Informace o serveru
Číst diskuzi
★ Qark ★ - Vizitka
|
|
Antihrdina |
Přidané 21.07.2018 12:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 546
Založený: 14.02.18
|
Váš nick na serveru: Qark Odehrané hodiny na serveru: 510 Váš bankovní obnos: pořád se mění Nasbíráno marihuany: pár gramů Vlastním dům číslo: 1077 (Jih LV) Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem členem gangu Můj oblíbený administrátor: Pink, KoloB, Nosferatu, Wery, Skylake Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise /kill /pm /info Mé oblíbené vozidlo: sultánek Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba, Pizzař a Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2-3 Váš nick na webu: Qark Vloženo komentářů: mrkni se Vloženo příspěvků ve fóru: mrkni se Dle Vašeho názoru nejlepší screeny ze hry: ![]() ![]() [img]http://wery.4fan.cz/uploads/sa-mp-293.png[/img] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: „Seriál“ Ruda přemýšlí (http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=91720) Jméno: Honza Příjmení: moc česky nezní Datum narození: 1999 Věk: 19 Kraj: Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pár jich bude Zaměstnání: Student Vzdělání: středoškolské Cizí jazyky: angličtina (B2 level), němčina Děti: jednou chci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím: Ještě s rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: optimistický Otevřenost: labilní extrovert Moje povaha: Jsem průbojný a ambiciózní, když se pro něco nadchnu. Chtěl bych mít všechno hned a umím si prosadit to, po čem toužím. V životě to mohu díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletu do sporů a hádek. Provází mě je až dětská radost ze života, jsem spontánní a bezstarostný. Výška: 183 cm Hmotnost: 75 kg Postava: štíhlá Barva očí: modrá Barva vlasů: blond Brýle: nosím občas (na televizi) Na těle mám: kůži bez tetování Vousy: oholené Kouření: fuj Alkohol: skoro vůbec Sex: I am male. Závislosti: Internet, PC hry, mobil, dobrá muzika a jídlo Sport: tenis, jízda na kole a lyžování Filmy (žánry): Drama, thriller a komedie Hudba (žánry): Rock, metal a rap Zvíře: ee Moje motto: „Naděje je dobrá věc, ta nejlepší ze všech a dobrá věc nikdy nezemře.“ Životní cíl: momentálně vystudovat VŠ Co nesnáším: povrchní lidi, namyšlenost, vzlezdoprdelkovství, aroganci a přetvářku Co miluji: 90-60-90 (útlý pas, okrouhlý bok a ňadra dmoucí) Oblíbená muzika: Linkin Park, Green Day, Nickelback, Blink 182, Simple Plan… Oblíbené jídlo: Pečená kachna s bramborovými knedlíky a zelím Oblíbené pití: Pepsi cola Oblíbené filmy: Forrest Gump a Pelíšky Oblíbené knihy: Vyhoďme ho z kola ven (film adapt. Přelet nad kukačím hnízdem) a 1984 od Orwella Oblíbené oblečení: tričko a džíny Oblíbená barva: yellow Na serveru nemám odehráno tolik hodin, abych tu vypisoval nějaké sáhodlouhé friendlisty jako ostatní, ale někoho tu přeci jen zmíním. Lidé z Royal Family Security: Kacka1997 Neozx JagyCZ Sw0rius Komper_ [R]uda[K]ral Lukin2000 LukynHD a další Twixo_38 Hip UareBugged Děkuji Lukinovi za nadpisy k vizitce ![]() Upravil/a Antihrdina dne 17.10.2018 17:27 |
|
|
Lukin_ |
Přidané 21.07.2018 12:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Vizitka pekna, přehledná, dost jsem se o tobe dozvedel. Dekuju za označení na friendlistu, vážím si toho![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Antihrdina |
Přidané 21.07.2018 12:53
|
|
Citace Kacka1997 napsal: Díky Kaťule. Jsem moc rád, že jsem se joinul k tobě do firmy a nelituji toho. Ve firmě mě to pořád baví, horší už je to povolání a chuť jezdit mise. Citace Lukin200 napsal: Taky aby nebyla, když nadpisy jsou od tebe ![]() |
|
|
Komper_ |
Přidané 21.07.2018 14:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 24.02.15
|
Čau, vizitka v pohode tak ako aj ty ![]() |
|
|
KoLoB |
Přidané 21.07.2018 20:07
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1289
Založený: 05.11.17
|
Čau, hezká vizitka, tady opět platí že v jednoduchosti je krása, sám se ale určitě ozvu tomu, kdo ti dělal nadpisy. Jako znám tě, jsi fajn klučina a nemohu tvé povaze nic vytknout, mezi tím svinčíkem na serveru určitě vyčníváš a rozum máš, takže tak. Díky za označení v obl. Adminech, to vždy potěší. |
|
|
Antihrdina |
Přidané 22.07.2018 01:30
|
|
Citace Komper_ napsal: Děkuji. I ty jsi super kolega ve firmě. Někdy se musíme sejít na ts. Citace KoLoB napsal: Zpětně si říkám, jestli ta vizitka není až moc žlutá ![]() ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Přidané 22.07.2018 09:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 02.10.17
|
Má oblíbená ŠQarko, jsi super hráč a je s tebou prdel, jsem rád, že jsem tě alespoň okrajově mohl poznat. Doufám, že se poznáme ještě víc než dosud. Vizitku máš super! |
|
|
Pink |
Přidané 22.07.2018 11:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, chtěl bych ti poděkovat za označení tam nahoře i když nevím za co to je, tak ti děkuji. Vizitka jako taková je pěkná a dokázal jsi se i více rozepsat, jinak jsem rád, že se tu objevil někdo další, co poslouchá Linkin Park. ![]() Jinak ať se ti daří jak v reálném životě tak i v tom virtuálním. |
|
|
neozx_ |
Přidané 22.07.2018 12:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 03.03.18
|
Serus Vizitka dosť pekná ![]() Dakujem za označenie. Nech sa darí ![]() |
|
|
Antihrdina |
Přidané 22.07.2018 14:04
|
|
Citace pldn napsal: Pldn, určitě. Napiš /pm ve hře a můžeme něco podniknout. Díky za koment. Citace PinK napsal: Vždycky když jsem měl nějaký problém, tak jsi mi pohotově poradil v pmku. Jinak na mě na serveru působíš velmi sympaticky a celkově tvůj přístup k hráčům je parádní. Co se týče Linkin Park, tak to je moje srdcovka, byl jsem na nich minulý rok v Letňanech. Můžeme se o nich pobavit v pm ![]() ![]() Citace neozx75 napsal: Neonku, díky moc. Ať se daří i tobě a dokopeš to minimálně do toho reálku. Ve firemním chatu je s tebou někdy fakt sranda. |
|
|
JagyCZ |
Přidané 22.07.2018 20:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 25
Založený: 06.07.14
|
Díky za označení, poznal jsem tě v Royal Family Security, jsi fajn borec, občas si napíšem na SP, jinak plus so u mě vyrostl teď, když vím, že se jmenujeme stejně 😠ať se daří |
|
|
Antihrdina |
Přidané 27.07.2018 21:12
|
|
Citace JagyCZ napsal: Díky za koment. Ač se známe krátce, nikdy jsme spolu neměli problém a v Royal Family jsme nějakou srandu zažili. Doufám, že se naše cesty na serveru ještě setkají ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!