Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Loly #2
DaNi
i.imgur.com/967v0TX.png


i.imgur.com/fqmtdzq.png


Prečo musel administrátor Loly opustiť svoj post ? Môže zato vlastne úplne niekto iný ? Hádajú sa administrátori medzi sebou kvôli gangom ? Toto všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v tomto rozhovore.


Ahoj Loly, som rád, že si si našiel čas a prijal pozvanie na rozhovor. Pred 3 dňami si bol vyhodený z Admin Teamu, ako prvé by som sa ťa chcel opýtať, akú funkciu si tam zastával ?

Nebolo to nič extra, bol som iba porotca prominutí banu alebo ako sa to píše. Mal som pár možností ísť aj na SC - správcu crew ale nemal som o tento post záujem hlavne preto, pretože si nemyslím, že by som bol hlavne pre gang systém tak prospešný ako SC ktorí tam sú teraz.

Chcel si sa posunúť časom teda niekde viac, alebo si bol spokojný s funkciou, ktorú si mal ?

Bol som v podstate spokojný, možno by som si rád vyskúšal aj porotcu PUB ale nikdy som to nebral ako cieľ. Ak by ale v admin teame chýbali gangsteri alebo podobne, určite by som si vyskúšal aj toho SC. Nikdy som adminovanie nebral nejak extrémne vážne, po troch mesiacoch na módovi som dokonca admin tým opustil s tým, že mi Fifa napísal, že ak budem chcieť tak sa budem môcť vrátiť. Približne o 2 mesiace na to som sa teda vrátil a ostal tam až do toho 30. 10.

Kedy si bol prijatý ako moderátor a prečo si nakoniec z tej funkcie odišiel ?

To je dobrá otázka. Myslím, že prijatý som bol niekedy cez prázdniny 2019, myslím že to bol Júl. Odišiel som o 3 mesiace, presne po mojom prehlasovaní (mal som ísť na administrátora) hlavne kvôli toxic komunite čo sa týkalo gangov a celkovo ma to tam nejak nebavilo. Problém bol možno aj v tom, že som hral na 20 fps, čo mi veľmi zhoršovalo herný zážitok ako taký. Naspäť som sa do AT dostal 23. 12 už s novým počítačom a väčšou chuťou hrať a poprípade aj adminovať.

Nabral si pri tom "adminovaní" nejaké skúsenosti, ktoré dokážeš využiť aj v reálnom živote ?

Myslím si, že skôr nie ako áno. Určite tam budú nejaké maličkosti ako napríklad, že musíš dodržiavať nejaké prísnejšie pravidlá a naučiť sa celkovo správať tak, aby si AT reprezentoval a nerobil mu zlé meno. Možno som sa tam naučil aj nejako zvládať určité povinnosti aj keď ich bolo úplné minumum ale pre vtedy 16 ročného chalana, to bola celkom novinka. Inak ma asi nič konkrétne nenapadá.


i.imgur.com/IXvXuHK.png



Ešte skôr ako prejdeme k samotnému dôvodu vyhodenia z AT, by som sa ťa chcel opýtať, čo si myslíš o fungovaní Admin Teamu na SuperParbe ?

To je dosť zložitá otázka, keďže je AT založené na rozhodnutiach hlavných administrátorov a do toho ja osobne úplne nevidím. Čo ale môžem povedať je, že je tam naozaj super kolektív ľudí, ktorí sa síce niekedy hádajú ale taktiež sa vedia normálne porozprávať a hocikedy si pomôcť. Ja osobne som sa celkom dosť hádal napríklad s Jirym, Dangerom a v podstate aj Pitrasom ale boli to proste veci na ktoré máme iný názor či už kvôli tomu, že sú starší a veci vidia úplne inak alebo sme proste z iných gangov. Aj tak ale nie je v AT nikto koho by som nejako nemal rád alebo niekto koho by som tam nechcel vidieť, ak sa bavíme o adminoch samozrejme. Najväčší problém vo fungovaní je asi ATomas, ktorý admin týmu dáva informácie neskoro alebo dokonca vôbec, taktiež ako písal Krowky tak sa tu deje aj pár nekalých činností ale to už tu vyťahovať nebudem.

