Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovory by Ondrah98
Ondrah98
Rozhovory by Ondrah98:

Seznam rozhovorů, které jsem vytvořil a případně rozhovorů plánovaných. Rozhovor podle „šablony“ nikoho nezaujme, ale při dobře vedeném rozhovoru má každý co říct. Od nejzkušenějšího mnohaletého hlavního administrátora, přes nejztracenějšího nováčka až po někoho, kdo je označován za největší špínu bez práva hrát.




/5.3.19/

Vojta369:
„Když vidím některý gangstery, tak je mi fakt trapno“

Vojta369, obyčejný kluk, za počítačem gangster tělem i duší, CPčkář, sawner, disser, lehký provokatér...

Rozhovor ZDE




/26.3.19/

Alex_GOD:
„Administrátori sú voči mne neobjektivní a zaujatí“

Alexx_GOD, gangster, který je často obviňován z cheatů, či úprav hry, pro vlastní zvýhodnění v GR nedávno obdržel unban na permu za jiný prohřešek. Nyní je v banlistu za cheating.

Rozhovor ZDE




/5.4.19/

Dubbi:
„Baví ma jazdiť misie ako robot“

Dubbi, méně známý hráč, který se na serveru věnuje misím již několik let. V současnosti člen Royal Family Security - firmy, která v současné době umožňuje asi největší výdělky virtuálních peněz. Jaký je pohled na server ze strany hráče, který není moc aktivní na webu ani v globálním chatu a věnuje se misím potažmo hlavně odměnám z nich? Sonda do myšlení průměrného hráče ze světa misí v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/16.4.19/

Arbys:
„Beze mě by novinky na serveru vůbec nemusely fungovat“

Arbys, gangster, administrátor a beta tester novinek na Superpařbě. V dnešním rozhovoru pohled do zákulisí Superpařby - na server, kde jsou testovány novinky pro hráče. Jak probíhají updaty gang systému, které jsou často předmětem tvrdé kritiky a co si o nich myslí gangster a tester v jedné osobě, který se mimo těchto rolí ještě podílí na chodu serveru svou prací administrátora?

Rozhovor ZDE




/7.5.19/

Aure:
„Považujem sa za krstného otca gang systému“

Aure, legenda gang systému, nejlepší sawner na Superpařbě. Velmi inteligentní člověk s jasně vyhrazeněným názorem a naprosto nezaměnitelným způsobem vyjadřování. Přesto nebo možná právě proto aktuálně již po několikáté permanentně zabanovaný. Jaký je pohled hráče od roku 2010 na jeho působení na Superpařbě a kdo je vůbec Aure ve skutečnosti? Navíc velké odhalení Aureho sawn-off talentu a upřímná životní zpověď! Odpovědi jsou záměrně ponechány v téměř původní podobě s minimem editace kvůli atmosféře celého rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/9.5.19/

RaTy:
„Gangy umřely“

Raty, dlouhodobý hráč, především gangster, který se nyní rozhodl ukončit svou „kariéru“ na Superpařbě. Co ho k tomuto kroku vedlo, shrnutí jeho působení v gang systému, názor na přístup majitele serveru ke gangům a další názory se dozvíte v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/23.5.19/

Rich:
„Administračný tím je profesionálny!“

Rich, v současné době povýšen z postu helpera na moderátora. Hráč, který velice často nahlašoval různá porušení pravidel, kvůli čemu je někdy komunitou vysmíván. Nyní oficiální strážce pravidel z pozice moderátora. Co si myslí o kritice a proč se vlastně chová tak, jak jej známe? Náhled do Richova světa v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/10.6.19/

Krowky:
„Som pripútaný k admin právám“

Krowky, dlouhodobý administrátor, který beze strachu prezentuje svoje názory - ať jde o cokoliv. Díky čemuž se často dostává do různých sporů s vedením a několikrát hrozil odchodem. Po posledním odchodu se najednou objevil s titulem hlavního admina. Co za tímto veletočem stálo? Taktéž bývalý dlouhodobý správce gangů jehož kritické názory na gang systém dokáží rozbouřit debatu i dnes. Co říká na dnešní gangy? Vše v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/7.7.19/

