilu. Ta se projeví po použití /selfie, otevření mobilu pomocí ALT+N a také u otevírání brány v zaměstnání mechanik.

▸ Zlevněno klasické půjčení vozidel do garáže. 

▸ Přidán nový typ HP Spotteru vylepšený na 2 samostatné ukazatele, které jsou rozlišeny barevně.

▸ Pokud má gang aktivní premium business, v sell misi a zásobovací misi obdrží do spawnutých vozidel automaticky nitro.

▸ Přidány nové achievementy za zakoupení inkasa do domu, ochranky do nemovitostí, položek vlastního nábytku - za zakoupení piana do upravitelného interiéru domu (ID 1-190) nebo apartmánu a také za odehrání skladeb na pianu.

Od 30.11. do 6.12.2020 si pro vás správce akcí Domes připravil akci s názvem - Raceliga. V tomto termínu pro vás členové AT pořádali závody a následně jste z nich dostávali body do tabulek. Nejlepším závodníkem se stal hráč hellokitty.


Organizátor akcí Rady si pro vás připravil akci s názvem - Adventní kalendář. Na serveru byl každý den k dispozici dárek se speciální odměnou. Tento dárek získal pouze ten, kdo si ho našel. 


Od 5.12. do 20.12.2020 jste se mohli zúčastnit akce s názvem Hledání kódů. Tuto akci si připravil organizátor akcí Heddak. Stačilo nalézt kódy a následně je složit dohromady. Kódy se vždy daly hledat ve vyhrazených dnech. Nejlepší hledač kódu byl nexTy.


Tuto akci si připravil organizátor akcí Mine. Jedná se o každoroční Hledání vánočních stromečků. Tato akce byla od 7.12. 16:00 hodin do 27.12.2020 20:00 hodin. Nejvíce stromečků našel hráč PyroFire.


10.12.2020 v 18:00 hodin si organizátor akcí KojotiQ připravil akci s názvem Hledání vánočních dárků. V každém dárku bylo ukrito 25,000$. Pickup šel sebrat pouze jedenkrát.


Od 10.12. do 22.12.2020 jste mohli zasílat soukromé zprávy s vánočním vozidlem a vánočním skinem Domesovi. Nejlepší vánoční vozidlo a vánoční skin měl hráč nexTy.


Vánoční akci si pro vás také připravil správce akcí [D]arfex. Od 10.12. do 22.12.2020 jste mu mohli posílat soukromé zprávy se screenem vašeho vyzdobeného interiéru domu/apartmánuNejlepší vánoční dům měl hráč Kuba42.


Salazar a Czech si pro vás připravili vánoční akci s názvem Hledání ztracených dárků. Zde jste museli najít ztracené dárky, které Ježíšek po cestě ztratil. Akce proběhla od 11.12. do 22.12.2020. Nejvíce ztracených dárků našel hráč eS_.


Od 14.12. do 20.12.2020 proběhl Týden vánočních akcí pod vedením administrátora Domese. V tomto týdnu administrátoři pro vás pořádali akce s vánoční tématikou. Nejlépe si s vánočními akcemi poradila hráčka Sabka_.


Organizátor akcí Yoistik si dále připravil Vánoční otázky. Tím mohl otestovat to, jak se orientujete ve vánočních zvycích a tradicích.


Shifty si pro vás připravil Vánoční parkour. Zde otestoval vaše dovednosti a zkušenosti.

Xmas se konala 23.12.2020 od 18:00. Prvně jsme se společně přivítali na Vánoční mapě. Na ní se nacházela cedule s akcemi, které se na Xmas objeví a jak již název mapy napovídá, tak celá mapa byla pěkně zasněžena. Jako první na řadu přišla akce s názvem Vánoční skyrace, která začala v 18:20. Při spuštění mapy se objevily jisté komplikace a to třeba špatně nastavené kolize. V 18:40 byla zahájena další vánoční akce s názvem Vánoční deathmatch. V této akci jste šli proti sobě různými zbraněmi, které jste našli na mapě. Mapa byla rozděla na dva teamy a to team modrých a červených. Potom následoval v 19:00 LTube race, při kterém se načetly jiné CP, takže se tento závod až na druhý pokus povedlo uskutečnít. V této akci se jezdilo s infernusem v trubkách. V 19:20 začala akce s názvem Death in Blueberry. Akce byla rozdělena na 2 teamy, jeden team měl zelenou vlajku a druhý team měl vlajku červenou a navzájem se museli zabíjet a vlajky si přebírat. V 19:40 se zahájila akce s názvem Butterfly MTA race, který se neobešel bez chyb a musel se opravovat. Ve 20:00 začalo Vánoční derby. Zde to bylo jednoduché, stačilo si vzít auto a bourat do sebe. Ve 20:20 se zahájilo WRC Rally, to bylo ve formě klasického rally se sandkingem. Poslední akce se konala ve 20:40. Jednalo se o Závod ve skleněném tunelu po SA. Stačilo si vzít motorku a vydat se do skleněného tunelu. Následně ve 21:00 proběhlo všemi oblíbené Hledání dárků se speciálními odměnami!