Vedel by si nám povedať aj trošku konkrétnejšie o akých veciach ste sa hádali ?

To si úprimne už ani nepamätám, takže to asi neboli úplne podstatné veci ale určite šlo o niečo s gangmi. Posledné mesiace sme boli úplne v pohode, aspoň z mojej strany.

Máš teda pocit, že gangy ovplivnujú administrátorov v tom zmysle, že keď sú z iného gangu, môže byť medzi nimi konflikt už len z toho dôvodu, že sú z iných gangov ?

Konflikt z toho dôvodu, že sú v iných gangoch asi nie. Ja som tam tých pár konfliktov mal asi preto, pretože som nikdy nebol v úplne najzlatších a najpríjemnejších gangoch ak to takto môžem povedať. Ľudia s ktorými sa na SP bavím nikdy nejako AT alebo adminov nepodporovali a niekedy aj porušovali pravidlá, takže si myslím, že bol problém skôr tam. Ľudí o ktorých som vedel, že nič nespravili som si vždy obhájil.


i.imgur.com/zXH8epX.png




Pomaly ale iste sa dostávame do bodu, kedy sa ťa musím narovinu spýtať, prečo si bol vyhodený z AdminTeamu.

No, to je celkom zložitá vec, skúsim nič nevynechať. Myslím, že minulý týždeň v utorok sme do našej gang skupiny na messengeri pridali známu hráčku a momentálne moderátorku s nickom Kacka. Pridali sme ju proste zo srandy, nijak sme ju neurážali ani nič podobné, proste si chlapci robili srandu, že spravia SP zoznamku a tak jeden z nich pridal Kacku, ktorá to asi do dvoch minút leavla. Problém je ale v tom, že ak skupinu leavneš, stále si vieš pozrieť históriu danej skupiny. Takže Kacka proste scrollovala a hľadala pravdepodobne čo všetko sa tam písalo o nej, keďže ako môže veľmi veľa ľudí vedieť, až príliš jej záleží na tom, čo si o nej ľudia na SP myslia. Počas tejto pátracej akcie tam našla ako si reinz - permabanovaný hráč, robí srandu, že spraví GR montáž cez účet Mindie - obchádzačský účet, taktiež ale reálna a veľmi milá osôbka. Samozrejme si to Kacka screenla a šla to odovzdať hlavnému detektívovy (pravepodobne Skylakovi). Ten Mindie zabanoval za poskytnutie obchádzačského účtu a nám ako gangu zobrali asi 25 tisíc rešpektu s tým, že nebudú banovať celú skupinu (asi okolo 20-30 ľudí) ale potrestajú nás radšej takto. Asi o jeden alebo dve dni mi napísal Fifa na serveri, že som z administračného týmu vyhodený za krytie obchádzača a mám ísť relog (aby mi boli odobrané práva). Šiel som relog, leavol som skupiny na skype s tým, že ich všetkých ľúbím a to je v podstate asi všetko. Šiel som do AT s tým, že to je len hra a nikto by to nemal brať úplne vážne a v podstate som s tým aj odišiel. V krátkosti, bol som vyhodený za nenahlásenie obchádzača permabanu.

Po prečitaní tohto textu mám pocit, že chceš povedať, že vlasne Kačka je dôvodom tvojho vyhodenia a ona za to môže a nie tvoj samotný skutok, respektívne vec, ktorú si mal spraviť a nespravil si. Alebo sa mýlim ?

