Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
[GS]Update RANDOM DM
Pitras
Zdravím,
tento topic je hlavně pro gangstery. Zákládám ho proto, abych si udělal "analýzu" a zjistil, co tedy chcete. Takže máte možnost se vyjádřit a budu rád, pokud vás bude co jak nejvíce. Pokud to budete ignorovat, mapy a zbraně vyberu já. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o úpravu RANDOM DM, které se automaticky zakládá každou hodinu v xx:40.

Otázka tedy zní:
Jaké zbraně na jakých mapách chcete?

Pište to ve tvaru MAPA - ZBRAŇ, příklad:
Airport - Sawny, UZI, M4, SNIPERKA
Tennis - Sawny, UZI, M4

Mapy a zbraně, které tady nejčastěji budou zmíněny, se použijou na úpravu RANDOM DM.
Bratek
Mapy nemám nastudované, to nechám na zkušených, ale určitě by podle mě nebylo od věci do toho seznamu přidat pár odlehčujících "troll" DMs, ať to není jen vážný. Random DMka s RPG, Molotovy, Motorovky, Plamenomety apod.

grill me pleaseŘvu
Pitras
Mapy nemám nastudované, to nechám na zkušených, ale určitě by podle mě nebylo od věci do toho seznamu přidat pár odlehčujících "troll" DMs, ať to není jen vážný. Random DMka s RPG, Molotovy, Motorovky, Plamenomety apod.

grill me pleaseŘvu

Přidat pár troll DM, aspoň dvě, by fakt na škodu nebylo. Kdyby se přidala mapa na RPG a trefovalo by se z dálky, to by nemuselo být špatné. To stejné motorovky v nějakém malém uzavřeném prostoru. Předpokládám, že těch map, co si gangsteři vyberou, bude stejně málo, takže jedna, dvě navíc neuškodí. *Dobrá práce*
////Viděl bych to tak do konce týdne, pak se to tady lockne.
Upravil Pitras dňa 14.04.2021 10:45
Tearsko
Ad4M_
Možná se tady mohl přídat seznam zbraní a map, protože je to tady bohužel mrtvé a osobně znám tak 3 mapy a ostatní na tom budou možná podobně.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Pitras
Ono hratelných je jen pár map a vzhledem k tomu, že to stejně chcete omezit na nějak 4 zbraně, tak to bude stačit + přidali by se ty troll DMka jak psal Bratek. Nebudeme přidávat půlku map ze seznamu, které prostě nikdo chodit nebude. Raději přidáme 5 map, které se budou točit dokola a hráči na ně budou chodit, takže 100% to vidím na Airport a Tennis a pokud chcete třeba sniperky, tak nějakou vhodnou na snipy. Vyjet si seznam na serveru je otázka 2 vteřin -> /deathmatches.
Vojta369
Problém je v tom, ze na ty dm stejne nikdo nechodi. A kdyz tam nekdo prijde tak to opusti, kdyz vidi ze proti nemu stoji presila. Hraci proste nechcou střílet, jediny co trochu zvladaj jsou sawny. Nevim zdali by pomohlo zvysit odmenu, ale vetsinu gangsteru tento event absolutne nezajima a ve vetsine pripadu tam zustanou jen bojovnici z jednoho gangu.
Shifty
Dobře vyjádřím se podle toho jak by se to líbilo mně.
Airport - Sawny
Nechal bych čistě a jenom na sawny jelikož to je hlavně o tom jak umíte mířit a přehazovat takže takováto rovinka je na to ideální.

Army Area - M4, AK, Sniperka
Velká mapa s hodně objekty, na které je na RGE většinou dost lidí

Skyscraper - M4, AK, Sniperka
Dobrá velká mapa hlavně na tu sniperku, má dost spawnů rozložených po celé mapě.

Dále bych přidal nové mapy:
Ferry (Nákladní prostor lodě) - Uzi, MP5, M4, AK
Podle mě zajímavá mapa na DMka, hodně míst na spawny hráčů. Dobrá na zbraně na blízko.

Factory - Zajímavá mapa na všechny typy zbraní. (klidně i sawny)
Mapa se sloupy, za které se dá schovávat - podlě mě by to mohlo být zajímavé.

Mapy, které bych nedával:
Tenis - Prostě rovinka, na které jsou akorát sítě, nad kterými se dá tak či tak střílet. navíc je většina mapy ohraničená barierou, díky které se dá vybugovat až na barák.. Prostě kravina podle mě.

Army - Hrozně velká mapa kde dá většina lidí kill a pak utíká až do konce DMka a nenechá se zabít..

Citácia
Mapy nemám nastudované, to nechám na zkušených, ale určitě by podle mě nebylo od věci do toho seznamu přidat pár odlehčujících "troll" DMs, ať to není jen vážný. Random DMka s RPG, Molotovy, Motorovky, Plamenomety apod.

Pokud by se přidaly i nějaké troll mapy tak určitě Mapa Ring (RPG, Motorovky..) nebo Caligula Basement (Minigun, Motorovky...)
Na tyto mapy bych dal klidně i méně hp 1-50

Pripomínky:
Přidat na mapy více defaultních spawnů aby se hráči nespawnovali v sobě nebo na spawnech nemohli campit (hlavně: Army Area, Airport)
Možná by ani nebylo na škodu udělat nějaké nové mapy kde by se na nějaké defaultní místa přidalo i pár nových objektů.
Vyjadřujte se, pozměňujte podle sebe díky.
Vojta369
Jeste me napadlo doplneni. Aby se tyto eventy ozivily, mohly by fungovat tak, ze pokud jsou na eventu pritomni hraci jen jednoho gangu, dostanou vyhru. Proc? Momentalne to funguje tak, ze se pripoji X hracu jednoho gangu a ostatni hraci nemaji zajem se pripojit, protoze vi ze nevyhraji a nechteji dat nepratelskemu gangu odmenu. Ale pokud by se davala vyhra automaticky gangu, ktery je v eventu sam, tak by to mohlo donutit cleny nepratelskych gangu jim tuto vyhru pokazit.

Prave kvuli tomuto systemu zruseni DM pri nedostatku ruznych gangu, jsou ty eventy mrtve. A prave kvuli tomu se objevil "bug", kdy si hraci stejneho gangu vzali vyhru i tak. Pridani jinych map a zbrani nicemu nepomuze dokud budou tyto eventy fungovat timhle systemem.
Ad4M_
Osobně bych tam přídal i tu mapu Tennis, jinak ten výběr Shiftyho nezní špatně. Co jsem si tak všiml, tak když už to někdo náhodou napojí, tak nejvíce sawny, deagle, m4/ak47, tec9/uzi. Nápad s motorovkou se mi taky líbí. Zauvažoval bych i nad zvýšením té odměny, jak na DM, tak na Závodu, ale o tom už se tady párkrát bavilo, tak nevím jestli se to zamítlo nebo jak to je.

Hlavně by se tady mohlo vyjádřit i více gangů, ikdyž chápu, že to skoro nikdo nechodí, ale občas tam vidím i ty "aktivnější" gangy.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
7 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
15%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
13 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
36 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 26