Letos byl také jeden speciální dárek, ten se hledal 26.12.2020. Jednalo se o novou nemovitost. Tuto nemovitost našel v interiéru SF hráč Reggie a připsal si tak k ní i 10mg a ochranku na 30 dní.

SERVER

▸ Hned na začátku měsíce byl administrátor Domes suspendovaný.

Lukin na vlastní žádost opustil administrační team.

Domesovi skončila suspendace a byly mu navráceny práva.

Kačka byla povýšena na řadového administrátora.

▸ Na konci měsíce nás opustil administátor Will. Ten dobrovolně opustil administrační team.

▸ Po Willovi se novým porotcem prominutí banů stal Gameluner.


WEB

Lukin kvůli odchodu z AT přišel o hodnost Redaktora SN.

Domes byl jmenován dočasných zástupcem hl. admina webu, kvůli dlouhodobé omluvence hlavního administrátora webu.

Will opustil post Porotce PuB - web. Novým porotcem se stal Czech.


STATISTIKY

▸ Tento měsíc jste museli být napomenuti zhruba 309x.

Zatknuti jste byli 149x.

▸ Celkem 113x jsme vás museli ze serveru vyhodit.

Umlčeni jste byli celkem 234x.

▸ Bylo zodpovězeno 2071 dotazů.

Akcí bylo uspořádáno 283.

Timebanů bylo uděleno celkem 277 a permabanů bylo uděleno 5.

Suspendováno na webu bylo 14 lidí.

UB na serveru dostali hráči - diablo., Demetrius, reinz. Snad se jim další šance povede a budou tak s námi vpoklidu hrát.

Hain dobrovolně opustil post Žurnalisty.

▸ Od 18.12.2020 do 8.1.2021 jsou dvojnásobně zvýšeny veškeré bonusy a odměny.

▸ Na serveru se 31.12.2020 uskutečnila Silvestrovská Párty, která se konala až do brzkého rána.

▸ Po dvakrát zkaženém úvodním headeru na upoutávku na Xmas Párty byl nakonec vytvořen header nový od hráče Zorocus. Tímto mu děkujeme.


 

Tyto SuperNews byly poněkud delší, protože Prosinec / December byl velmi obsáhlý novinkami a akcemi. Děkuji vám mockrát za přečtění těchto SuperNews. 

| Nadpisy : MiKyi

P
#1 | Pandy dňa 03 January 2021 14:41:29
Musím říct, že tak dlouho jsem neviděla tak super zpracované SN. Krásně rozdělené jednotlivé sekce jak barvami tak i zarovnáním.
A ty nadpisy opět velice luxusní a nápadité.
Pecka Pusinka pro tebe
Detrix
#2 | Detrix dňa 04 January 2021 22:20:24
Cením nadpisy a obecně jak SN vypadají .
Czechu opět si odvedl Výbornou Práci
petrys
#3 | petrys dňa 05 January 2021 02:03:11
ten nejlepsi zavodnik hellokity musel bejt hodne dobrej !
Reggie_
#4 | Reggie_ dňa 05 January 2021 09:17:27
Supr čupr. PáPá
Antihrdina
#5 | Antihrdina dňa 05 January 2021 10:59:24
Hodně pěkný Smile
Jiry
#6 | Jiry dňa 05 January 2021 11:06:26
Pěkný, akorát jediná věc, která mi chybí v každých SN jsou gangy, opět.
Hendy
#7 | Hendy dňa 05 January 2021 12:39:01
Skvelo odvedená práca!! ;)
P
#8 | Pandy dňa 05 January 2021 14:31:27
Když se hovno v gangách děje, co o tom psát pořád. Že někdo jel 550x rally a bridge?Nemůžu

Citácia
▸ Po dvakrát zkaženém úvodním headeru na upoutávku na Xmas Párty byl nakonec vytvořen header nový od hráče Zorocus. Tímto mu děkujeme.

Stejně by mě zajímalo, který prase dělalo ty předchozí, ale to je asi ve hvězdách Smutek
Gameluner
#9 | Gameluner dňa 06 January 2021 11:19:33
Krása Mimo
err0rk0
#10 | err0rk0 dňa 06 January 2021 15:31:09
Perfektní SN!!

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste sa, alebo sa zaregistrujte.

Perfektný! [11 Hlasov]
85%
Veľmi dobrý [2 Hlasov]
15%
Dobrý [Žiadne hlasy]
0%
Priemerný [Žiadne hlasy]
0%
Biedny [Žiadne hlasy]
0%
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 22