Určite je to moja chyba, o tom sa nemusíme ani baviť. Krytie obchádzača je trestné a ja som o tom veľmi dobre vedel. Len nejako nevidím dôvod na niekoho snitchovať ak nemusím. Neviem čo z toho daná hráčka má alebo čo daným skutkom získala. Možno tak zbytočný hate a maybe ju zahrialo srdiečko lebo spravila "dobrú" vec alebo to bolo čisto z toho, aby si získala plusové bodíky u hlavných, to vážne neviem a asi vedieť ani nebudem, keďže si snáď každého z našej skupiny blockla a k danej veci sa nevyjadrila. Môžem jej asi dopriať len veľa šťastia, pretože s jej povahou to bude mať na adminovi veľmi ťažké a o nejakom pomyselnom rešpekte sa baviť asi nemusíme.

Nemyslíš si, že to bola vlastne jej povinnosť to nahlásiť ?

Ak sa na to pozeráme z pohľadu pravidiel tak určite bola ale na druhej strane bolo čisto na nej, či danú vec nahlási alebo nie, rovnako ako bolo na mne, či hráča nahlásim. Môžeme sa tu o pomyselnom dobre a zle rozprávať aj hodiny ale v podstate ide len o to, čo si ty ako hráč určíš ako prioritu, myslím si, že každý má na výber. Nahlásiš svojho kamaráta alebo ťa vyhodia z AT v mojom prípade. Kacka nad tým mohla mávnuť rukou a tým len potvrdiť to, ako jej na daných urážkach, ktoré sa v danú dobu ani nediali nezáleží a ako tú hru neberie vážne. Mne osobne písala asi 3 krát, či ju mám rád alebo skôr v tom zmysle či som s ňou v pohode, pretože nechcela mať s nikým problémy, čo chápem. Na druhej strane ale nechápem prečo by prechádzala o 5 rokov mladším ľuďom skupinu na messengeri aby tam našla buď nejaké narážky na seba alebo nejakú špinu na hráčov, niekedy až deti ak sa bavíme napríklad o mne. Ak hru neberie vážne a neberie si veci k srdcu, prečo by si prechádzala niekoľko desiatok minút nejakú úplne zbytočnú konverzáciu na messengeri. Je to minimálne na zamyslenie.

Každý má svoj názor, ja sa snažím byť čo najviac objektívny, čize ďalšie otázky k tomu na teba nemam, možno ešte čišto zo zaujímavosti, ako dlho ten pbanovaný hráč obchádzal ban a hral na serveri ?

To ti naozaj neviem povedať ani keby som chcel. Nemal som tušenia ani kedy hrá on a kedy Mindie, celé som to pozoroval len nejak okrajovo a ani som na 100% nevedel, či sa niečo také vôbec deje.


i.imgur.com/3aG6TVp.png



Je ti lúto, že si bol vyhodený a chcel by si to v budúcnosti napraviť a znovu sa stať administrátorom ?

To bola asi prvá vec, nad ktorou som rozmýšľal po mojom vyhodení. Nemôžem povedať, že mi to nie je ľúto ale určite to nie je nič, čo by ma teraz malo zožierať viac ako pár dní, predsa len sa vždy jedná len o hru. Ohľadom tej druhej časti to je celkom zložité, pretože neviem vôbec kto v danom AT bude a aký na mňa admini budú mať názor. Určite by som nechcel adminovať po boku niekoho komu nedôverujem a rovnako to podľa mňa vnímajú aj niektorý admini teraz. Ak by sa ale naskytla daná možnosť, pravdepodobne by som ju neodmietol.

Chceš tým povedať to, že členovia admin teamu prestali dôverovať Kačke ?

Skôr si myslím, že prestali dôverovať mne. Na to by sme sa ale museli opýtať asi ich osobne.

Plánuješ ďaľej hrávať na SuperParbe ?

