Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

★ Qark ★ - Vizitka
Antihrdina
img.tpx.cz/uploads/SERVERINFO2.PNG

Váš nick na serveru: Qark

Odehrané hodiny na serveru: 510

Váš bankovní obnos: pořád se mění

Nasbíráno marihuany: pár gramů

Vlastním dům číslo: 1077 (Jih LV)

Vlastním hotel číslo: nevlastním

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem členem gangu

Můj oblíbený administrátor: Pink, KoloB, Nosferatu, Wery, Skylake

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise /kill /pm /info

Mé oblíbené vozidlo: sultánek

Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba, Pizzař a Taxikář

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2-3

img.tpx.cz/uploads/WEBINFO2.PNG

Váš nick na webu: Qark

Vloženo komentářů: mrkni se

Vloženo příspěvků ve fóru: mrkni se

Dle Vašeho názoru nejlepší screeny ze hry:

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-853fdshbgshb.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-751fdbhsbh.png
[img]http://wery.4fan.cz/uploads/sa-mp-293.png[/img]
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-340dsagdsag.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-764sdagbhdsag.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-779dsagsag.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-823dar%C5%A1ftzhuu.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-054jmcjhc.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-005dfhsbfdsh.png
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-807fdshnbfdjn.png

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: „Seriál“ Ruda přemýšlí (http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=91720)

img.tpx.cz/uploads/MOJEOSOBA2.PNG

Jméno: Honza

Příjmení: moc česky nezní

Datum narození: 1999

Věk: 19

Kraj: Praha

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pár jich bude

Zaměstnání: Student

Vzdělání: středoškolské

Cizí jazyky: angličtina (B2 level), němčina

Děti: jednou chci mít

Kde bydlím: V domě

S kým bydlím: Ještě s rodiči

Sexuální orientace: Heterosexuál

img.tpx.cz/uploads/POVAHA2.PNG

Typologie osobnosti: Cholerik

Pohled na svět: optimistický

Otevřenost: labilní extrovert

Moje povaha: Jsem průbojný a ambiciózní, když se pro něco nadchnu. Chtěl bych mít všechno hned a umím si prosadit to, po čem toužím. V životě to mohu díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletu do sporů a hádek. Provází mě je až dětská radost ze života, jsem spontánní a bezstarostný.

img.tpx.cz/uploads/POSTAVA2.PNG

Výška: 183 cm

Hmotnost: 75 kg

Postava: štíhlá

Barva očí: modrá

Barva vlasů: blond

Brýle: nosím občas (na televizi)

Na těle mám: kůži bez tetování

Vousy: oholené

img.tpx.cz/uploads/Z%C3%81VISLOSTI2.PNG

Kouření: fuj

Alkohol: skoro vůbec

Sex: I am male.

Závislosti: Internet, PC hry, mobil, dobrá muzika a jídlo

img.tpx.cz/uploads/Z%C3%81JMY2.PNG

Sport: tenis, jízda na kole a lyžování

Filmy (žánry): Drama, thriller a komedie

Hudba (žánry): Rock, metal a rap

Zvíře: ee

img.tpx.cz/uploads/STYL2.PNG

Moje motto: „Naděje je dobrá věc, ta nejlepší ze všech a dobrá věc nikdy nezemře.“

Životní cíl: momentálně vystudovat VŠ

Co nesnáším: povrchní lidi, namyšlenost, vzlezdoprdelkovství, aroganci a přetvářku

Co miluji: 90-60-90 (útlý pas, okrouhlý bok a ňadra dmoucí)

Oblíbená muzika: Linkin Park, Green Day, Nickelback, Blink 182, Simple Plan…

Oblíbené jídlo: Pečená kachna s bramborovými knedlíky a zelím

Oblíbené pití: Pepsi cola

Oblíbené filmy: Forrest Gump a Pelíšky

Oblíbené knihy: Vyhoďme ho z kola ven (film adapt. Přelet nad kukačím hnízdem) a 1984 od Orwella

Oblíbené oblečení: tričko a džíny

Oblíbená barva: yellow

img.tpx.cz/uploads/LID%C3%89%20ZE%20SP2.PNG

Na serveru nemám odehráno tolik hodin, abych tu vypisoval nějaké sáhodlouhé friendlisty jako ostatní, ale někoho tu přeci jen zmíním.

Lidé z Royal Family Security:
Kacka1997
Neozx
JagyCZ
Sw0rius
Komper_
[R]uda[K]ral
Lukin2000
LukynHD

a další
Twixo_38
Hip
UareBugged

Děkuji Lukinovi za nadpisy k vizitce Smile
Upravil/a Antihrdina dne 17.10.2018 17:27
Lukin_
Vizitka pekna, přehledná, dost jsem se o tobe dozvedel. Dekuju za označení na friendlistu, vážím si tohoSmile poznal jsem te až u kacky ve firmě a jsi v pohode. Smile ať se ti daří jak na sp tak v reálu, prece jen realita je dulezitejsi😀nadpisy ujdou :D :D :D :D :D
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Antihrdina
Citace
Kacka1997 napsal:

Ahooj, tak jsem prvníí kdo ti jsem šoupl komentář jazyk Musím říct, že je to pěkná vizitka náš Lukin nadpisy umí, mohl by je dělat na zakazku :D Jinak, známe se nějaký pátek a nikdy jsme spolu neměli problém. A taky jsem se dozvěděla nové věci o tobě, zacož jsem taky ráda jazyk A děkuji za napsáno dole, hlavně abys v mé firmě vydržel co nejdéle a hlavně, aby se ti dařilo, jak na SP, tak hlavně v tom reálu. Pac a pusu tvoje šefova. jazyk

Díky Kaťule. Jsem moc rád, že jsem se joinul k tobě do firmy a nelituji toho. Ve firmě mě to pořád baví, horší už je to povolání a chuť jezdit mise.

