Informácie o serveri
Čítať tému
|
★ Qark ★ - Vizitka
|
|
| Antihrdina |
Pridané 21.07.2018 12:26
|
![]() Príspevkov: 548
Založený: 14.02.18
|
Váš nick na serveru: Qark Odehrané hodiny na serveru: 510 Váš bankovní obnos: pořád se mění Nasbíráno marihuany: pár gramů Vlastním dům číslo: 1077 (Jih LV) Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem členem gangu Můj oblíbený administrátor: Pink, KoloB, Nosferatu, Wery, Skylake Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise /kill /pm /info Mé oblíbené vozidlo: sultánek Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba, Pizzař a Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2-3 Váš nick na webu: Qark Vloženo komentářů: mrkni se Vloženo příspěvků ve fóru: mrkni se Dle Vašeho názoru nejlepší screeny ze hry: ![]() ![]() [img]http://wery.4fan.cz/uploads/sa-mp-293.png[/img] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: „Seriál“ Ruda přemýšlí (http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=91720) Jméno: Honza Příjmení: moc česky nezní Datum narození: 1999 Věk: 19 Kraj: Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pár jich bude Zaměstnání: Student Vzdělání: středoškolské Cizí jazyky: angličtina (B2 level), němčina Děti: jednou chci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím: Ještě s rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: optimistický Otevřenost: labilní extrovert Moje povaha: Jsem průbojný a ambiciózní, když se pro něco nadchnu. Chtěl bych mít všechno hned a umím si prosadit to, po čem toužím. V životě to mohu díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletu do sporů a hádek. Provází mě je až dětská radost ze života, jsem spontánní a bezstarostný. Výška: 183 cm Hmotnost: 75 kg Postava: štíhlá Barva očí: modrá Barva vlasů: blond Brýle: nosím občas (na televizi) Na těle mám: kůži bez tetování Vousy: oholené Kouření: fuj Alkohol: skoro vůbec Sex: I am male. Závislosti: Internet, PC hry, mobil, dobrá muzika a jídlo Sport: tenis, jízda na kole a lyžování Filmy (žánry): Drama, thriller a komedie Hudba (žánry): Rock, metal a rap Zvíře: ee Moje motto: „Naděje je dobrá věc, ta nejlepší ze všech a dobrá věc nikdy nezemře.“ Životní cíl: momentálně vystudovat VŠ Co nesnáším: povrchní lidi, namyšlenost, vzlezdoprdelkovství, aroganci a přetvářku Co miluji: 90-60-90 (útlý pas, okrouhlý bok a ňadra dmoucí) Oblíbená muzika: Linkin Park, Green Day, Nickelback, Blink 182, Simple Plan… Oblíbené jídlo: Pečená kachna s bramborovými knedlíky a zelím Oblíbené pití: Pepsi cola Oblíbené filmy: Forrest Gump a Pelíšky Oblíbené knihy: Vyhoďme ho z kola ven (film adapt. Přelet nad kukačím hnízdem) a 1984 od Orwella Oblíbené oblečení: tričko a džíny Oblíbená barva: yellow Na serveru nemám odehráno tolik hodin, abych tu vypisoval nějaké sáhodlouhé friendlisty jako ostatní, ale někoho tu přeci jen zmíním. Lidé z Royal Family Security: Kacka1997 Neozx JagyCZ Sw0rius Komper_ [R]uda[K]ral Lukin2000 LukynHD a další Twixo_38 Hip UareBugged Děkuji Lukinovi za nadpisy k vizitce
Upravil Antihrdina dňa 17.10.2018 17:27 |
|
|
|
| Lukin_ |
Pridané 21.07.2018 12:44
|
![]() Príspevkov: 223
Založený: 02.03.18
|
Vizitka pekna, přehledná, dost jsem se o tobe dozvedel. Dekuju za označení na friendlistu, vážím si toho poznal jsem te až u kacky ve firmě a jsi v pohode. ať se ti daří jak na sp tak v reálu, prece jen realita je dulezitejsi😀nadpisy ujdou
|
|
|
|
| Antihrdina |
Pridané 21.07.2018 12:53
|
|
Citácia Kacka1997 napsal: Díky Kaťule. Jsem moc rád, že jsem se joinul k tobě do firmy a nelituji toho. Ve firmě mě to pořád baví, horší už je to povolání a chuť jezdit mise. Citácia Lukin200 napsal: Taky aby nebyla, když nadpisy jsou od tebe . Ještě jednou díky za ně a rozhodně tě doporučuji dalším lidem.