Určite áno. Gang systém je síce polomŕtvy ale stále sa tam dá kvalitne zabaviť a ako člen najaktívnejšieho gangu sa bez admin práv vôbec nenudím. Taktiež verím tomu, že čím väčšia bude zima, tým viac gangsterov bude jazdiť, takže sa celkom teším na nejaké tie 10v10 GRka.

No mám pocit, že som sa Ťa spýtal už snáď všetko, čo som chcel. Chcel by som sa Ti poďakovať za prijatie pozvania na tento, možno nie moc príjemný rozhovor. Prajem Ti teda veľa úspechov s gangom a celkovo v ďalšom živote na SP. Chcel by si ešte niečo odkázať naším čítateľom, administrátorom, prípadne sa verejne ospravedlniť ?

Odkázať by som chcel asi len to, že je to hra a má to byť hlavne zábava, ak to začnete brať vážne alebo dokonca osobne, prídete o veľa pekných chvíľ. Čo sa týka adminov tak tam asi nemám veľmi čo, oni vedia že ich mám rád a ospravedlňovať sa za niečo čo som spravil vedome a kľudne by som to zopakoval asi nemá veľmi zmysel. Nakoniec by som chcel odkázať Kacke to, aby si veci REÁLNE nebrala k srdcu a hrala tú hru pre zábavu a prajem jej veľa šťastia v AT. To je asi všetko, taktiež ti ďakujem a snáď ti tento post vydrží čo najdlhšie, ide ti to veľmi dobre.



Za žurnalistický team -> DaNi 2.11.2020
Upravil/a DaNi dne 05.11.2020 18:32
destiny-
Myslím si, že veľmi pekne spracovaný rozhovor. Vôbec neľutujem, že som ťa za Wery poslal s tým, či by si sa mohol stať žurnalistom lebo vidím, že som nijakú chybu nespravil. Takže za obsah a spracovanie rozhovoru máš Kytka pro tebe. Čo sa týka Lolyho, a jeho odpovedí, tak sa nebudem k tomu vyjadrovať, lebo dalo by sa povedať, že som bol jeden z tej skupinky ktorý mal údajne kryť našu milú osôbku Mindie a *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* reinza. Držím palce pri ďalších rozhovorov.
checkm8
Čauko, skvělý rozhovor na to že je to jeden z prvních tak klobouk dolů. Jsem rád, že si zvolil lolyho a celou tému o sničerce kačce mohl loly popsat. Doufám že si o ní každý udělá obrázek, jelikož pro admin práva ji není hloupé místo odpovídání na dozazy scrollovat dlouhé hodiny skupinu aby tam našla špínu, zablokovala si všechny členy, odebrala lidi z vizitky a mě dala ban na rfs webu (což mě s*re nejvíc, rfs forever voe). Pokud někdo takový bude přijat na post admina tak se těším až při náznaku že by mohla dostat kick vynese celý admin chat do celovečerního filmu. Loly je šéf a pravej hráč co se nevysere na partu kvůli blbým právům. Práva se jednou odeberou ale parta zůstává navždy. Těším se na další rozhovor. Amen 🙏
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Bratek
Koukám že jsi se do postu vrhnul přímo po hlavě, dva rozhovory během jednoho dne na vysoké úrovni. Už teď se těším na další rozhovory od tebe. Líbí se mi, jak to Loly otevřeně všechno řekl, i když to nemusel z osobních důvodů takhle veřejně rozhlašovat. Jako admina je ho rozhodně škoda, tak snad si bude server nadále užívat i jako hráč. Super zpráva, aby si lidi tu hru nebrali tak k srdci a brali to fakt jako zábavu, kde by si to mělo hodně lidí vzít k srdci. Na druhou stranu je ale taky zbytečné, až dětinské jen tak někoho urážet. Pokud ti někdo nesedí, tak si ho nevšímej, určitě si tu hru užiješ víc.