Citace
Lukin200 napsal:

Vizitka pekna, přehledná, dost jsem se o tobe dozvedel. Dekuju za označení na friendlistu, vážím si tohoSmile poznal jsem te až u kacky ve firmě a jsi v pohode. Smile ať se ti daří jak na sp tak v reálu, prece jen realita je dulezitejsi😀nadpisy ujdou :D :D :D :D :D

Taky aby nebyla, když nadpisy jsou od tebe :D. Ještě jednou díky za ně a rozhodně tě doporučuji dalším lidem.
Komper_
Čau, vizitka v pohode tak ako aj ty :D Parádny spolupracovník vo firme. A dik že si ma napísal do Lide ze sp. Prajem vela úspechov.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21315
KoLoB
Čau, hezká vizitka, tady opět platí že v jednoduchosti je krása, sám se ale určitě ozvu tomu, kdo ti dělal nadpisy.

Jako znám tě, jsi fajn klučina a nemohu tvé povaze nic vytknout, mezi tím svinčíkem na serveru určitě vyčníváš a rozum máš, takže tak.

Díky za označení v obl. Adminech, to vždy potěší.
Antihrdina
Citace
Komper_ napsal:

Čau, vizitka v pohode tak ako aj ty :D Parádny spolupracovník vo firme. A dik že si ma napísal do Lide ze sp. Prajem vela úspechov.

Děkuji. I ty jsi super kolega ve firmě. Někdy se musíme sejít na ts.

Citace
KoLoB napsal:

Čau, hezká vizitka, tady opět platí že v jednoduchosti je krása, sám se ale určitě ozvu tomu, kdo ti dělal nadpisy.

Jako znám tě, jsi fajn klučina a nemohu tvé povaze nic vytknout, mezi tím svinčíkem na serveru určitě vyčníváš a rozum máš, takže tak.

Díky za označení v obl. Adminech, to vždy potěší.

Zpětně si říkám, jestli ta vizitka není až moc žlutá :D... Místo v oblíbených adminech si určitě zasloužíš, protože svoji práci odvádíš skvěle. Přeji ti hodně štěstí, ať to dotáhneš, co nejvýš Smile. Každopádně díky za tvůj komentář a za odpovědi k mým dotazům na serveru.
GaToo_BoTaS
Má oblíbená ŠQarko, jsi super hráč a je s tebou prdel, jsem rád, že jsem tě alespoň okrajově mohl poznat. Doufám, že se poznáme ještě víc než dosud. Vizitku máš super!
Pink
Ahoj,

chtěl bych ti poděkovat za označení tam nahoře i když nevím za co to je, tak ti děkuji. Vizitka jako taková je pěkná a dokázal jsi se i více rozepsat, jinak jsem rád, že se tu objevil někdo další, co poslouchá Linkin Park. :D

Jinak ať se ti daří jak v reálném životě tak i v tom virtuálním.
neozx_
Serus

Vizitka dosť pekná Smile
Dakujem za označenie.

Nech sa darí Smile
Antihrdina
Citace
pldn napsal:

Má oblíbená ŠQarko, jsi super hráč a je s tebou prdel, jsem rád, že jsem tě alespoň okrajově mohl poznat. Doufám, že se poznáme ještě víc než dosud. Vizitku máš super!

Pldn, určitě. Napiš /pm ve hře a můžeme něco podniknout. Díky za koment.

Citace
PinK napsal:

Ahoj,

chtěl bych ti poděkovat za označení tam nahoře i když nevím za co to je, tak ti děkuji. Vizitka jako taková je pěkná a dokázal jsi se i více rozepsat, jinak jsem rád, že se tu objevil někdo další, co poslouchá Linkin Park. :D

Jinak ať se ti daří jak v reálném životě tak i v tom virtuálním.

Vždycky když jsem měl nějaký problém, tak jsi mi pohotově poradil v pmku. Jinak na mě na serveru působíš velmi sympaticky a celkově tvůj přístup k hráčům je parádní. Co se týče Linkin Park, tak to je moje srdcovka, byl jsem na nich minulý rok v Letňanech. Můžeme se o nich pobavit v pm :D. I tobě díky komentář Smile.

Citace
neozx75 napsal:

Serus

Vizitka dosť pekná Smile
Dakujem za označenie.

Nech sa darí Smile

Neonku, díky moc. Ať se daří i tobě a dokopeš to minimálně do toho reálku. Ve firemním chatu je s tebou někdy fakt sranda.
JagyCZ
Díky za označení, poznal jsem tě v Royal Family Security, jsi fajn borec, občas si napíšem na SP, jinak plus so u mě vyrostl teď, když vím, že se jmenujeme stejně 😁 ať se daří
Antihrdina
Citace
JagyCZ napsal:

Díky za označení, poznal jsem tě v Royal Family Security, jsi fajn borec, občas si napíšem na SP, jinak plus so u mě vyrostl teď, když vím, že se jmenujeme stejně 😁 ať se daří

Díky za koment. Ač se známe krátce, nikdy jsme spolu neměli problém a v Royal Family jsme nějakou srandu zažili. Doufám, že se naše cesty na serveru ještě setkají Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů
12%