Danek:
„Na Superpařbě hraju náhodou, protože se mi rozbil počítač“

Danek, neznámý hráč, absolutní nováček na Superpařbě... Každý nějak začínal a měl své nováčkovské problémy. Jaké jsou ty jeho? Jaký je pohled na server od 14letého kluka? Pohled, který jsme někteří zažili před několika lety a někteří vůbec. To vše v dnešním rozhovoru laděném na nováčkovské úrovni.

Rozhovor ZDE




/22.7.19/

Mordis:
„Odchod ze Superpařby jsem měl řešit v klidu“

Mordis, bývalý administrátor, který se s administračním týmem nerozešel zrovna v dobrém a ukončil své působení na Superpařbě, což popisuje ve své vizitce. Z osobní stránky velmi citlivý, věřící člověk, v jehož životě se objevily výrazné problémy. Jak jej toto vše ovlivnilo, jak to vše souvisí s jeho působením na Superpařbě a jeho návratem, to najdete v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/1.8.19/

DarkJan_:
„Za kredity jsem utratil desetitisíce korun“

DarkJan_, „sponzor“ Superpařby, hráč, který do premia investuje nemalé finanční prostředky. Kde je získává, proč to dělá, a co z toho vlastně má v dnešním rozhovoru, jehož klíčovým slovem je „útrata“. K tomu jeho pohled jako nováčka v gang systému.

Rozhovor ZDE




/8.8.19/

Geroj:
„Vyhorel som“

Geroj, poněkolikáté končící člen administračního týmu a nyní hlavně správce gangů. Proč končí a shrnutí jeho působení na Superpařbě v dnešním velmi obsáhlém rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/30.8.19/

Skylake:
„Pokles počtu hráčů je motivací“

Skylake, nový hlavní administrátor. Proč je zrovna on dobrou volbou na post hlavního administrátora a jak vidí budoucnost serveru? Kde má server slabiny a jak je chce napravit? Odpovědi na tato témata se dozvíte v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE



/10.10.19/

Mrtn:
„Na gang systému mi záleží“

Mrtn, další z řady gangsterů, který ovšem tvrdí, že to nejlepší už mají gangy dávno za sebou a hraní na Superpařbě již ukončil. O tom zda má svá tvrzení podložená se můžete přesvědčit v následujícím rozhovoru.

Rozhovor ZDE




/21.10.19/

ATomas:
„Uvažuji o angličtině na Superpařbě“

ATomas, osoba, kterou není třeba dlouze představovat - majitel Superpařby a vývojář Reálné země. Kde Superpařba je? Kam směřuje? A jak se ATomas dívá na otázku gangů? To vše v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE



/4.12.19/

Zorocus:
„Nebudu jezdit mise 30 hodin kvůli změně nicku“

Zorocus, jeden z lidí, kteří se vyjadřují silně proti zdražení změny nicku a proti množství jiných změn. Taktéž jeden z představitelů gangu Legendary Homies, který byl nedávno zrušen. Co jej vede k takto radikálním krokům najdete v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE



/4.1.22/

Czech_:
„Nesouhlasil jsem s tím, co někteří (hlavní) administrátoři dělají“

Czech_, tester novinek a bývalý administrátor, který od konce svého působení v administračním týmu nešetří štiplavými poznámkami na jeho adresu. Co jej vede k tomuto postoji a informace ze zákusilí vývoje Superpařby se dozvíte v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE



/16.1.22/

Simo:
„Každá akcia je najlepšia“

Simo, jeden ze správců akcí, kolem jejichž úrovně se v poslední době vedla řada debat. Akce a zábavu na serveru probereme ze všech možných úhlů v dnešním rozhovoru.

Rozhovor ZDE



~oh~

Upravil/a Ondrah98 dne 12.02.2022 22:15
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
6 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
42%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 12