Díky za další skvělý rozhovor.
Upravil/a Bratek dne 02.11.2020 23:44
DaNi
Myslím si, že veľmi pekne spracovaný rozhovor. Vôbec neľutujem, že som ťa za Wery poslal s tým, či by si sa mohol stať žurnalistom lebo vidím, že som nijakú chybu nespravil. Takže za obsah a spracovanie rozhovoru máš Kytka pro tebe. Čo sa týka Lolyho, a jeho odpovedí, tak sa nebudem k tomu vyjadrovať, lebo dalo by sa povedať, že som bol jeden z tej skupinky ktorý mal údajne kryť našu milú osôbku Mindie a *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* reinza. Držím palce pri ďalších rozhovorov.


Ďakujem, aj ja som rád, že môžem robiť, čo ma baví Smile

Čauko, skvělý rozhovor na to že je to jeden z prvních tak klobouk dolů. Jsem rád, že si zvolil lolyho a celou tému o sničerce kačce mohl loly popsat. Doufám že si o ní každý udělá obrázek, jelikož pro admin práva ji není hloupé místo odpovídání na dozazy scrollovat dlouhé hodiny skupinu aby tam našla špínu, zablokovala si všechny členy, odebrala lidi z vizitky a mě dala ban na rfs webu (což mě s*re nejvíc, rfs forever voe). Pokud někdo takový bude přijat na post admina tak se těším až při náznaku že by mohla dostat kick vynese celý admin chat do celovečerního filmu. Loly je šéf a pravej hráč co se nevysere na partu kvůli blbým právům. Práva se jednou odeberou ale parta zůstává navždy. Těším se na další rozhovor. Amen 🙏


Ďakujem moc Smile

Koukám že jsi se do postu vrhnul přímo po hlavě, dva rozhovory během jednoho dne na vysoké úrovni. Už teď se těším na další rozhovory od tebe. Líbí se mi, jak to Loly otevřeně všechno řekl, i když to nemusel z osobních důvodů takhle veřejně rozhlašovat. Super zpráva, aby si lidi tu hru nebrali tak k srdci a brali to fakt jako zábavu, kde by si to mělo hodně lidí vzít k srdci. Na druhou stranu je ale taky zbytečné, až dětinské jen tak někoho urážet. Pokud ti někdo nesedí, tak si ho nevšímej, určitě si tu hru užiješ víc.

Díky za další skvělý rozhovor.


Ďakuejm moc, ďalšie rozhovory a nie len rozhovory budú čoskoro, chystám niečo nové, aby sme ešte viac oživili žurnalistiku na SP Smile
Ad4M_
Ani jsem si nevšiml, že jsi se stal Žurnalistou, takže dodatečně gratuluji. Rozhovor na kvalitní úrovni, aktuální téma, tak to má být. Jsem rád, že sis vybral někoho z naší skupiny, protože kdo jiný než samotní hráči Ti o tom řeknou víc. Samozřejmě Loly byl postihnut nejvíce (nepočítám Mindie logicky), tak Ti mohl povědět vše důležité a informace z první ruky. Jen tak dál, rád si podobně kvalitní rozhovory počtu.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
DaNi
Ani jsem si nevšiml, že jsi se stal Žurnalistou, takže dodatečně gratuluji. Rozhovor na kvalitní úrovni, aktuální téma, tak to má být. Jsem rád, že sis vybral někoho z naší skupiny, protože kdo jiný než samotní hráči Ti o tom řeknou víc. Samozřejmě Loly byl postihnut nejvíce (nepočítám Mindie logicky), tak Ti mohl povědět vše důležité a informace z první ruky. Jen tak dál, rád si podobně kvalitní rozhovory počtu.