|
|
|
|
| Komper_ |
Pridané 21.07.2018 14:12
|
![]() Príspevkov: 456
Založený: 24.02.15
|
Čau, vizitka v pohode tak ako aj ty Parádny spolupracovník vo firme. A dik že si ma napísal do Lide ze sp. Prajem vela úspechov.
|
|
|
|
| KoLoB |
Pridané 21.07.2018 20:07
|
![]() Príspevkov: 1318
Založený: 05.11.17
|
Čau, hezká vizitka, tady opět platí že v jednoduchosti je krása, sám se ale určitě ozvu tomu, kdo ti dělal nadpisy. Jako znám tě, jsi fajn klučina a nemohu tvé povaze nic vytknout, mezi tím svinčíkem na serveru určitě vyčníváš a rozum máš, takže tak. Díky za označení v obl. Adminech, to vždy potěší. |
|
|
|
| Antihrdina |
Pridané 22.07.2018 01:30
|
|
Citácia Komper_ napsal: Děkuji. I ty jsi super kolega ve firmě. Někdy se musíme sejít na ts. Citácia KoLoB napsal: Zpětně si říkám, jestli ta vizitka není až moc žlutá ... Místo v oblíbených adminech si určitě zasloužíš, protože svoji práci odvádíš skvěle. Přeji ti hodně štěstí, ať to dotáhneš, co nejvýš . Každopádně díky za tvůj komentář a za odpovědi k mým dotazům na serveru.
|
|
|
|
| GaToo_BoTaS |
Pridané 22.07.2018 09:26
|
![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Má oblíbená ŠQarko, jsi super hráč a je s tebou prdel, jsem rád, že jsem tě alespoň okrajově mohl poznat. Doufám, že se poznáme ještě víc než dosud. Vizitku máš super! |
|
|
|
| Pink |
Pridané 22.07.2018 11:28
|
![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, chtěl bych ti poděkovat za označení tam nahoře i když nevím za co to je, tak ti děkuji. Vizitka jako taková je pěkná a dokázal jsi se i více rozepsat, jinak jsem rád, že se tu objevil někdo další, co poslouchá Linkin Park. ![]() Jinak ať se ti daří jak v reálném životě tak i v tom virtuálním. |
|
|
|
| neozx_ |
Pridané 22.07.2018 12:08
|
![]() Príspevkov: 40
Založený: 03.03.18
|
Serus Vizitka dosť pekná ![]() Dakujem za označenie. Nech sa darí
|
|
|
|
| Antihrdina |
Pridané 22.07.2018 14:04
|
|
Citácia pldn napsal: Pldn, určitě. Napiš /pm ve hře a můžeme něco podniknout. Díky za koment. Citácia PinK napsal: Vždycky když jsem měl nějaký problém, tak jsi mi pohotově poradil v pmku. Jinak na mě na serveru působíš velmi sympaticky a celkově tvůj přístup k hráčům je parádní. Co se týče Linkin Park, tak to je moje srdcovka, byl jsem na nich minulý rok v Letňanech. Můžeme se o nich pobavit v pm . I tobě díky komentář .Citácia neozx75 napsal: Neonku, díky moc. Ať se daří i tobě a dokopeš to minimálně do toho reálku. Ve firemním chatu je s tebou někdy fakt sranda. |
|
|
|
| JagyCZ |
Pridané 22.07.2018 20:47
|
![]() Príspevkov: 25
Založený: 06.07.14
|
Díky za označení, poznal jsem tě v Royal Family Security, jsi fajn borec, občas si napíšem na SP, jinak plus so u mě vyrostl teď, když vím, že se jmenujeme stejně 😠ať se daří |
|
|
|
| Antihrdina |
Pridané 27.07.2018 21:12
|
|
Citácia JagyCZ napsal: Díky za koment. Ač se známe krátce, nikdy jsme spolu neměli problém a v Royal Family jsme nějakou srandu zažili. Doufám, že se naše cesty na serveru ještě setkají
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 19

Musím říct, že je to pěkná vizitka náš Lukin nadpisy umí, mohl by je dělat na zakazku