Ďakujem pekne, pozitívne komentáre ma posúvajú ďalej a mám stále väčšiu a väčšiu chuť niečo tvoriť Smile
Mindie
Ahoj, velmi kvalitní rozhovor, který obsahuje nejnovější téma a je s kvalitním hráčem a ještě lepším člověkem, jen tak dále. *Dobrá práce*

K celý události můžu říct jen to, že admin team přišel o jednoho z nejlepších administrátorů, kteří tam v současnosti jsou. Možná, že Loly porušil nějaký pravidlo, ale ukázal, jaký je týmový a loajální člověk, který se nevykašlal na svoje lidi. V AT ho vyměnili za robotku, která vás při první příležitosti napráská ve svůj prospěch a bude jedno, jestli jste hráč, její kolega nebo kamarád. Kačka tvrdila, jaká je moje mega "kamarádka", tak abyste si nemysleli, že vám se to stát nemůže. Smile

Nejde vůbec o to, že mám ban, a že byla její "povinnost" to nahlásit, nebo že by měla někoho krýt. Ale kdo má tu potřebu scrollovat tisíce zpráv několik dní zpátky, jen aby našla případné "hejty" na její osobu? ;)

Jo a ještě jedna věc, Loly je šéf, peace.
Krowky
Pekný rozhovor a som rád že konečne budú rozhovory k aktuálnemu dianiu a nie len veci, ktoré vieme pomaly vyčítať z vizitky hráča.
Loly sa časom v AT vypracoval na veľmi kvalitného administrátora, to nemožno spochybniť. Bohužiaľ musel AT opustiť kvôli tomu že nebonzol kamoša a kvôli tomu že si niekto celkom nezmyselne prizval do konverzácie niekoho komu neverí.... Neobhajujem krytie obchádzačov, ale chápem také konanie, sám by som možno konal rovnako keby sa jednalo o niekoho mne blízkeho. Čo sa vyhadzovu týka, tak mi je to ľúto a AT naozaj prišiel o kvalitného člena s veľkým potenciálom, možno by stálo za zváženie či bol ten vyhadzov nutný.....

Ale nepáči sa mi ani druhá strana mince a to ako sa útočí kvôli tomu na Kačku. Tiež by som na jej mieste konal rovnako a bol zvedavý na to či ma tam niekto neohovára v tej správe :D A keby som narazil na také fajnové info tak by som tiež neriskoval svoj admin krk a riešil to.
Jediný vinník je v tejto situácii a to človek čo obchádzal a nerobi lto nenápadne...nikto iný.
Ja nevidím vinu ani na strane Kacky z pohľadu hráča, ani na strane Lolyho z pohľadu administrátora. Všetci dobre vieme že skoro každý gangster svoje bany obchádza, ale ak to robí okato alebo sa ešte s tým ****ne priznáva dakde do správy tak potom to dopadne takto...

Primitivizmus a amaterizmus jedného hráča stál v konečnom dôsledku príliš veľa ...
DaNi
Mindie, Krowky díki moc, vážim si to Smile
Lukin_
Super rozhovor, opět Smile
Je vidět, že si s tím dáváš práci a že řešíš aktuální věci.
Nemám rád rozhovory typu - Jak máš rád SP, baví tě hraní apod.
Jen tak dál Smile
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
DaNi
Super rozhovor, opět Smile
Je vidět, že si s tím dáváš práci a že řešíš aktuální věci.
Nemám rád rozhovory typu - Jak máš rád SP, baví tě hraní apod.
Jen tak dál Smile


Ďakujem moc <3
Pandy
Zdravím,

rozhovor se dobře četl, ať okolnosti celé té situace byly jakékoliv, to neřeším.

Líbí se mi, jak tu již padlo, ze dáváš otázky kolem aktuálního dění na serveru a né to, co se dá vyčíst z vizitky na webu.
Toto se mi z pohledu šéfa webu líbí a ráda si přečtu další podobné rozhovory.
Pokračuj dál tímto směrem, to je to co hráči chtějí číst.
A nejen hráči. Kytka pro tebe

Lolyho je škoda, rozuměl gangům a byl takový spíš tichý, neškodný admin, který si svou práci dělal jak měl, ten konec nekomentuju, od toho tu nejsem, abych soudila. Koukla jsem se na to z obou stran.
Kojo
Ahoj,

Rozhovor jsem dočetl až dokonce nemám co vytknout.

Loly ty mi budeš v admin chatu chybět Sad
img.tpx.cz/uploads/tokyo-ghoul-kaneki-ken-gesture-look-mask-wallpaper-3840x1080_75.jpg

Jako crew, tvoříme společně dějiny.

since 2016
DaNi
Ešte raz všetkým ďakujem Smile
hormoskunk
Rozhovor zajímavý a obsah jen utvrzuje to co jsem si dlouhou dobu myslel a loly skoro "citoval" co bych sám řekl.
Já jen ze své zkušenosti můžu napsat, ač se s Kačkou vůbec neznám, že mi jednou na webu napsala, jestli ji někdo na serveru nepomlouvá a jestli náhodou někteří hráči nechtějí poštvat další hráče pro ti ní a jestli i já sní nemám problém. Z toho jsem opravdu vycítil, že ji strašně moc zajímá co si ostatní hráči o ni myslí, což je už dost divné a dost nechápu, že se ptá na to člověka s kterým si nikdy předtím nenapsala jediné slovo. V tom jsem jí odvětvil, že nic nevím, neřeším kdo koho má rád/nerad a radši ať se na to vysere a neřeší taky. Očividně má rada ji nějak nepomohla a pokračovala ve hledání špíny dál... No mě třeba takové chování sere, že člověk musí ve hře za každou cenu hledat špínu na někoho aby mu požitek ze hry kazil. Už před asi 6 roky to samé dělal admin Detroit a taky ho všichni odsoudili za hledání v logech (dokonce i u kolegů AT). Ať si ale takový člověk i zapamatuje, když dělá dost negativní věci vůči ostatním, tak že se to může otočit nechutně proti němu.
RockeR
K rozhovoru, četl jsem i druhý rozhovor s Krowkym, a opravdu se mi líbí tvůj styl, vzal sis inspiraci od různých žurnalistů a tím spojením si vytvořil skvělý formát. Přehledně se to čte, trefné otázky, grafická stránka je taky na výbornou. Možná mě někdy zarazila návaznost otázek, čekal jsem, že se budeš chytat jiných podnětů z odpovědí, ale to je můj pohled.

Jinak k dané situaci, nedá se popřít, že to co Kačka udělala bylo "správné", v tu chvíli jednala podle pravidel, což z hlediska postu chápu. Ale příjde mi na hlavu, že se celé své působení zajímá, jestli ji všichni mají rádi a pak si takhle proti sobě poštve víc jak 10 lidi. Ofc i mě psala asi před rokem jestli jsme v pohodě, přitom jsme se vůbec nebavili a odepsal jsem jí ve smyslu, že dokud mi nedá důvod, tak nemám proč se do někoho zbytečně navážet. Bohužel pro ni, tento důvod je pěkně nechutný, čekal jsem, že bude mít víc osobní soudnosti, a když chce tak pomáhat lidem, kámošit se, tak jsem si ani nemyslel, že by něco takového provedla. Nejvíc mě ale mrzí, že není ani schopná se k situaci nějak vyjádřit, když už něco takového udělala, tak by mohla aspoň sebrat odvahu a přiznat se k tomu. Ale ona radši zaleze pod kámen a nechá za sebe bojovat "kamarády", než aby něco takového udělala. Kariérní člověk, nic víc k tomu nejde říct, akorát je smutné, že na SP žádnou kariéru nevybuduješ...

Škoda, že se to takhle dotklo Lolyho, je to skvělý člověk, kámoš a na svůj věk to má v hlavě opravdu srovnané. Erikovci navždy kámo king

Těším se na další rozhovory DaNi, opravdu pěkná práce Smile
DaNi
Ďakujem Smile Vážim si to.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
6 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
35 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20